Printen | E-mail

Groepssafari Zimbabwe. Ervaar een groepssafari in Zimbabwe met Going Africa Safaris. Naast de privé safari’s in Zimbabwe bieden we vanaf 2014 ook een groepssafari in Zimbabwe aan in diverse vormen en met verschillende interessante routes.

Hoewel een privé safari natuurlijk zo zijn eigen voordelen heeft, is het uit budget overweging vaak toch aantrekkelijk om voor een safari in een (kleine) groep te kiezen.
We komen daarmee graag tegemoet aan de wensen van klanten die graag voor een groepssafari in Zimbabwe kiezen. De groepssafari door Zimbabwe houden we zeer aantrekkelijk door te reizen in een kleine internationale groep.

Aan een groepssafari zijn automatisch vaste vertrekdatums verbonden. Een aantal groepssafari's heeft op enkele vertrekdatums een gegarandeerd vertrek. Ook wanneer u alleen bent gaat de safari dus gewoon door.
Met deze mogelijkheid om ook een groepssafari naar Zimbabwe te kunnen boeken, breiden we het toch al ruime aanbod aan safari’s dus nog verder uit.

Een unieke en complete lodge groepssafari naar Zimbabwe start bij Going Africa Safaris.

16-daagse kampeersafari naar Kruger NP, Zimbabwe en Botswana in een kleine groep

16-daagse kampeersafari naar Kruger NP, Zimbabwe en Botswana in een kleine groep. Een hernieuwde kennismaking met cultuur en wildife in Zimbabwe en wildife in Botswana met een aantrekkelijke prijs.


Lees meer »

12-daagse Wild dog conservation safari Zimbabwe

Deze unieke 12-daagse safari is een geheel andere safari dan we doorgaans aanbieden en staat in het teken van de Painted Dog Conservation ofwel de bescherming van de wilde honden in zijn algemeenheid, maar in dit geval in het bijzonder in Zimbabwe. De kans dat u erg dichtbij de wilde honden komt is tijdens geen enkele andere safari zo groot.


Lees meer »

15-daagse Botswana Wildlife Breakaway comfortabele safari

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibie. U reist in een kleine groep. "populaire keuze"


Lees meer »

20-daagse Great Trans-African lodge safari door Namibië, Botswana en Zimbabwe

Een complete safari met een groep langs de hoogtepunten van Namibië, Botswana en Zimbabwe waarin u in middenklasse lodges, resorts en tented camp verblijft. "goedkopere lodge optie"


Lees meer »

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap