Zoeken

Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Nature Guide trainingen Botswana

Guide Training Botswana. Going Africa Safaris geeft u graag de mogelijkheid om in Botswana een tweetal trainingen c.q. opleidingen te volgen om meer kennis op te doen van de flora en fauna in Afrika. Waarschijnlijk bent u meer geïnteresseerd geraakt in de flora en fauna door de reizen welke u gemaakt heeft door Afrika. Maar er kunnen natuurlijk meer redenen zijn om deze opleidingen te doen. Zo vormen deze trainingen en opleidingen een uitstekende basis voor personen die erg geïnteresseerd zijn om een beroep als gids uit te oefenen. De guide training die we aanbieden, zijn zowel door FGASA (Field Guide Association of Southern Africa) als BOTA (Botswana Training Authority) geaccrediteerd. Dit geeft aan hoe goed het niveau is van deze trainingen. Deze guide training in Botswana wordt ook gevolgd door de lokale toekomstige en al professionele gidsen en derhalve heeft deze school belangrijke contacten binnen het gehele toerisme van Botswana.

Lees op deze pagina ook meer of het “sponsorship” programma. Bent u echter niet geïnteresseerd in een beroep als gids maar is uw doestelling om veel meer te weten te komen over de flora en fauna, dan is deze guide training ook perfect om te volgen. Beide trainingen zijn opgesteld uit diverse wekelijkse modules. U heeft dus de keuze om 2 of 4 weken een guide training in Botswana te volgen. Zo kunt u bijvoorbeeld ook meerdere jaren doen over de opleiding en met uiteindelijk doel om een examen af te leggen wat overigens niet verplicht is. Zoekt u dus een goede basis om een baan als gids te vinden of wilt u de natuur van Afrika eens op een andere manier beleven dan de normale toerist, lees dan vooral verder.

De guide training die we aanbieden, zijn ook achter elkaar te volgen. De datums sluiten op elkaar aan.

Sponsorship programma
Het Sponsorship programma houdt in dat er bij iedere trainingscyclus een plaats gereserveerd wordt voor een enthousiaste en talentvolle lokale man of vrouw binnen of buiten de toerisme en werkzaam wil zijn als gids binnen het toerisme. Elke internationale student draagt met zijn bijdrage bij aan de financiering van deze lokale persoon die uit de regio komt. Voor deze lokale mensen is een goede opleiding te duur om zelf te financieren. U levert hiermee een uitstekende bijdrage aan de duurzaamheid van het toerisme en de ontwikkeling van lokale communities in de Kwapa concessie waar de opleiding wordt gegeven.

Een kijkje in de keuken van de training  

Bush Skills Nature Training

Deze Bush Skill Training is er voor degene die een persoonlijke verrijking wil in de beleving en kennis van de Bush en die meer wil weten over alle facetten die daarbij komen kijken. 


Lees meer »

Botswana Guide training

Botswana guiding school voor uw training en opleiding tot gids of puur omdat u meer interesse heeft in de flora en fauna van Botswana en meer wilt weten over deze fantastische natuur.


Lees meer »

Botswana Trails Guide training

Trails Guide training voor uw opleiding tot gids of puur omdat u meer interesse heeft in de flora en fauna van Botswana en meer wilt weten over deze fantastische natuur.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap