Hoe lang duurt het voordat ik een gevraagde offerte ontvang?

In de regel proberen we binnen 24 – 48 uur na ontvangst van de aanvraag een offerte aan u op te sturen. Afhankelijk van de complexiteit van de aanvraag en de snelheid van reageren van lokale partners kan een offerte langer op zich laten wachten. Verder vragen we ook op uw begrip wanneer we het erg druk hebben gedurende de drukkere boekingsperiodes. Over de voortgang blijven we u informeren.
Doet u een telefonische aanvraag, dan zullen we u in de meeste gevallen verzoeken om deze aanvraag ook even per email te doen. Offertes sturen we altijd per email toe en zodoende hebben we meteen ook uw juiste emailadres.
Bij een directe aanvraag per email en wanneer noodzakelijk zullen we aanvullende vragen stellen om tot een goed voorstel c.q. offerte te komen. Dit kan zowel per email als telefonisch. Hebben we voldoende voorinformatie, dan gaan we daadwerkelijk met uw aanvraag aan de slag om vervolgens binnen 24 – 48 uur een passende offerte te kunnen sturen. Natuurlijk is het dan nog steeds mogelijk om verdere aanpassingen te doen. Voor sommige aanvragen is het verstandig om een voorstel te sturen op basis van beschikbaarheid. Hoewel dit in eerste instantie een vertragende factor kan zijn, is wel gebleken dat dit voor het gehele boekingsproces wel sneller werkt.