Veiligheid & gezondheid tijdens de rondreis.

De lokale overheden hebben regels opgesteld om ervoor te zorgen dat u op een veilige en verantwoorde manier door de betreffende landen kunt reizen. Lokale uitvoerende organisaties dienen zich te houden aan deze regels. Het voert te ver om alle regels per land en lokale organisatie op te sommen. Het is een lange lijst welke ook afhankelijk is (of kan zijn) van de gekozen safarivorm. Maar vanuit de lokale overheden zijn alle lokale organisaties en accommodaties hierover geïnformeerd. Vraag ons wat de lokale organisatie of accommodatie doet om u een veilig verblijf te bieden.

Tijdens het vervoer
We organiseren zowel privé maatwerksafari’s als safari’s in kleine groepen. Lokaal wordt er alles aan gedaan om het contact met andere reizigers te minimaliseren. De gidsen zorgen voor de hygiëne in en om de auto en auto’s worden vaker en grondig gereinigd. De First Aid Kid is standaard in de auto aanwezig. In de meeste gevallen is er desinfecterende handgel aanwezig. Vaak nemen reizigers zelf al hygiëne doekjes mee. We vragen u dat te blijven doen en ook zelf te voorzien in een voorraad mondkapjes.

Tijdens uw verblijf in de accommodaties/tented camps
Tijdens onze lodge safari’s wordt u bij aankomst (ook na een game drive) vriendelijk ontvangen. Ook tijdens deze momenten staat hygiëne weer voorop. Handgel of desinfectiemiddel zal in de meeste gevallen aanwezig zijn. Ook kan aan u gevraagd worden om in de gemeenschappelijk ruimtes een (neus-)mondkapje te dragen in het geval u niet op een vaste plek zit. Medewerkers van de accommodaties worden regelmatig op corona getest. Met andere woorden, er wordt zoveel mogelijk gedaan om de hygiëne op een hoog peil te houden.