Waarom nu een safari boeken?

Op de eerste plaats vinden wij het belangrijk dat u bij het boeken van uw reis zelf een goed gevoel heeft en dat ook vol vertrouwen doet. Het boeken van een verre rondreis moet plezier geven en er moet geen twijfel of onzekerheid bestaan.

Aantrekkelijke prijzen
Het jaar 2020 was voor iedereen in de reiswereld een slecht jaar. Net als Going Africa Safaris zoeken lokale organisaties naar manieren om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken om weer safari’s te boeken. Vandaar dat veel lokale safaribedrijven en accommodaties de prijzen voor 2021 gelijk hebben gehouden aan die van 2020. Soms is er zelfs sprake van een verlaging van de prijs en een enkel safaribedrijf heeft zelfs al aangegeven de prijzen van 2020 ook voor 2022 aan te houden. Voordelige tarieven dus! Samen met onze lokale partners willen ook wij de prijs graag zo scherp mogelijk houden. Konden we altijd al scherpe prijzen aanbieden, dan zal dit zeker ook voor de nabije toekomst niet veranderen.

Beschikbaarheid
De afgelopen jaren merkten we al dat vroeg boeken voor veel safarivormen essentieel is. We verwachten dat de beschikbaarheid voor 2021 een nog groter probleem wordt. Net als bij Going Africa Safaris zijn er veel 2020 safari’s verplaatst naar 2021. Omdat onze voorkeur accommodaties en groepssafari’s veelal uitgaan van een kleinschalig karakter, laat het zich raden dat deze voor 2021 sneller volgeboekt zullen zijn. Vroeg boeken is dus van nog groter belang dan voorgaande jaren. Alleen door vroeg te boeken, maakt u kans om uw droomsafari en voorkeur accommodaties in uw reisschema op te nemen.

We hanteren tijdelijk flexibele boekingsvoorwaarden
We begrijpen heel goed dat het nu boeken van een safari een onzeker gevoel kan geven. Tijdelijk hanteren we tijdens deze onzekere periode flexibele reis- en annuleringsvoorwaarden. Hierover hebben we meer uitleg gegeven onder het kopje “Een reis boeken tijdens coronatijd.”