Zoeken

Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Op maat gemaakte privé kampeersafari´s in Botswana

In Botswana maken we voor de privé kampeersafari gebruik van twee verschillende aanbieders. Hiermee creëren we de beste en de meest brede mogelijkheden om een privé kampeersafari voor u te organiseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een keuze maken welke aanbieder het best past bij uw wensen.

Voor een privé kampeersafari moet u het volgende weten.
Voor reguliere kampeersafari’s moeten organisaties vaak al meer dan een jaar tot twee jaar van te voren de campsites aanvragen. Het gaat dan om HATAB of BOGA campsites welke in de bush liggen en waar geen faciliteiten aanwezig zijn. Een pure bush ervaring dus tijdens uw prive kampeersafari in Botswana. Van deze HATAB en BOGA campsites maken we voor de privé kampeersafari in Botswana ook gebruik. U zult begrijpen dat uw privé kampeersafari in Botswana een safari is die niet op het laatste moment nog even georganiseerd kan worden. Hoe later we met de organisatie van de privé kampeersafari moeten beginnen, des te meer kans dat de beschikbaarheid van de avontuurlijke campsites in de bush niet meer of lastiger gerealiseerd kan worden.

We zijn bij een te late voorbereiding afhankelijk van campsites die alsnog vrij komen omdat organisaties een campsite vrij moeten geven omdat ze voor de betreffende safari geen klanten hebben of we moeten in het slechtste geval uitwijken naar een public campsite. Maar zeker tijdens het hoogseizoen ligt er ook een druk op de beschikbaarheid van deze public campsites waar veel self drives gebruik van maken.

Begin dus op tijd met uw voorbereidingen voor uw privé kampeersafari in Botswana.

Botswanaprive kampeersafari

 

Prive kampeersafari Botswana

Voorbeeld route voor een prive kampeersafari in Botswana. Een safarivorm die veel mensen tot de verbeelding spreekt. Eigen route en eigen tempo om maximaal te profiteren van wat de bush in Botswana te bieden heeft. "Aantrekkelijk geprijsd" 


Lees meer »

Familie kampeersafari Botswana

Zeer comfortabel privé kamperen tijdens uw familie safari in Botswana op de beste plakken en afgelegen van de drukkere gebieden. In de parken verblijft u op de zogenaamde HATAB of BOGA campsites. U en uw gezin verblijven tijdens de familie safari als enige op deze speciaal aangewezen plek in de bush.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap