ZoekenGreenseat

Kies voor een groene stoel!

Going Africa Safaris realiseert zich goed dat de schoonheid van de natuur onderdeel is van een onvergetelijke vakantie en steunt daarom GreenSeat.GreenSeat biedt u de mogelijkheid om de schadelijke uitstoot van uw vliegreis te compenseren via duurzame energie- projecten en aanplant en bescherming van bos wereldwijd. Zo kunt u eenvoudig een steentje bijdragen aan het tegengaan van het klimaatprobleem! Tegelijkertijd draagt u bij aan de instand- houding van de prachtige natuur op aarde zodat u blijvend kunt genieten van de mooiste vakantiebestemmingen. Wilt u meer weten of meedoen? 
http://www.greenseat.nl/.


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Enkele partners in flights
logo KLM


logo British Airways


logo Air Francelogo South African Airways


logo Air Namibia
Printen | E-mail

Vliegtickets naar oostelijk- en zuidelijk Afrika

Boekt u een safari via Going Africa Safaris, dan bieden wij u ook graag de mogelijkheid om de vliegtickets voor u te regelen. Daarvoor hebben we een eigen aansluiting op het boekingssysteem van Airtrade Holland BV.
Op uw verzoek ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met diverse mogelijkheden. Wij reserveren vluchten vanaf bijvoorbeeld Amsterdam, maar ook vanaf Dusseldorf, Frankfurt, Brussel of andere trajecten.
U krijgt een overzicht van het aantal overstappen, de overstaptijden en natuurlijk de tarieven. Wij werken samen met gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen. De tarieven die wij geven zijn inclusief alle bijkomende kosten zoals luchthavenbelastingen, (brandstof) toeslagen en eventuele milieuheffingen.

Voor elke safari en rondreis is het mogelijk dat u zelf de vluchten boekt via internet. Indien u  de intercontinentale vluchten zelf heeft geboekt, blijft het mogelijk dat wij de binnenlandse vluchten verzorgen. Wel bent u zelf verantwoordelijk voor de eigen geboekte vluchten en eventuele arrangementen.

Safari's van Going Africa Safaris vallen onder de garantievoorwaarden van de SGR. Indien wij uw vluchten reserveren houden we de boekingsvoorwaarden aan van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. De wijzigings- en/of annuleringsvoorwaarden verschillen per luchtvaartmaatschappij en kunnen zelfs verschillen per prijscategorie. De meeste luchtvaartmaatschappijen hanteren "strenge" regels met betrekking tot annuleren en/of wijzigen. Het is daarom verstandig een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten om u zowel voor als tijdens de reis te beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen als bijvoorbeeld ziekte, ongeval of (vertreks) vertraging. Wij geven u graag informatie over een complete verzekering.  

De prijzen van de vliegtickets zijn inclusief luchthavenbelastingen, (brandstof) toeslagen en eventuele milieuheffing. Echter, op sommige bestemmingen komt het soms voor dat u vertrekbelasting dient te betalen. Deze belasting is niet in de ticketprijs opgenomen en dient u ter plaatse te voldoen. In de meeste gevallen gaat het om kleine bedragen.

Prijzen van vluchten variëren enorm. Het moment van boeken, de vertrekdatum, de beschikbaarheid en (volledige) betaling van het ticket bepalen de prijs van het vliegticket. Wij houden de boekings- en betalingsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappijen aan. Hiervoor hebben wij een policy opgesteld.

Going Africa Safaris boekt geen tickets van vliegtuigmaatschappijen die op de zogenaamde zwarte lijst staan. Op de volgende pagina van de Europeesche Commissie is een PDF te downloaden met een actuele lijst van vliegtuigmaatschappijen die op deze zwarte lijst staan.
 

Onze policy

Af en toe ontvangen we de vraag waarom we geen vliegtarieven op de website vermelden. Dit in tegenstelling tot sommige andere aanbieders. De policy van Going Africa Safaris is de volgende.
Zoals vermeld regelen wij naast uw reis ook graag uw vlucht en Going Africa Safaris kan dit ook tegen gangbare prijzen voor u doen. Toch willen we u niet lokken met het op de site noemen van (ogenschijnlijk) aantrekkelijke vluchtprijzen. De praktijk leert dat deze in veel gevallen nog worden verhoogd met diverse toeslagen of zeer sterk afhankelijk zijn van het seizoen waarin u vliegt of het moment van boeken en de mate van beschikbaarheid. Met de beschikbaarheid bedoelen we dat goedkopere stoelen als eerste weg zijn waardoor alleen duurdere stoelen overblijven. Het valt dus moeilijk van te voren aan te geven wat een ticket precies kost.

De vliegtarieven kunnen pas definitief worden gegeven wanneer de precieze data van de vluchten vast staan of wanneer deze daadwerkelijk worden geboekt. Dat geldt voor elke aanbieder. Het noemen van bedragen op de site is dus zeer speculatief. Daarom heeft het geen zin om prijzen op de site te vermelden.
Zodra u Going Africa Safaris vraagt de vluchten voor u te regelen of u hierover te informeren, gaan we te werk zoals hierboven omschreven. Tevens kunnen wij u informeren indien de mogelijkheid bestaat om een goedkopere vlucht te boeken die een paar dagen eerder of later vertrekt.

Zoals eerder aangegeven is de prijs die wij u doorgeven altijd inclusief alle toeslagen en daar komt geen eurocent meer bovenop. Wat we wel van u vragen is om de tickets meteen te betalen. De tickets kunnen dan meteen geprint worden en daarmee worden eventuele prijswijzigingen als gevolg van een verhoging van een toeslag niet meer doorgevoerd, tenzij die door (nadere) regels van het kabinet bepaald worden (lees b.v. de vliegbelasting voor reizigers zoals die vanaf 1 juli 2008 geldt).

Verder zit in ons tarief in de meeste gevallen een vliegticketgarantie.

Cheaptickets.nl, etc....

Vaak wordt een vergelijking gemaakt met prijzen voor vliegtickets die via Cheaptickets.nl geboekt kunnen worden. Graag willen we daar het volgende over toelichten. Cheaptickets.nl hanteert soms andere tarieven en komt zelfs niet altijd overeen met de tarieven van bijvoorbeeld de KLM op de eigen KLM website.

Ondanks dat we zelf scherpe prijzen willen aanbieden, bij wijze van service en zonder commerciële insteek, kunnen ook wij deze scherpe prijzen soms niet halen. Het verschil bij deze ticketaanbieders zit hem vaak in de voorwaarden, beschikbaarheid en met name de service en verantwoordelijkheden. Helaas kunnen wij aan deze vorm van concurrentie heel weinig doen. De tarieven die wij rekenen komen min of meer overeen met de officiële IATA tarieven en de tarieven die airlines zelf berekenen. Soms zit er een servicefee bij en wordt tot er tot enkele euro's afgerond indien er verschillen in belasting of valuta zijn.

Verder smeert Cheaptickets bepaalde kosten over een bepaalde periode uit en werken wij op basis van vraag en aanbod en vragen we per boeking de tarieven op.

Vanzelfsprekend willen u en ik voor de goedkopere tarieven gaan, maar ergens gaat een te goedkoop aangeboden ticket ten koste van beschikbaarheid en met name de service en verantwoordelijkheden.

Going Africa Safaris boekt de vluchten bij wijze van service en zonder commerciële insteek.

 

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap