ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Disclaimer

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan of aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel we bij de samenstelling van de inhoud van deze website de grootst mogelijke zorgvuldigheid betrachten, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (in de tijd) is verouderd en daardoor niet (meer) correct is. Going Africa Safaris is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Going Africa Safaris gecreëerde website. Going Africa Safaris wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze website verwijzen.
De gegevens op deze website kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. Going Africa geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de website en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de website, wordt door Going Africa Safaris uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die geen eigendom zijn van Going Africa Safaris zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. Going Africa Safaris is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze websites of bronnen. Going Africa Safaris aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke websites of bronnen of beschikbaarheid. Going Africa Safaris is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke websites of bronnen.

© Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze tenzij we de bezoeker van de website hiervoor uitnodigen of toestemming voor hebben gegeven.

Helaas merken we dat informatie materiaal op onze website nog wel eens door derden zonder toestemming wordt gebruikt. Hieronder ook andere reisorganisaties en touroperators. Het gaat dan om beeld materiaal en teksten. 
Going Africa Safaris reist twee- tot driemaal per jaar af naar Afrika om nieuwe ervaringen op te doen en nieuw beeldmateriaal te maken.

Het beeld materiaal en de teksten onder de volgende omstandigheden tot stand gekomen.

Beeldmateriaal.
Foto's en video's worden door Going Africa Safaris zelf gemaakt of met toestemming van reizigers van Going Africa Safaris, lokale partners (accommodaties en safari organisaties) en onze groundhandlers.
 
Teksten
De teksten zijn gebaseerd op eigen ervaringen, omschrijvingen van lokale partners (accommodaties en safari organisaties) en onze groundhandlers. In de regel betreft het in de laatste categorie om eigen vertalingen gecombineerd met eigen ervaringen.  

Going Africa Safaris besteed daarmee veel tijd en zorgvuldigheid in de totstandkoming van de website en vind in deze copyright erg belangrijk.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap