Zoeken

Veiligheid

Tanzania is een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Beste reistijd

Tanzania kan het hele jaar door bezocht worden. De maanden februari, maart en juni tot september zijn topmaanden.

Tanzania gerelateerde links

- Wikipedia Tanzania
- Tanz. Tourist board
- Tanzania Overheid
- BBC Tanzania

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Avontuurlijke kampeersafari reizen naar Tanzania

Budget kampeersafari in Tanzania! In Tanzania vindt u niet alleen de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, maar dit land bezit bovendien de drie grootste Afrikaanse meren. Deze drie meren zijn Lake Victoria in het noordwesten, Lake Malawi in het zuiden en Lake Tanganyika in het zuidwesten. Hoewel dit land minder bekend is dan het buurland Kenia bezit Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld. Tanzania ligt in oostelijk Afrika net onder de evenaar. Zanzibar en Pemba zijn twee idyllische eilanden en een prachtige uitwijk mogelijkheid voor een paar dagen relaxen na uw kampeersafari.

Het gevarieerde landschap van Tanzania bestaat uit hoogvlaktes en dalen die elkaar onverwachts afwisselen. Bij uitstek is Tanzania dé bestemming voor uw kampeersafari. Adembenemende wildreservaten en natuurparken zoals onder andere het erg bekende Serengeti National Park, de adembenemende Ngorongoro Crater, het Kilimanjaro National Park en in het zuiden de ruigere parken Mikumi, Ruaha en Selous.
Maar Tanzania bezit veel meer kleinere en minder bezochte parken. Veel reservaten in Tanzania zijn zo groot, dat u regelmatig het gevoel heeft alleen in het park te zijn. U kunt Tanzania op verschillende manieren bezoeken. U kunt kiezen uit verschillende safari reizen per 4WD. Het op maat maken van kampeersafaris is onze specialiteit. 

Een unieke en complete kampeersafari naar Tanzania start bij Going Africa Safaris.

11-daagse kampeersafari naar o.a. de Hadzabe in Tanzania

Tijdens deze avontuurlijke budget kampeersafari bezoekt u naast de Serengeti, Ngoronogoro Crater, Lake Manyara en Tarangire ook Lake Eyasi waar de Hadzabe nog als een van de weinige stammen echt traditioneel leven.   


Lees meer »

10-daagse Tanzania avontuurlijke budget privé kampeersafari

Deze avontuurlijke budget privé kampeersafari van Going Africa Safaris in het noorden van Tanzania kenmerkt zich door de speciale avontuurlijke manier van kamperen. Het kamperen geeft een extra dimensie aan uw privé kampeersafari.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap