Printen | E-mail

Klein Aus Vista en Eagles Nest

Klein Aus Vista hebben we tijdens onze studiereis door Namibië als een droom ervaren.

Vooral Eagles Nest is een romantische accommodatie in een woestijnachtige omgeving. In de omgeving van Klein Aus Vista en Eagles Nest zijn prachtige dag(deel) excursies te maken. Vanuit de vier chalets van Eagles Nest is het eenvoudig een hiking trail af te leggen. Er zijn verschillende routes om in de omgeving van Eagles Nest te hiken. Van minder zware tot zware trails.

De diverse accommodatievormen van Klein Aus Vista, waaronder Eagles Nest, liggen in het Gondwana Sperrgebiet Rand Park. Een van de vier accommodatievormen is Eagles Nest. Eagles Nest is ook meteen onze favoriet voor een romantisch verblijf bij Klein Aus Vista. In een chalet, met een ligging tegen een berghelling welke op gaat in een natuurlijk omgeving en met uitzicht over de eindeloze woestijn, ontkomt u niet aan een atmosfeer van romantiek.

Naast de wandelingen biedt Klein Aus Vista en Eagles Nest prima mogelijkheden om excursies te maken naar de Wild Horses. De beste plek daarvoor is Garub drinkplaats.
Verder is een dagexcursie naar Luderitz en Kolmanskop een aanbeveling.

Terug van een excursie kunt u heerlijk dineren in het restaurant van Klein Aus Vista. Desert Horse Inn is daarvoor een prima restaurant. Maar bij een verblijf in Eagles Nest kunt u ook kiezen om bij u chalet privé te dineren (barbecue), ontbijten of lunchen. De diverse pakketten zijn bij Klein Aus Vista te bestellen.

We kunnen Klein Aus Vista en Eagles Nest van harte aanbevelen.

Wilt u ook een bezoek brengen aan Klein Aus Vista of Eagles Nest! Vraag ons naar de mogelijkheden.


  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap