Printen | E-mail

Lake Kariba

Lake Kariba is uniek en een plaats van buitengewone schoonheid. Lake Kariba is een grote binnenzee, genesteld in de bergen en thuis van enorme hoeveelheden wild dieren. Het is hier bij Lake Kariba waar de rauwheid, de schoonheid en de wreedheid elkaar tegenkomen.

De geuren bij Lake Kariba zullen u doen herinneren aan de geuren van Afrika. Het stof van de dag, het vocht van het meer en meest suggestieve van alle, de geur van de voortschrijdende regen. Een halve eeuw geleden, ontstond de groeiende behoefte van een hongerige natie om de stroomvoorziening meer te controleren.

In 1958 werd er in een de smalle hals van een opmerkelijke kloof een grote dam gebouwd. Zo werd een van de grootste kunstmatige meren in de geschiedenis gecreëerd. Een van de aansprekende punten van Lake Kariba is de overvloed aan wilde dieren.

De Zimbabwe kant van Lake Kariba heeft ongeveer 1.000 kilometer kustlijn voorzien van fjorden met kalme wateren en een groot aantal eilanden. Vaak zijn er olifanten te zien die zwemmen tussen de kust en de eilanden.

Langs de zuidelijke oever is Matusadona Game Reserve een van de meest indrukwekkende reservaten ter wereld. Het combineert de schoonheid van het meer met de rijke en vruchtbare oevers en met een muur van bergen als indrukwekkende achtergrond.

Op elk moment van het jaar, biedt Lake Kariba entertainment, ontspanning, sport en avontuur. Lake Kariba is daarmee voor iedereen een onvergetelijke ervaring.
 
Boek uw safari reis naar Lake Kariba bij Going Africa Safaris.

Safari reizen die Lake Kariba bezoeken zijn;

17-daagse luxe en comfortabele lodge en kano safari door Zimbabwe

Een 17-daagse luxe en comfortabele lodge safari door Zimbabwe waarbij alle facetten van het land ziet en proeft. €€€€€


Lees meer »

16-daagse ontdek Zimbabwe lodge safari

Zimbabwe in a budget lodge safari. Tijdens deze safari bezoekt u diverse aansprekende gebieden in Zimbabwe waarbij natuurlijk de kano safari naar en de wandelsafari's in Mana Pools avontuurlijke onderdelen vormen.
€€€€ 


Lees meer »

12-daagse Zimbabwe comfort lodge safari

12-daagse Zimbabwe comfort lodge safari naar Hwange NP, Matusadona NP en Mana Pools NP. In Mana Pools maakt u gebruik van de kennis en de kwaliteiten van de fameuze gids Stretch Ferreira eigenaar van Goliath Safaris. €€€€€


Lees meer »

11-daagse Zimbabwe lodge safari naar de hoogtepunten van Zimbabwe.

Deze 11-daagse Hoogtepunten van Zimbabwe lodge safari is een luxe privé lodge safari naar de volgende hoogtepunten van Zimbabwe; Victoria Falls, Lake Kariba, Mana Pools en Hwange NP. €€€


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap