Printen | E-mail

Lake Manyara National Park, Tanzania

Lake Manyara National Park

Op ongeveer twee uur rijden van Arusha ligt het 390 km² grote Lake Manyara National Park. Een park gelegen tussen de rotsformaties van de Great Rift Valley en Lake Manyara. Bij het binnenrijden van dit park heeft u het idee in een tropisch regenwoud te zijn beland. Watervalletjes, bavianen, blue monkeys en eeuwenoude bomen vormen een poort naar de open graslanden, moerassen en het Manyara meer.
Het park is het leefgebied van vele olifanten, giraffen, buffels, impala's, nijlpaarden en veel andere antilopensoorten en kleine dieren. De kans is aanwezig om hier de boomklimmende leeuwen te zien.
Vogelliefhebbers komen hier ook aan hun trekken. Maar liefs 500 vogelsoorten leven rondom het meer. Reigers, visarenden, flamingo's en pelikanen kunnen u eigenlijk niet ontgaan. Maar ook de zeldzame black eagle leeft hier.
Aan een plant waarmee de masai hun dorpen omsluiten ontleent dit park haar naam. Een park tussen het Serengeti ecosysteem en Arusha. Een prima plek voor een tussenstop voor 1 of 2 nachten.

13-daagse Tanzania Wilderness klassieke lodge safari

Deze unieke lode safari bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht. 


Lees meer »

11-daagse kampeersafari naar o.a. de Hadzabe in Tanzania

Tijdens deze avontuurlijke budget kampeersafari bezoekt u naast de Serengeti, Ngoronogoro Crater, Lake Manyara en Tarangire ook Lake Eyasi waar de Hadzabe nog als een van de weinige stammen echt traditioneel leven.   


Lees meer »

11-daagse Tanzania Masai en Wildlife lodge safari

Lodge safari Tanzania naar de Masai in Kambi ya Tembo en de Serengeti, Ngorongoro Crater, Lake Manyara en Tarangire. Een uitstekende Masai en wildlife combinatie lodge safari naar Tanzania.


Lees meer »

11-daagse Tanzania Wildlife en Hadzabe safari

Deze lodge safari naar Tanzania is een uitstekende keuze wanneer u wildlife wilt combineren met cultuur. We hebben voor u deze fraaie combinatie lodge safari naar Tanzania tussen Hadzabe/Datog stammen en wildlife samengesteld.


Lees meer »

7-daagse korte lodge safari Tanzania Northern Highlights

Met deze 7-daagse korte lodge safari door het noorden van Tanzania bezoekt u de hoogtepunten van Noord Tanzania en reist u met eigen partner, familie of vrienden. Deze safari is ook in groepsverband te boeken. **nieuw**


Lees meer »

10-daagse Tanzania Leisure the North lodge safari

Tanzania lodge safari. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vijf nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw gamedrives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.


Lees meer »

9-daagse Elewana safari circuit luxe upmarket lodge safari

Met deze Elewana luxe lodge safari begint uw reis na aankomst in Arusha. U overnacht in een luxe suite van het eveneens luxe Arusha Coffee lodge, welke is gelegen op een koffieplantage. Vervolgens bezoekt Tarangire National Park, Lake Manyara, de Ngorongoro Conservation Area en Serengeti National Park.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap