Zoeken

Zimbabwe gerelateerde links

- Wikipedia Zimbabwe
- Zim. Tourism Authority
- BBC pagina Zimbabwe

Veiligheid

Zimbabwe is voor de toeristen momenteel weer een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand. Voor meer reisadvies klik hier

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. November t/m maart is het echter regentijd.

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Leon Varley wandelsafaris

LEON VARLEY wandelsafari's. Leon Varley start elke 1e en 3e maandag van de maand met een 5-daagse wandelsafari in Hwange. U trekt dan te voet met een kleine groep op een avontuurlijke manier door Hwange NP.

Leon Varley beschikt over twee opties om met een groep door deze fraaie natuur te trekken. Er is een zeer avontuurlijke backpack optie en Leon Varley beschikt ook over een backed-up variant waarbij er gedurende de hele safari een back-up auto beschikbaar is. Vooral voor de backpack wandelsafari van Leon Varley is een zeer goede conditie vereist en is bedoeld voor de meer ervaren hiker c.q. wandelaar. Meer informatie over de verschillen in beide opties die Leon Varley aanbiedt leest u bij de betreffende wandelsafari's

Voor beide opties van de Leon Varley wandelsafari's in Hwange NP in Zimbabwe geldt dat deze op zijn minst heel avontuurlijk zijn. De wandelsafari's zijn eco-georiënteerd en staan onder begeleiding van de fantastische gids, Leon Varley.
Het gebied waarin gewandeld wordt is het Sinematella gebied in Hwange NP. 

Leon Varley behoort, net als Stretch Ferreira (Mana Pools), Garth Thompson, John Stevenson, Steve Edwards (Musango) en nog enkele andere gidsen tot de top gidsen. De bijnaam van deze "levende legendes" van Zimbabwe is “the old ‘dagga’ boys”. Leon Varley is van de oude school en een van de examinatoren voor de gidsen in opleiding.

Zimbabwe kent de beste en strengste opleiding tot gids. Graag bieden we u een wandelsafari met de bijzondere en legendarische Leon Varley aan.
Naast een maatwerk safari die we aanbieden, waarin Leon Varley ook een rol speelt, bieden we onderstaande meerdaagse wandelsafari's in een kleine groep aan naar Hwange NP. 

Op zoek naar een uitdaging en avontuur? Lees onderstaande omschrijvingen van de twee wandelsafari's die Leon Varley tweewekelijks aanbiedt.

Verlenging
Heeft u na 5 dagen nog niet genoeg van het wandelen in de bush, dan kunt u kiezen voor een verlenging in bijvoorbeeld Chizarira NP. Vergeet niet dat Chizarira NP de laatste jaren veel getroffen is door het stropen. Een wandelsafari naar Chizarira staat dan ook niet in het teken van veel wildlife, maar meer om het landschap, het natuurschoon, het hiken en het avontuur. Een verlenging naar Chizarira bestaat uit minimaal 4 nachten.
 

Leon Varley

Leon Varley fully backed-up wandelsafari in Hwange

Hwange fully back-up wandelsafari programma Tijdens de fully backed-up wandelsafari van Leon Varley overnacht u in grote comfortabele tenten met bush en-suite voorzieningen en goede bedden en beddengoed.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap