Printen | E-mail

Leon Varley wandelsafaris

LEON VARLEY wandelsafari's. Leon Varley start elke 1e en 3e maandag van de maand met een 5-daagse wandelsafari in Hwange. U trekt dan met een kleine groep op een avontuurlijke manier te voet door Hwange NP.

Leon Varley beschikt over twee opties om met een groep door deze fraaie natuur te trekken. Er is een zeer avontuurlijke backpack optie en Leon Varley beschikt over backed-up variant waarbij er gedurende de hele safari een back-up auto beschikbaar is. Vooral voor de backpack wandelsafari van Leon Varley is een zeer goede conditie vereist en is bedoelt voor de meer ervaren hiker c.q. wandelaar. Meer informatie over de verschillen in beide opties die Leon Varley aanbiedt leest u bij de betreffende wandelsafari's

Voor beide opties van de Leon Varley wandelsafari's in Hwange NP in Zimbabwe geldt dat ze op zijn minst heel avontuurlijk zijn. De wandelsafari's zijn eco-georiënteerd en staan onder begeleiding van de fantastische gids, Leon Varley.
Het gebied waarin gewandeld wordt is het Sinematella gebied in Hwange NP. 

Leon Varley behoort, net als Stretch Ferreira (Mana Pools), Garth Thompson, John Stevenson, Steve Edwards (Musango) en nog een enkele gids tot de top gidsen en de levende legendes van Zimbabwe. Bijnaam van deze gidsen is “the old ‘dagga’ boys” Leon Varley is van de oude school en een van de examinatoren voor de gidsen in opleiding.

Zimbabwe kent de beste en strengste opleiding tot gids. Graag bieden we u een wandelsafari met de bijzondere en legendarische Leon Varley aan.
Naast een maatwerk safari die we aanbieden, waarin Leon Varley ook een rol speelt, bieden we onderstaande meerdaagse wandelsafari's in een kleine groep aan naar Hwange NP. 

Op zoek naar een uitdaging en avontuur? Lees onderstaande omschrijvingen van de twee wandelsafari's die Leon Varley tweewekelijks aanbiedt.

Verlenging
Heeft u na 5 dagen nog niet genoeg van het wandelen in de bush, dan kunt u kiezen voor een verlenging in bijvoorbeeld Chizarira NP. Vergeet niet dat Chizarira NP de laatste jaren veel getroffen is door het stropen. Een wandelsafari naar Chizarira staat dan ook niet in het teken van veel wildlife, maar meer om het landschap, het natuurschoon, het hiken en het avontuur. Een verlenging naar Chizarira bestaat uit minimaal 4 nachten.
 

Leon Varley

Leon Varley fully backed-up wandelsafari in Hwange

Hwange fully back-up wandelsafari programma Tijdens de fully backed-up wandelsafari van Leon Varley overnacht u in grote comfortabele tenten met bush en-suite voorzieningen en goede bedden en beddengoed.


Lees meer »

 

  Calamiteitenfonds  
 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap