Zoeken

Veiligheid

Tanzania is een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Beste reistijd

Tanzania kan het hele jaar door bezocht worden. De maanden februari, maart en juni tot september zijn topmaanden.

Tanzania gerelateerde links

- Wikipedia Tanzania
- Tanz. Tourist board
- Tanzania Overheid
- BBC Tanzania

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Printen | E-mail

Tanzania lodge safari in een kleine groep

Ervaar een groepssafari in Tanzania met Going Africa Safaris.

Naast de privé lodge safari’s in Tanzania bieden we vanaf 2012 ook groepssafari’s in Tanzania aan. Hoewel privé safari’s natuurlijk zo zijn eigen voordelen hebben, is het uit budget overweging vaak toch aantrekkelijk om voor een safari in een (kleine) groep te kiezen. We komen daarmee graag tegemoet aan de wensen van klanten die graag voor een groepssafari in Tanzania kiezen.

De groepssafari door Tanzania houden we zeer aantrekkelijk door te reizen in een kleine groep. Aan een groepssafari zijn automatisch vaste vertrekdatums verbonden. We hebben er voor gekozen om de groepssafari’s met vaste vertrekdatums gegarandeerd door te laten gaan (tenzij anders vermeld). Ook wanneer u alleen bent gaat de safari dus gewoon door.
Met deze mogelijkheid om ook een groepssafari naar Tanzania te kunnen boeken, breiden we het toch al ruime aanbod aan safari’s dus nog verder uit.

Een unieke en complete lodge groepssafari naar Tanzania start bij Going Africa Safaris.  

Prijzen in Amerkaanse Dollars (USD) ($)De lodge safari’s zijn gebaseerd op de Amerikaanse Dollar (USD). Reden voor ons om de prijzen ook in USD op de website te presenteren. Daarmee bereiken we dat we altijd de juiste prijs presenteren. Bij boeking rekenen we de USD prijs om in EURO’s. Daarmee betaalt u ook altijd de juiste prijs.
Bij gunstigere koersen wordt de prijs dus gunstiger en gaat het voordeel dus ook volledig naar u toe en profiteert u van een goedkopere safari. Dat lijkt ons wel zo eerlijk en het voordeel kan al snel oplopen naar een behoorlijk bedrag aan besparing. 

7-daagse groepssafari naar de hoogtepunten Noord Tanzania.

Met deze 7-daagse groepssafari (met verlengingsmogelijkheden) naar de hoogtepunten van Noord Tanzania reist u in een kleine groep met een gegarandeerd vertrek en window seat.


Lees meer »

12-daagse Kenia en Tanzania groepssafari **nieuw**

Deze unieke Kenia en Tanzania groepssafari bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt de bekende parken te zien, waar erg lange of "full day" game drives worden gemaakt. **nieuw**


Lees meer »

9-daagse WAYO groepssafari multi-activity **nieuw**

Deze groepssafari naar het noorden van Tanzania is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden. **nieuw**


Lees meer »

9-daagse safari naar de hoogtepunten van Zuid Tanzania.

Met deze 9-daagse safarinaar de hoogtepunten van Zuid Tanzania reist u naar belangrijkste wildlife gebieden van Zuid-Tanzania. 


Lees meer »

12-daagse groepsreis naar Tanzania en Zanzibar

Een 11-daagse groepsreis naar Tanzania en Zanzibar “Het beste van “Tanzania” is een groepsreis door het noorden van Tanzania en Zanzibar. Tijdens deze groepsreis door Tanzania en Zanzibar bezoekt u Lake Manyara, de Serengeti en de Ngorongoro Crater.


Lees meer »

7-daagse Tanzania groepsreis deluxe lodge safari

Een 7-daagse groepsreis (met verlengingsmogelijkheden) naar de hoogtepunten van Noord-Tanzania reist u op een luxe manier in een kleine groep met een gegarandeerd vertrek en window seat.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap