Maatwerk safaris Afrika

Aantrekkelijke en unieke maatwerk safaris Afrika

Bestaat jouw safari nog niet? We maken de safari graag voor jou.

Safari’s zijn (onze) passie. En geen maatwerk zonder deze passie. Beleef jouw safari zoals jij het wilt.
Neem contact op met Going Africa Safaris .

 Laten we samen je droomsafari ontwerpen.

Maatwerk safaris

Maatwerk safaris

De specialiteit van Going Africa Safaris is het leveren van maatwerk safaris in Afrika.
Zodra we niet spreken over een groepsreis met vaste vertrekdatums en routes, hebben we al te maken met maatwerk safaris. Als geen ander herkennen we de meerwaarde van maatwerk.

Ons motto is “less is more”. Geen haastwerk tijdens de maatwerk safaris in Afrika om zoveel mogelijk proberen te zien in zo min mogelijk tijd. Nee, verleng uw verblijf in een specifiek gebied met een nachtje meer en uw kans op bijzondere ontmoetingen met dieren in het gebied is vele malen groter. Geniet van de omgeving, u heeft meer rust en leert het betreffende gebied beter kennen.

Onze jarenlange ervaring heeft ons dat geleerd. Als geen ander kent Going Africa Safaris de mogelijkheden die de landen die we aanbieden te bieden heeft. Of het nu gaat om luxe of comfortabele lodge safari’s, kampeersafari’s met uw eigen groep of om een self drive. Maatwerk is ons werk.
Wilt u zelf uw route bepalen of wilt u met uw eigen groep of familie op reis? Wij verzorgen graag uw maatwerk safari in Afrika. U hoeft niet persé in de duurste accommodaties te verblijven om toch een goede wildlife ervaringen te hebben.

Hoe werken we.
Heel eenvoudig. Bekijk onze website en zoek uw favoriete safari’s welke u ter inspiratie kunt gebruiken. Stuur ons een e-mail met zoveel mogelijk informatie over wat u wilt gaan doen. Welk land en welke gebieden wilt u bezoeken, met hoeveel personen maakt u de maatwerk safari, hoe lang wilt u op safari en om welke type safari het gaat.

We vragen doorgaans niet meteen uw maximaal te besteden budget. U bent echter vrij om een prijsindicatie te geven. Vaak kan een bestaande route op onze website dus als uitgangspunt dienen voor uw maatwerk safari. Bewaar uw favoriete safari’s en route door boven aan de pagina in de banner op het hartje te klikken. Uw verzamelde favorieten kunt u altijd terug vinden door bovenaan elke pagina op “favorieten” te klikken.
Er is veel mogelijk en we doen uiteraard ons uiterste best om uw maatwerk safari in Afrika tot een safari te maken die u nog lang en positief zult blijven herinneren.

Wat mag u verder verwachten.
Een eerlijk en vrijblijvend advies met een juiste prijs/kwaliteit verhouding en waarbij we ook zeggen wanneer uw wensen niet de onze zouden zijn.

Uw eerste stap naar maatwerk safaris en persoonlijk advies.
Ziet u door de bomen het bos niet meer bij zoveel aanbod en heeft u een vraag over één of meerdere bestemmingen, wilt u van ons een uitgebreid voorstel ontvangen of één van de voorbeeld safari’s uit onze brochure of onze website boeken, stuur een email naar paul@goingafrica.com.

Na ontvangst van uw e-mail nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Bellen (0572-367950) of een bezoek brengen aan ons kantoor (alleen op afspraak), mag natuurlijk ook.

Voor al onze bestemmingen is het mogelijk om een maatwerk safari aan te bieden. Botswana, Malawi, Namibië, Tanzania, Zambia, Zimbabwe en Zuid-Afrika kennen geen geheimen voor ons.
Bekijk op onze Bush Talk – Nieuws pagina het onderwerp studiereizen en zie hoe vaak we zelf naar Afrika gaan om inspiratie op te doen.

“Een perfecte safari is als een maatpak. Elk afgestemd op basis van specifieke voorkeuren, smaak, wensen, mogelijkheden en de noodzakelijke metingen voor uw maatpak.
Een pak dat perfect zit en u met plezier draagt. Een safari vormgegeven op maat en die u in uw herinneringen voor de rest van uw leven bij u zult blijven dragen”

Going Africa Safaris, sterk in maatwerk.

P.S.: Onze eerste reis naar Afrika was in 1996 en sindsdien hebben we nauwelijks een jaar overgeslagen totdat we in 2007 Going Africa Safaris zijn gestart. Vanaf dat moment reisden we gemiddeld meerdere keren naar Afrika om inspiratie op te doen en om ons goede netwerk te onderhouden.