Zoeken

Veiligheid

Malawi is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Mei t/m november is het droge seizoen en zijn echter de beste maanden om Malawi te bezoeken.

Malawi gerelateerde links

- Wikipedia Malawi
Malawi Tourism
- Malawi Overheid
- BBC Malawi

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Maatwerk safari reizen naar Malawi.

De specialiteit van Going Africa Safaris is maatwerk safari reizen naar onder andere Malawi. Going Africa Safaris kent als geen ander de meerwaarde van maatwerk. Ons motto is “less is more”. Geen haastwerk tijdens de maatwerk safari in Malawi (of eventueel een combinatie met Zambia) om zoveel mogelijk proberen te zien in zo weinig mogelijk tijd. Nee, verleng uw verblijf in het gebied met een nachtje meer en uw kans op bijzondere ontmoetingen met dier of mens in het gebied is vele malen groter. Geniet van de omgeving, u heeft meer rust en leert het betreffende gebied beter kennen.

Onze jarenlange ervaring heeft ons dat geleerd. Als geen ander kent Going Africa Safaris de mogelijkheden die Malawi te bieden heeft. Maatwerk is ons werk. 
Wilt u zelf uw route bepalen of wilt u met uw eigen groep of familie op reis? Wij verzorgen graag uw maatwerk safari.

Hoe werken we.
Heel eenvoudig. Stuur ons een e-mail met zoveel mogelijk informatie wat u wilt gaan doen, welke gebieden u wilt bezoeken, met hoeveel personen u de maatwerk safari in Malawi wilt maken, hoe lang u op safari wilt en welke type safari. Vaak kan een bestaande route op onze website als uitgangspunt dienen voor uw maatwerksafari. Er is veel mogelijk en we doen uiteraard ons uiterste best uw maatwerksafari in Malawi tot één te maken die u nog lang en positief zult herinneren.

Wat mag u verder verwachten.
Een eerlijk en vrijblijvend advies waarbij we ook zeggen wanneer uw wensen niet de onze zouden zijn.

Uw eerste stap naar maatwerk en persoonlijk advies.
Stuur ons een email met uw wensen. Na ontvangst van uw e-mail nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.
Bellen mag natuurlijk ook.

"Een perfecte safari is als een maatpak. Elk afgestemd op basis van specifieke voorkeuren, smaak, wensen, mogelijkheden en de noodzakelijke metingen voor uw maatpak.
Een pak dat perfect zit en u met plezier draagt. Een safari vormgegeven op maat en die u in uw herinneringen voor de rest van uw leven bij u zult blijven dragen"

Going Africa Safaris, sterk in maatwerk.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap