Zoeken

Zimbabwe gerelateerde links

- Wikipedia Zimbabwe
- Zim. Tourism Authority
- BBC pagina Zimbabwe

Veiligheid

Zimbabwe is voor de toeristen momenteel weer een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand. Voor meer reisadvies klik hier

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. November t/m maart is het echter regentijd.

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Een wandelsafari in Mana Pools NP in Zimbabwe spreekt veel avontuurlijke reizigers en Afrikafielen tot de verbeelding. En terecht natuurlijk. Een wandelsafari in Mana Pools is zowat de meest ultieme safaribeleving in Afrika. Nergens in Afrika zijn de omstandigheden zo mooi en ultiem als in Mana Pools in Zimbabwe.

Bijna elke wandelsafari in Mana Pools loopt langs de oevers van de Zambezi rivier waar in de droge tijd de concentratie wilde dieren enorm is. Langs de Zambezi rivier komt u tijdens de wandelsafari in Mana Pools op de meest oorspronkelijke manier onmiddellijk in contact met een prachtige flora en fauna. U voelt zich als een ontdekkingsreiziger die te voet de oevers van de Zambezi en Mana Pools ontdekt. Beleef hoe u te midden van de natuur dicht bij olifanten, buffels maar ook leeuwen en wilde honden kunt komen. Besef dat er meer ogen van dieren op u zijn gericht, dan u ogen van de dieren ziet. U leeft midden in de natuur.

Maar Mana Pools heeft nog een geheim. Een wandelsafari is het Chitake Springs gebied is nog meer afgelegen en nog avontuurlijker. Chitake Springs ligt in het zeer afgelegen zuiden van Mana Pools en is in het droge seizoen, wanneer er van de Chitake rivier niet veel meer is over gebleven dan een paar waterholes, de enige plek waar überhaupt voor de dieren nog water is. Het spreekt voor zich dat alle dieren in de zeer wijde omgeving afhankelijk zijn van Chitake Springs.

Wilt u een avontuurlijke wandelsafari in Mana Pools, dan bent u waarschijnlijk een ervaren Afrikareiziger die meer uit een safari wilt halen en steeds meer die ultieme safari wilt beleven.

Een wandelsafari in Mana Pools is natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om met een kanosafari op de Zambezi te combineren. Kijk hiervoor bij de Mana Pools kanosafari’s op deze website.

Let op:
Tijdens deze wandelsafari in Mana Pools overnacht u in rustieke vaak mobiele kampen. Dit brengt het gevoel van een ontdekkingsreiziger in u naar boven waarbij een avontuurlijke en sportieve instelling gewenst is.
Wilt u toch meer luxe? Tijdens een lodge safari in Mana Pools wordt een wandelsafari ook als activiteit aangeboden. Een goed, maar vaak wel duurder alternatief. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Boek uw wandelsafari in Mana Pools National Park bij Going Africa Safaris.

Zambezi luxe wandelsafari in mobile camps Mana Pools, 4 dagen

Zambezi luxe wandelsafari avontuurlijk en sportief wandelen met verblijf in mobile camps langs de Zambezi rivier in Mana Pools. Deze wandelsafari is goed te combineren met de Zambezi kanosafari.


Lees meer »

Camp Zambezi wandelsafari Mana Pools 4 dagen

Camp Zambezi wandelsafari in Mana Pools biedt u vier dagen avontuur in het mooiste park van Zuidelijk Afrika.


Lees meer »

Chitake Camp wandelsafari Mana Pools NP 4 dagen

Chitake Camp wandelsafari in het afgelegen zuiden van Mana Pools NP staat garant voor uitstekende en unieke wandelsafari mogelijkheden.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap