Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.

Printen | E-mail

Musango Safari Camp, Lake Kariba ***+

Musango Safari Camp is een privé Wilderness Retreat op een eiland in Matusadona National Park in Lake Kariba. Musango Safari Camp biedt uitzicht op de Ume rivier en de Matusadona Mountains. Hosts Steve en Wendy Edwards garanderen te allen tijde persoonlijke aandacht. Musango Safari Camp is bij Lake Kariba de enige accommodatie welke door de eigenaar zelf gerund wordt.

De accommodatie van Musango Safari Camp bestaat uit 6 grote twee luxe safari tenten, elk met een en-suite badkamer welke gebouwd is van natuursteen. Musango Safari Camp heeft ook twee grote honeymoon suites met privé zwembad en ook eigen veranda.

De tented kamers van Musango Safari Camp liggen tussen de veel schaduw biedende bossen en hebben allen een uitzicht op het oosten over Lake Kariba richting de opkomende zon en de bergen van Matusadona. De gemeenschappelijke ruimtes bestaan uit met name een zwembad, een bar en een lounge. Heerlijk om de heetste uurtjes van de dag bij door te brengen.

Bij Musango Safari Camp staat een professionele gids tot uw beschikking. De gids is tevens ook een goed fotograaf en ornitholoog. Hij zal zorgen dat het u aan niets ontbraakt tijdens uw verblijf bij Musango Safari Camp.

Activiteiten die u bij Musango Safari Camp kunt ondernemen zijn: wandelsafari’s, game drives, bootsafari’s, kanoën, culturele dorp bezoeken, bezoeken aan het baby zwarte neushoorn weeshuis, dinosaurus fossiel excursies, vissen en vogelsafari's.

Boek uw verblijf bij Musango Safari Camp bij Going Africa Safaris.
 
Musango Safari Camp« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap