Zoeken

Veiligheid

Namibië is een veilig land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Visum/paspoort

Voor Namibië heeft u geen visum nodig, bij een verblijf van minder dan drie maanden. Een paspoort is wel vereist. Het paspoort moet na terugkomst uit Namibië minstens nog 6 maanden geldig zijn.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Namibie gerelateerde links

- Wikipedia Namibia
- Wildlife Resorts
- CIA factbook Namibia

Beste reistijd

Namibië kan het hele jaar door bezocht worden. Eind maart t/m midden november zijn topmaanden.

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

comfortabele safari´s naar Namibië

Comfortabele safari's zitten qua comfortklasse tussen luxe lodge safari's en de reguliere kampeersafari's in. In deze comfort klasse bieden we diverse safari's aan.
Dit type safari vloeit vaak voort uit de normale kampeersafari's. Echter wordt er meer comfort geboden door op bepaalde dagen of in zijn geheel in accommodaties in plaats van tenten aan te bieden. Meer comfort dus. Bij deze accommodaties moet u denken aan goede budget of middenklasse lodges, chalets of tented camps. Over het algemeen wordt dezelfde route afgelegd als de kampeersafari en is het vervoer het zelfde. Een goed alternatief wanneer u meer comfort wilt maar toch niet te duur op safari wilt. Het gaat bij deze safari reizen om groepssafari's.

Unieke en comfortabele safari reizen in Namibië starten bij Going Africa Safaris.

15-daagse comfortabele lodge safari Northern Skies safari.

Een unieke comfortabele lodge safari door het noorden van Namibië van Swakopmund naar Victoria Falls. Avontuurlijk en in een kleine groep. "een veel gemaakt safari"


Lees meer »

12-daagse klassieke luxe mobile safari door Namibië

Deze klassieke 12-daagse luxe mobile kampeersafari en lodge safari door Namibië bestaat uit 6 nachten luxe en avontuurlijk kamperen en 5 overnachtingen in accommodaties. U bezoekt Windhoek, Cheeta project, Etosha, Damaraland, Twyfelfontein, Swakopmund, Sesriem en Sossusvlei.


Lees meer »

21-daagse comfortabele safari van Kaapstad naar de Victoria watervallen

Met deze 21-daagse comfortabele en avontuurlijke safari reist u door de landen Zuid-Afrika, Namibië en Botswana om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelige safari met de comfort van overnachten in lodges, tented camps, chalets of hotel.


Lees meer »

15-daagse Botswana Wildlife Breakaway comfortabele safari

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibie. U reist in een kleine groep. "populaire keuze"


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap