Printen | E-mail

Namibië, selfdrive reizen, kampeersafari´s en comfortabele safari´s naar een uniek land met ultieme en avontuurlijke safari mogelijkheden.

Ervaar Namibië met Going Africa Safaris.

Namibië, wordt ongetwijfeld één van uw mooiste reiservaringen. Het dunbevolkte land waar enorme stiltes u begeleiden tijdens uw reis. Landschappen, ongerept en eindeloos doorkruist u. Een blauwe Antarctische zee is een naaste buur van de prachtige duinen die gezamenlijk een misschien wel spookachtig natuurwonder vormen.

In geen ander land kleurt het landschap zo fantastisch op in de zon en de blauwe hemel. Bergen steken ruig af in het landschap. Er is geen moment van de dag dat de enorme zandheuvels hetzelfde kleuren. Nergens anders contrasteren landschappelijke vlaktes, bergen, woestijngebieden, duinen en water zo adembenemend met elkaar. Liefhebbers van het dierenleven, natuur en vergezichten komen niets te kort, het is perfect voor vogelaars, maar ook wandeltochten door de canyon’s zijn mogelijk. Daarnaast kunt u genieten van een heerlijke uitgebreide keuken, gekenmerkt door veel “wild” en goede Afrikaanse wijnen. Met gemiddeld 300 zonnedagen per jaar behoort ook relaxen aan de Atlantische kust tot de mogelijkheden. De diversiteit van het land leent zich prima voor uiteenlopende reeks van activiteiten zoals wildsafari’s, wandeltochten, het bezoeken van lokale gemeenschappen, vissen, dieren spotten of het maken van boottochten in de Delta’s.

Namibië is een land wat prima zelf te ontdekken is middels een selfdrive. Voor wie dat niet wil zijn er andere manieren om te genieten van dit prachtige land. Zo bieden we luxe- of comfort reizen aan en ook de kampeersafari's zijn erg populair. We hebben voor u een ruim aanbod aan safari reizen in Namibië op de website geplaatst. Behalve voor de groepsreizen met vaste vertrekdatums geldt dat we natuurlijk ook maatwerk kunnen aanbieden. 

Unieke en complete safari reizen naar Namibië starten bij Going Africa Safaris.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap