Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

North Luangwa Nationaal Park, Zambia

North Luangwa National Park mag eigenlijk wel de wildernis onder de wildernissen genoemd worden en is waarschijnlijk één van de meest spectaculaire overgebleven reservaten in Afrika. De diversiteit aan habitats in North Luangwa NP is onvoorstelbaar. Er zijn mopane bossen, dichtbegroeide oeverbossen met sausage bomen (bomen waaraan enorme op worsten lijkende vruchten bungelen).

De laatste jaren is North Luangwa meer geworden dan een onbereikbaar park ten noorden van South Luangwa. Het stropen is meer onder controle gebracht door uitstekende rangers maar is nog steeds niet uitgebannen. Er leven enorme grote kuddes buffels en leeuwentroepen in North Luangwa NP waar wandelsafari’s hoog aangeschreven staan.

Maar ook de wilde honden zijn bewoners van dit fantastische park. Misschien is North Luangwa NP iets voor een meer ervaren Afrikaliefhebber. Maar wanneer u op zoek bent naar avontuur, u wilt het toch al spaarzame massatoerisme in Zambia ontlopen en wilt geen standaard safari, dan mag u North Luangwa National Park niet missen.

Mwaleshi Bush Camp, North Luangwa National Park ****

Mwaleshi Bush Camp is een raadselachtige bush camp van waaruit wandelsafari's gemaakt worden. Mwaleshi Bush Camp kan maximaal 6 tot 8 gasten ontvangen.
Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap