ZoekenNieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Overwegingen om uw safari bij Going Africa Safaris te boeken.

We hebben van onze passie en hobby ons beroep gemaakt. De passie is ontstaan door onze jarenlange (vanaf 1996) reiservaringen naar dit prachtige continent. Reiservaringen en passie die we nu inzetten met Going Africa Safaris voor u als (toekomstige) klant. Met Going Africa Safaris zetten we onze jarenlange reiservaringen naar Afrika in om u te helpen bij een juiste keuze voor uw reis naar Zuidelijk en Oostelijk Afrika. Met onze ervaringen bieden wij u een juiste safari aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden we belangrijk. We werken met lokale touroperators met wie we veelal zelf ervaring hebben opgedaan en bij ons een goede en betrouwbare indruk hebben achtergelaten. Deze betrouwbare partner willen we ook voor u zijn. Onze persoonlijke benadering, kleinschalige aanpak, kennis van de lokale omstandigheden en de behoefte om u een onvergetelijke Afrikaanse reiservaring aan te bieden zijn hiervoor een goede basis.

Kiest u voor Going Africa Safaris, dan kiest u voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dag en nacht houden we voor u een oogje in het zeil om dit te garanderen. Een relaxte safari voor u, is een zorg voor ons. Onze ervaringen zetten we in om ook van u enthousiaste en verslaafde reizigers naar dit prachtige continent te maken. Net als wij. Afrika verdient het en u ook! 
 
Going Africa Safaris staat voor u klaar en bij ons heeft u altijd een streepje voor.

Going Africa Safaris in de Stentor en de Twentsche Courant Tubantia.

Going Africa Safaris in de Meridian.

Going Africa Safaris

1. MAATWERK

Maatwerk start altijd bij het opdoen van ideeën. Onze website biedt daarvoor met de vele voorbeeldreizen uitstekende mogelijkheden. Graag ontvangen we de door u opgedane ideeën en wensen per email of in een persoonlijk gesprek. Vanuit dit eerste verkennende contact waarbij mogelijkheden en voor- en nadelen worden besproken ontstaat er in de regel een frequenter contact per email om tot een, voor u, perfecte safari te komen. We verwijzen naar het maatpak waar we het op onze homepagina over hebben.
Uw ideeën en onze expertise zorgen ervoor dat er een eerste voorstel van onze kant komt. Dit voorstel is nog steeds verder naar wens of budget aan te passen, totdat er voor u een passend voorstel ligt.
In veel gevallen proberen we dat voorstel al op beschikbaarheid gecheckt te hebben. Dit geldt met name voor lodge safari’s in Botswana, Zimbabwe en Zambia.
Vaak gaat een dergelijk traject snel en soms hebben we er samen wat meer tijd voor nodig om tot een passend reisvoorstel te komen. Voor ons is dat geen probleem. Zolang het maatpak maar past.

2. GROEPSREIZEN

In de diverse landen hebben we een selectie gemaakt van aanbieders waarvan wij vinden dat die aan de kwaliteitseisen voldoen die wij stellen. We kijken dan naar routes (haalt u wel voldoende uit de reis), kwaliteit van auto’s en gidsen (er zijn grote verschillen) en bij kamperen de kwaliteit van equipment. Echter ook binnen groepsreizen die we op de website aanbieden durven nog weer onderscheidt te maken. Je hebt immers “goed” en “zeer goed”.  Wij kennen de soms kleine verschillen als geen ander en durven deze ook aan te geven zodat u een juiste beslissing kunt maken. Voor ons staat voorop dat u weet wat u boekt en dat u weer tevreden terugkomt van een mooi avontuur.

3. ONZE KENNIS

Of het nu om een maatwerk safari gaat of om een groepsreis, tijdens de behandeling van uw aanvraag staat u in contact met een zeer ervaren Afrika specialist. Ervaring welke ter plekke is opgedaan tijdens de vele privé- en studiereizen. Daarnaast hebben we vanaf 1996 een zeer groot en belangrijk netwerk ontwikkeld waarbij we voor elke vorm van safari gebruik maken van de specialist op dat gebied. Hierin juiste keuzes maken, is voor Going Africa Safaris erg belangrijk geweest. Onze kennis en ons netwerk zetten we graag in om voor u de juiste keuzes te maken om zodoende tot een passende kwaliteitssafari te komen. Of u nu met uw familie, een vriendengroep of alleen of met uw partner reist. 

4. PRIJZEN

Veel mensen denken dat het zelf regelen van een safari goedkoper is dan wanneer u uw droomreis via een reisorganisatie zoals Going Africa Safaris regelt. Hoewel vergelijken al snel appels met peren vergelijken is, denken wij dat veel mensen zich vergissen in het feit dat het zelf boeken van een safari uiteindelijk goedkoper is. Niets is minder waar.
Naast de ontbrekende expertise en kans op fouten en dus extra kosten, beschikt de reiziger zelf ook niet over inkoopvoordelen zoals wij deze wel hebben. Deze inkoopvoordelen komen bij Going Africa Safaris vaak ook deels ten voordele van de reiziger. Hierdoor wordt het voor u vaak goedkoper dan bij rechtstreeks boeken.  Daarnaast maakt u ook aanspraak op bepaalde zekerheden zoals SGR, Calamiteitenfonds en de aansprakelijkheidsverkering welke Going Africa Safaris heeft afgesloten mocht er lokaal onverhoopt iets gebeuren.
Hoewel we snappen dat het zelf regelen ook deel van de voorpret is, delen we die voorpret graag met u. Samen komen we dan tot een aantrekkelijk geprijsde uitkomst waarbij wij al een voorselectie hebben gemaakt van betrouwbare lokale partners.

5. UW ZEKERHEDEN

Eerder gaven we het al even aan. Boeken via een reisorganisatie als Going Africa Safaris geeft u zekerheden. Ondanks dat we zeer zorgvuldig zijn met het selecteren van lokale partners, hebben we ook niet alles zelf in de hand.
Mocht iets anders lopen dan afgesproken, dan zijn we 24/7 bereikbaar. Kijk ook even naar de klachtenregeling in onze reisvoorwaarden.
Going Africa Safaris is aangesloten bij de SGR en het Calamiteitenfonds. Ook beschikken we over een aansprakelijkheidsverzekering.
Verder gaan we ervanuit dat u voor uzelf een reis- en/of annuleringsverzekering afsluit. Dit kan via ons, maar ook rechtstreeks bij een verzekeringsmaatschappij.

6. VOOR IEDEREEN

Going Africa Safaris wil er voor iedereen zijn en niet alleen voor reizigers met een laag of hoog budget. Daarbij hebben we ook de overtuiging dat de betere belevingen niet per se bij accommodaties in het hoogste prijssegment te ervaren zijn. Door de zeer frequente inspectie reizen en ons lokale netwerk zijn we in staat om in elke prijsklasse te bepalen waar voor u de beste prijs/kwaliteit te vinden is. Onze stelling is dat je zoveel mogelijk uit de safari moet halen.
Dat is niet alleen afhankelijk van het budget, maar van het maken van juiste keuzes binnen uw budgetmogelijkheden. Keuzes die passen binnen hetgeen u graag zou willen.
Hoe wij onze keuzes bepalen? Eigen kennis, kennis vanuit ons lokale netwerk en natuurlijk ook de feedback die we van reizigers ontvangen. Deze drie informatiebronnen vinden we belangrijker dan een mening op bijvoorbeeld Tripadvisor waarvan je de persoon niet kent en waarvan je ook niet weet of een boeking gebaseerd was op een objectief en eerlijk advies.
Hoewel we er voor iedereen willen zijn, kan het toch voorkomen dat we een safari niet willen verkopen. Bijvoorbeeld, wanneer u iets wilt waarvan wij denken dat dit geen goed plan is en de kans op klachten achter af reëel is. Verkoopcijfers zijn voor ons van ondergeschikt belang en Going Africa Safaris durft dan ook “nee” te zeggen.

7. UW FEEDBACK

We gaven het al eerder aan. Uw feedback vormt voor ons een van de onderdelen om onze toekomstige keuzes mede te bepalen met wie we lokaal wel of niet samen willen (blijven) werken.
Na uw terugkomst bellen wij u om uw ervaringen te horen. Graag horen we dan uw positieve verhalen. Mocht er echter op een onderdeel ook een verbeterpunt zijn, dan horen we het ook graag. Dit is altijd weer een mooie toets om te beoordelen of onderdelen voor aanpassing vatbaar zijn. Verbeterpunten worden ook altijd teruggekoppeld naar onze lokale partners waar we veel vertrouwen in hebben.
Tijdens het telefoongesprek vragen we u ook of u bereid bent om een online evaluatieformulier in te vullen.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap