Zoeken

Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Botswana self drive safari reizen met gratis campsite reservering en self drive advies.

Een self drive safari door Botswana is voor veel mensen het ultieme avontuur. Alleen door het ruige landschap rijden in een eigen tempo is de grote uitdaging voor mensen die graag zelfstandig reizen. Het diepe zand of in de regentijd het vele water zijn vaak verzwarende omstandigheden. Toch zijn er voldoende redenen om te kiezen voor een self drive in Botswana. Het avontuurlijke gevoel, tijdens deze reizen zelf je weg te moeten vinden door de bush en zelf te kunnen bepalen via welke route je richting je volgende campsite wilt rijden of hoelang je op zoek wilt gaan naar de dieren zijn er daar een paar van. Ondanks dat het voor iemand die zelf rijdt en diens bijrijder moeilijker is om wild te spotten en het lastig is om de weg te vinden over soms moeilijke wegen, is het voor iemand die niet van groepsreizen houdt een avontuurlijke manier van reizen en om van Botswana te genieten. U overnacht in de parken op public campsites. Denk er aan dat deze campsites snel volgeboekt zijn. Wilt u dus een self drive safari in Botswana maken, dan is het wel verstandig om vroeg met uw voorbereidingen te beginnen.Self drive safari's in Botswana met betrouwbare auto's en gereserveerde campsites starten bij Going Africa Safaris.

14-daagse Botswana en Caprivi strip lodge selfdrive

14-daagse Botswana en Caprivi strip lodge selfdrive gebaseerd op een Toyota Hilux Double Cab.


Lees meer »

Botswana self drive - diverse routes voor geaccommodeerde self drives in Botswana

Botswana self drive - diverse self drive routes voor geaccommodeerde self drives in Botswana met ook uitstapjes naar Zimbabwe en de Caprivi Strip in Namibie.


Lees meer »

Selfdrive Botswana met pre-booked campsites in de nationale parken

Route A. 15-daagse pre-booked selfdrive Maun to Maun via Kubu Island met gereserveerde campsites in de nationale parken. Een selfdrive 4x4 safari naar de hoogtepunten van Botswana. We werken met jonge 4x4 auto's. "gratis selfdrive advies"


Lees meer »

Selfdrive safari naar Botswana met pre-booked campsites in de nationale parken

Route C. 15-daagse pre-booked selfdrivesafari met voorgereserveerde campsites in de nationale parken. Een selfdrive 4x4 safari naar de hoogtepunten van Botswana, Makgadikgadi Pans en Kubu Island. "gratis selfdrive advies, satelliettelefoon en GPS"


Lees meer »

Zelf rijden door Botswana met pre-booked campsite in nationale parken

Route D. 15 dagen zelf rijden door Botswana met voorgereserveerde campsites in de nationale parken. Zelf rijden naar de hoogtepunten van Botswana, Chobe, Savuti, Khwai, Moremi en Central Kalahari. "gratis selfdrive advies, satelliettelefoon en GPS"


Lees meer »

28-daagse Namibië en Botswana safari, vanaf € 1.479,00

Een selfdrive safari langs de hoogtepunten van Namibië en Botswana. Een combinatie van landschappelijke schoonheid en wildife. "Een prima selfdrive combinatie"


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap