Zoeken

Veiligheid

Tanzania is een overwegend veilig land. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal en zakkenrollen voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Beste reistijd

Tanzania kan het hele jaar door bezocht worden. De maanden februari, maart en juni tot september zijn topmaanden.

Tanzania gerelateerde links

- Wikipedia Tanzania
- Tanz. Tourist board
- Tanzania Overheid
- BBC Tanzania

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Tanzania, luxe lodge safari´s en fly-in safari´s

Ervaar Tanzania met Going Africa Safaris.

Een lodge safari in Tanzania! In Tanzania vindt u niet alleen de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, maar dit land bezit bovendien de drie grootste Afrikaanse meren. Deze drie meren zijn Lake Victoria in het noordwesten, Lake Malawi in het zuiden en Lake Tanganyika in het zuidwesten. Hoewel dit land minder bekend is dan het buurland Kenia bezit Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld.
Tanzania ligt in oostelijk Afrika net onder de evenaar. Zanzibar en Pemba zijn twee idyllische eilanden en een prachtige uitwijk mogelijkheid voor een paar dagen relaxen na uw lodge safari. Het gevarieerde landschap van Tanzania bestaat uit hoogvlaktes en dalen die elkaar onverwachts afwisselen. Bij uitstek is Tanzania dé bestemming voor uw lodge safari.

Adembenemende wildreservaten en natuurparken zoals onder andere het erg bekende Serengeti National Park, de adembenemende Ngorongoro Crater, het Kilimanjaro National Park en in het zuiden de ruigere parken Mikumi, Ruaha en Selous. Maar Tanzania bezit veel meer kleinere en minder bezochte parken. Veel reservaten in Tanzania zijn zo groot, dat u regelmatig het gevoel heeft alleen in het park te zijn. U kunt Tanzania op verschillende manieren bezoeken. U kunt kiezen uit verschillende safari reizen per 4WD. Het op maat maken van lodge safaris is onze specialiteit. Met name in het Zuiden van Tanzania maken we voor de meeste transfers bij de lodge safari's gebruik van kleine charter vliegtuigjes.

Een unieke en complete lodge safari naar Tanzania start bij Going Africa Safaris. 

Prijzen in Amerkaanse Dollars (USD) ($)De lodge safari’s zijn gebaseerd op de Amerikaanse Dollar (USD). Reden voor ons om de prijzen ook in USD op de website te presenteren. Daarmee bereiken we dat we altijd de juiste prijs presenteren. Bij boeking rekenen we de USD prijs om in EURO’s. Daarmee betaalt u ook altijd de juiste prijs.
Bij gunstigere koersen wordt de prijs dus gunstiger en gaat het voordeel dus ook volledig naar u toe en profiteert u van een goedkopere safari. Dat lijkt ons wel zo eerlijk en het voordeel kan al snel oplopen naar een behoorlijk bedrag aan besparing. 

13-daagse Tanzania Wilderness klassieke lodge safari

Deze unieke lode safari bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht. 


Lees meer »

7-daagse korte lodge safari Tanzania Northern Highlights

Met deze 7-daagse korte lodge safari door het noorden van Tanzania bezoekt u de hoogtepunten van Noord Tanzania en reist u met eigen partner, familie of vrienden. Deze safari is ook in groepsverband te boeken. **nieuw**


Lees meer »

10-daagse Tanzania Leisure the North lodge safari

Tanzania lodge safari. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vijf nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw gamedrives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.


Lees meer »

8-daagse Tanzania Green safari **nieuw**

Een safari waar u de kans krijgt om Tanzania niet alleen vanuit de gamedrive auto te verkennen, maar waarbij u zich volledig kunt onderdompelen in alles wat het landschap te bieden heeft. **nieuw**


Lees meer »

11-daagse Tanzania Wildlife en Hadzabe safari

Deze lodge safari naar Tanzania is een uitstekende keuze wanneer u wildlife wilt combineren met cultuur. We hebben voor u deze fraaie combinatie lodge safari naar Tanzania tussen Hadzabe/Datog stammen en wildlife samengesteld.


Lees meer »

11-daagse Tanzania Masai en Wildlife lodge safari

Lodge safari Tanzania naar de Masai in Kambi ya Tembo en de Serengeti, Ngorongoro Crater, Lake Manyara en Tarangire. Een uitstekende Masai en wildlife combinatie lodge safari naar Tanzania.


Lees meer »

7-daagse wandelsafari Serengeti en Ngorongoro eco-systeem

Een avontuurlijke groeps wandelsafari in de Serengeti en het Ngorongoro eco-systeem is beslist een van de beste manieren om de omvang van de Serengeti en het Ngorongoro eco-systeem te zien en te waarderen.


Lees meer »

9-daagse safari naar de hoogtepunten van Zuid Tanzania.

Met deze 9-daagse safarinaar de hoogtepunten van Zuid Tanzania reist u naar belangrijkste wildlife gebieden van Zuid-Tanzania. 


Lees meer »

9-daagse Elewana safari circuit luxe upmarket lodge safari

Met deze Elewana luxe lodge safari begint uw reis na aankomst in Arusha. U overnacht in een luxe suite van het eveneens luxe Arusha Coffee lodge, welke is gelegen op een koffieplantage. Vervolgens bezoekt Tarangire National Park, Lake Manyara, de Ngorongoro Conservation Area en Serengeti National Park.


Lees meer »

9-daagse WAYO groepssafari multi-activity **nieuw**

Deze groepssafari naar het noorden van Tanzania is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden. **nieuw**


Lees meer »

11-daagse Luxe fly-in safari Selous GR, Ruaha NP en Ras Kutani

Een prachtige fly-in safari naar de afgelegen wildlife gebieden Ruaha National Park en Selous Game Reserve met een afsluiting bij Ras Kutani in Zuid-Tanzania. Dit is een safari in haar puurste vorm en met alleen maar top accommodaties en top bestemmingen.


Lees meer »

10-daagse Selous en Ruaha fly-in tented camp safari

Met deze fly-in safari bezoekt u de wildlife gebieden Ruaha NP en Selous GR in het nog niet druk bezochte en ongerepte zuiden van Tanzania. U overnacht in rustieke en authentieke tented camps.


Lees meer »

15-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.

Met recht wordt dit een highlight fly-in lodge safari genoemd. Deze prachtige fly-in lodge safari brengt u naar de beste maar ook nog weinig bezochte gebieden in het midden en zuiden Tanzania, t.w. Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.


Lees meer »

15-daagse West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha, Katavi en Swahili coast.

West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari. Met deze prachtige fly-in lodge safari bezoekt u de nog niet drukbezochte parken in het westen en zuiden van Tanzania met een afsluiting bij Swahili coast. "The Best Kept Secret" is een passende naam voor deze geweldige fly-in lodge safari.


Lees meer »

11-daagse Fly-in lodge safari naar Zuid en West Tanzania naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha en Katavi.

Met recht wordt dit ook wel een de ultieme safari genoemd. Deze prachtige en avontuurlijke fly-in lodge safari brengt u naar de beste maar nog weinig bezochte parken zoals Mikumi, Ruaha en Katavi NP in west en zuid Tanzania. Deze exclusieve fly-in lodge safari laat u de best bewaarde geheimen van Tanzania zien.


Lees meer »

11-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari

Deze "bush and beach" luxe fly-in lodge safari naar Zuid-Tanzania is een uitstekende combinatie voor het ontdekken van de nog weinig bezochte parken en misschien wel het meest rustige strand van Tanzania.


Lees meer »

7-daagse Chimpansee tracking in Gombe Stream National Park

Chimpansees zijn de voornaamste redenen om Gombe Stream National Park te zoeken en de chimpansees krijgen dan ook de hoogste prioriteit tijdens deze reis. Wilt u graag chimpansees in hun natuurlijk leefomgeving zien en beleven hoe het is om dichtbij ze in de buurt te zijn?


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap