Zoeken
Veiligheid

Botswana is zeker voor de toeristen een veilig en stabiel land waar weinig gewelddadige misdaad is. Maar net als in andere Afrikaanse landen komt diefstal voor. Geef geen gelegenheid tot diefstal en gebruik uw gezond verstand.
Voor meer reisadvies klik hier.

Beste reistijd

Het hele jaar door te bereizen. Juni t/m november zijn echter top maanden om wilde dieren te zien

Botswana gerelateerde links

- Wikipedia Botswana
- Botswana Tourism
- Botswana Overheid
- BBC Botswana

Stichting SPOTS

Boekt u via Going Africa Safaris uw safari, dan levert ook u een bijdrage aan het instant houden van de grote katachtige in Afrika. Lees meer .....

Thuisvaccinatie.nl

We werken samen met het LCR aangesloten Thuisvaccinatie.nl. Thuisvaccinatie.nl komt bij u thuis. Ook buiten kantooruren.
Lees meer ……


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Paardrijsafari Botswana

Een paardrijsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een ultiem paardrijsafari avontuur in de afgelegen gebieden van de Okavango Delta voor ervaren ruiters. Een paardrijsafari als deze is spannend, maar niet uitermate vermoeiend. Een mooiere manier om dicht bij de dieren te komen is er nauwelijks.
Galopeer over de vlaktes of door het water van de Okavango Delta met misschien wel giraffes, zebra's en wildebeesten als metgezellen. Benader andere dieren zoals olifanten langzaam tot op korte afstand en misschien krijgt u de wilde honden wel van heel dichtbij en vanuit een fantastisch perspectief te zien. Het kan allemaal met deze avontuurlijke paardrijsafari in Botswana.

Wil uw partner mee, maar is uw partner geen geoefende ervaren ruiter! Geen probleem. Terwijl u te paard de wildernis verkent, gaat uw partner via een gamedrive, bushwandeling of bootsafari op pad. Natuurlijk zijn er in het programma ook momenten waarop u samen van de Okavango Delta kunt genieten. Het uitgebreide programma op de website geeft u een prima indicatie van het dagelijks programma.

De invulling is afhankelijk van het seizoen en de waterniveaus van de Okavango Delta op het moment dat u reist. Tijdens de koudere wintermaanden kan een langere dagrit de normale ochtend- en avondrit vervangen. Ook kunnen lokale weersomstandigheden van invloed zijn op de gedragingen van de wilde dieren. 

Deze paardrijsafari is prima met dagen uit te breiden of in te korten en kan verder op maat gemaakt worden. Ook is het mogelijk om deze paardrijsafari te combineren met andere safarimogelijkheden in Botswana. Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze zijn namelijk onuitputtelijk.

Prijsindicatie

Omdat we behoorlijk wat lodge safari's naar Botswana aanbieden proberen we het zoeken iets eenvoudiger te maken door bij onderstaande overzicht een prijsindicatie te geven met aantallen $$$$$.
Daarbij gaan we er vanuit dat het om een prijs per persoon gaat en "vanaf" is. In de meeste gevallen gaat het dan om reizen in het groene seizoen. Hoogseizoenprijzen zijn dus hoger.

tot $ 2.000 = $
$ 2.000 tot $ 3.000 = $$
$ 3.000 tot $ 4.000 = $$$
$ 4.000 tot $ 5.000 = $$$$
$ 5.000 of hoger = $$$$$

7-daagse paardrijsafari Okavango Delta

Paardrijsafari in de Okavango Delta in Botswana. Een ultieme beleving in bijzondere afgelegen gebieden. Wij hebben de overtuiging dat u nooit het ware gevoel van de vrijheid zult vergeten die u te paard hebt ervaren bij Macatoo Camp in de Okavango Delta.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap