Reisadvies Botswana

Veiligheid en reisadvies Botswana

Reisadvies Botswana

Reisadvies Botswana

Meer dan 25 keer hebben we Botswana bezocht en nog niet één keer hebben we ons onveilig gevoeld. Wij ervaren Botswana dus als erg veilig. Maar dat zijn natuurlijk geen garanties. Ondanks dat Botswana zelf géén arm land is, leven er wel arme mensen.

Daarom geldt net als in andere Afrikaanse landen en zelfs in onze eigen westerse wereld, “geef een dief geen gelegenheid”.  Vraag u zelf af of u beslist uw dure sieraden en horloges tijdens uw safari nodig heeft.

Natuurlijk ontkomt u er niet aan om persoonlijke eigendommen zoals portemonnees, paspoorten, en camera’s mee te nemen. Besef dat het eenvoudig is om u als (toch rijke) toerist te herkennen. Daarmee bent u meteen ook potentieel een doelwit.

Welke safarivorm u ook kiest, u zult altijd te maken krijgen met lokale bevolking.  En onder de lokale bevolking zitten altijd een aantal mensen die van de gelegenheid gebruik zullen maken. Net als bij ons.

Zelf spreiden we onze waardevolle spullen altijd over een aantal bagagestukken. Zo ook het contant geld. Veel lodges en tented camps bieden de gelegenheid om gebruik te maken van de aanwezige kluisjes op de kamer.

Pinnen wordt in de diverse landen ook steeds gebruikelijker. Waakzaamheid is ook hier geboden. Bieden andere personen u hulp aan, wees vriendelijk en accepteer deze hulp nooit en wacht met pinnen. Wees ook alert op het skimmen.

Ministerie van Buitenlandse zaken – reisadvies Botswana.
Voor een actueel reisadvies voor Botswana verwijzen we u naar de bettreffende pagina van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. We adviseren u om dit reisadvies regelmatig te checken. Iets wat wij natuurlijk ook doen.

Vanzelfsprekend worden we via diverse andere kanalen ook op de hoogte gehouden van veiligheidsissues en reisadviezen. Denk daarbij aan ons ruime lokale netwerk en we hebben ons niet voor niets aangesloten bij de African Travel and Tourism Association (ATTA). Via ATTA worden we in de regel het eerst geïnformeerd over veiligheidsissues het het reisadvies Botswana.

Reisadvies Botswana.

Bij vragen of opmerkingen, schroom niet om contact met ons op te nemen.

Going Africa Safaris, uw Botswana specialist.

De Botswana specialist

Going Africa Safaris is dé Botswana specialist voor reizen en safari’s naar Botswana. Graag organiseren we uw safari reizen naar deze fantastische safari bestemming. Naast de maatwerk safari’s die we leveren, hebben we een aantal kwaliteit safari’s en reizen voor u uitgekozen welke op onze website te vinden zijn. Of het nu om lodge safari’s, (luxe) kampeersafari’s of een selfdrive safari reizen gaat. Bij ons ontvangt u een juiste prijs/kwaliteit en haalt u het meeste uit uw bezoek aan Botswana.

We hebben een ruime keuze aan reizen en safari’s in Botswana. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft of meer uitleg wilt over bepaalde reizen of safari’s naar Botswana wilt.
Graag adviseren we u om van uw safari in Botswana optimaal te genieten.

Botswana reizen en safaris die we aan kunnen bevelen staan in ons uitgebreide aanbod.

Unieke en complete safari reizen naar Botswana starten bij Going Africa Safaris. Going Africa Safaris is de specialist voor uw Botswana reizen en Botswana safaris.

Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari of om selfdrive safari reizen in Botswana gaat.

Sluit Menu
Waarom wi

Kan ik u helpen?

Waarom wi
Paul Janssen

Kan ik u helpen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief
Bel me terug
Stel een vraag