Prijzen op aanvraag
Omdat we accommodaties op volume inkopen, kunnen we u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden voor de accommodaties.

De prijzen geven we op aanvraag.

Printen | E-mail

Rhino Safari Camp, Lake Kariba, Matusadona NP ***

Rhino Safari Camp ligt aan de oevers van Lake Kariba en in het Matusadona National Park. Daarmee ligt Rhino Safari Camp in een afgelegen wildernis welke is aangewezen als Intensive Protection Zone voor een kleine doch succesvolle populatie van de bedreigde zwarte neushoorns. 

Alle zes kamers van Rhino Safari Camp beschikken over twee eenpersoonsbedden welke ook eenvoudig tegen elkaar te plaatsen zijn. De kamers liggen in de Jesse bush en hebben een ligging langs de oevers van Lake Kariba. De kamers van Rhino Safari Camp liggen verhoogd op een houten platform en hebben een rieten dak. De open constructie zorgt voor een natuurlijke ventilatie waarbij de kopse kanten van de kamer wel dichtgemaakt kunnen worden wanneer nodig. Verder zijn de kamers voorzien van een kledingkast, zithoek en een kaptafel.

Op een iets lager niveau is een privé openlucht douche, flush toilet en wastafel aanwezig. Rhino Safari Camp heeft geen conventionele elektriciteit en is toegankelijk per speedboot vanaf de nabijgelegen Rokari airstrip. De transfer tijd is ongeveer veertig minuten.

Bij de ingang van Rhino Safari Camp is de gemeenschappelijke ruimte welke uit twee verdiepingen bestaat. Ook hier komt de open constructie terug. Er wordt gegeten en er kan gerelaxt worden. Een discrete bar, buffet eethoek en een zithoek completeren de gemeenschappelijk ruimte. Thee, koffie en andere dranken zijn de hele dag beschikbaar voor de gasten. Wanneer het weer het toelaat wordt het diner buiten bij Rhino Safari Camp onder de sterren geserveerd.

De game drives worden uitgevoerd door professionele gidsen die er zijn om uw kennis en waardering van de dieren, de bomen, planten, insecten, geschiedenis en geografie van dit wildlife gebied te verbeteren. Tussen de activiteiten door is er ook genoeg tijd om te ontspannen en om tot rust komen. Geniet in uw kamer van de rust en stilte van de Afrikaanse bush en het meer voor u.

Tot de activiteiten bij Rhino Safari Camp behoren game drives, boot cruises, vissen (exclusief fees) en korte wandelsafari’s welke vaak tijdens een game drive plaats vinden.

Het leefgebied om Rhino Safari Camp is leefgebied van de Big 5 zijnde de (zwarte) neushoorn, olifant , leeuw, luipaard en buffel.

Boek uw verblijf bij Rhino Safari Camp bij Going Africa Safaris.

Rhino Safari Camp« Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap