ZoekenCoupé info

ROVOS Pullman Suite
ROVOS Deluxe Suite
ROVOS Royal Suite


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

ROVOS treinsafari´s

ROVOS treinsafari's. Waar nostalgie en moderne vijfsterren luxe samenkomen, komt u bij Rovos rail safari's uit. Niet voor niets wordt ROVOS rail de Pride of Africa genoemd.
Waan u een eeuw terug en geniet vanuit stoomtrein met de luxe ingerichte cabines en wagons van de prachtige passerende landschappen en de uitmuntende service.

ROVOS biedt unieke treinsafari's door het hart van Afrika aan met een combinatie van een prachtig landschappen en met de glamour en opwinding van reizen in de gouden eeuw.
Geniet van de weelde van een vervlogen tijdperk in de veiligheid van en met het comfort van een elegante trein.

Namens ROVOS bieden we diverse kortere en langere trainsafari's aan via diverse trajecten en landen waarbij u een keuze heeft uit drie verschillende fraai ingerichte compartimenten. Tijdens elke trainsafari zijn ook activiteiten opgenomen om gebieden waarin u doorheen reist verder te ontdekken. Bekijk het ruime aanbod en krijg een beeld van hoe u op elke traject verwend wordt en geniet van wat de diverse landen te bieden hebben.

ROVOS treinsafari's in stijl boekt u bij Going Africa Safaris. 

Momenteel zijn we bezig om de website met treinsafari's te vullen. Momenteel zijn deze safari's dus nog niet zichbaar. Echter bij belangstelling of vragen, kunt u nu al vrijblijvend contact met ons opnemen.  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap