Botswana lodge groepssafari

Ervaar het wilde Botswana via deze lodge safari in een groep vanuit Zuid-Afrika
 • Reisinformatie
 • Routebeschrijving
 • Praktische informatie
 • Foto's / Video
 • Reviews

Reisinformatie

 • Algemeen
 • Vertrekdata
 • Prijzen

14-daagse Wildparks Botswana lodge groepssafari vanuit Zuid-Afrika

Botswana lodge groepssafari – 14-daagse Wildparks

Met deze 14-daagse comfortabele en avontuurlijk Botswana lodge groepssafari reist u door Botswana om in Zimbabwe bij de Victoria Watervallen te eindigen. Dit is een voordelige comfortabele safari met de comfort van overnachten in eenvoudige lodges, tented camps, chalets of hotels. Is kamperen in Afrika niets voor u? Dit is het alternatief. In een kleine groep legt u een veel gemaakt reistraject af naar de hoogtepunten van Botswana.

Dit is een voordelige Botswana lodge groepssafari met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, waarbij u in een kleine groep een veel gemaakt reistraject aflegt.

Graag verwijzen we u naar het uitgebreidere reisschema van onze lokale partner welke u kunt vinden onderaan het korte reisschema. Hier krijgt u nog meer informatie over deze avontuurlijke Botswana lodge groepssafari langs avontuurlijke route ofwel Adventure trails.

Inkorten safari
Het is mogelijk om deze Botswana lodge groepssafari ook te beginnen in Maun. Hetzij voor de Okavango Delta op dag 2 of na de Okavango Delta op dag 5.
Vraag ons naar de mogelijkheden.

Going Africa Safaris geeft terug.

Duurzaam reizen
Duurzaam op safari

CO2 Footprint
CO2 Foot-print

Lokale projecten
Local projects

Trees for All
Trees for All

Boekt u deze safari bij Going Africa Safaris, dan dragen we gezamenlijk bij aan één of meerdere van deze projecten.
Meer informatie over wat Going Africa Safaris terug doet, leest u op onze pagina’s over “duurzaamheid” en “waarom wij”.

Vertrekdatums 2021

Deze Botswana lodge groepssafari is een Adventure Trail in de vorm van een groepsreis met vaste vertrekdatums. De vetgedrukte datums hebben een gegarandeerd vertrek.

Met Engelstalige gidsen
03 en 31 januari
21 en 28 februari
07 en 28 maart
04 en 18 april
02, 09, 16 en 23 mei
06, 13 en 27 juni
04
en 18 juli 
01, 08, 22
en 29 augustus 
12
en 19 september
03, 10, 17
en 24 oktober
07, 21
en 28 november 
05
, 12, 19 en 26 december

Op onderstaande datums gaat er ook een Duitstalige vertaler mee
17 januari
14 februari
21 en 28 maart
11 en 25 april
30 mei
20 juni
11 en 25 juli
15 
augustus
05
en 26 september
31
oktober
14 
november

Vertrekdatums 2022

Deze Botswana lodge groepssafari is een Adventure Trail in de vorm van een groepsreis met vaste vertrekdatums. De vetgedrukte datums hebben een gegarandeerd vertrek.

Met Engelstalige gidsen
02, 16 en 30 januari
20 en 27 februari
06, 20 en 27 maart
03, 10 en 17 april
01, 08, 15, 22 en 29 mei
05, 12, 19 en 26 juni
03, 10, 17
en 31 juli 
07, 21
en 28 augustus 
11
en 18 september
02, 09, 16, 23 
en 30 oktober
06, 20 
en 27 november 
04
, 11, 18 en 25 december

Op onderstaande datums gaat er ook een Duitstalige vertaler mee
13 februari
24 april
24 juli
14 
augustus
04
en 25 september
13 november

Prijs per persoon

Prijzen t/m 2022
€ 2.740,00 p.p. bij delen accommodatie + local payment USD 300,00

Single supplement € 590,00

Inbegrepen

Inbegrepen bij deze Botswana lodge groepssafari

 • Accommodatie en maaltijden volgens programma (zie te downloaden informatie)
 • Professionele begeleiding
 • Entree nationale parken
 • Genoemde niet optionele activiteiten
 • Transfers volgens programma
 • Vervoer in minibus (transfers) en 4×4 safari auto (tijdens game drives). (Zie route kaart)
 • SGR
 • Calamiteitenfonds

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen deze Botswana lodge groepssafari

 • De benodigde internationale vluchten
 • Transfers niet volgens reisschema (bijv. van en naar de luchthaven)
 • Souvenirs
 • Fooien
 • Overige persoonlijke uitgaven zoals optionele excursies.
 • Visums
 • Verzekeringen
 • Drankjes

Routebeschrijving

 • Dag tot dag
 • Kaart

Routebeschrijving

Botswana lodge groepssafari – Hoogtepunten

 • Khama Rhino Sanctuary
 • Maun
 • Okavango Delta
 • Moremi Game Reserve
 • Chobe National Park
 • Victoria Watervallen.

Botswana lodge groepssafari – Routebeschrijving

Dag 1 Khama Rhino Sanctuary
Om ongeveer 06.30 uur vertrekt u uit Johannesburg richting de grens met Botswana. Via Serowe, geboorteplaats van Botswana’s eerste president Sir Seretse Khama, rijdt u verder noordelijk naar Khama Rhino Sanctuary.  Khama Rhino Sanctuary is een wildreservaat van ca. 4300 hectare groot en grenzend aan de Kalahari vlaktes. De natuurlijke waterbronnen in deze omgeving zijn met name geschikt voor de habitat waar de witte neushoorn zich thuis voelt. Vanmiddag maakt u een eerste game drive.

Dag 2 Maun
U verlaat Khama Rhino Sanctuary om langs de Kalahari door te rijden naar Maun, toeristische hoofdstad van Botswana. Vanaf Maun vertrekt u de volgende dag de Okavango Delta in. Vanmiddag doet u inkopen voor de komende dagen en kunt u relaxen aan het zwembad.

Dag 3 Okavango Delta
Onder begeleiding van lokale gidsen en in boten (mokoro’s) van uitgeholde boomstammen vaart u de Okavango Delta in. Met een beetje geluk ziet u hier olifanten en Lechwe’s die zich net als u een weg banen door het riet. In een open plek is er even gelegenheid om een duik te nemen in het heldere en schone water van de Delta. Op een eiland en aan de oever wordt het kamp opgeslagen (wild camping).

Dag 4 Okavango Delta
Een volle dag in de Delta. U gaat op zoek naar de dieren tijdens een wandeling en per mokoro. Op het heetst van de dag is er tijd om heerlijk te relaxen.

Dag 5 Maun
Vanochtend vaart u langzaam en bijna geruisloos terug naar de rand van de Delta. Bij terugkomst in Maun is de rest van de dag vrij om te besteden. Optioneel is het mogelijk om een vlucht over de Delta te maken.

Dag 6, 7 en 8 Moremi
Vroeg in de ochtend vertrekt u in noordelijke richting naar bekende en fraaie Moremi Game Reserve en later naar Savuti wat al in Chobe NP ligt. Moremi is een gebied dat grenst aan de uitlopers van de Delta en rijk aan dieren die hiervan gebruik maken. De weg naar de campsite is een gamedrive. De komende dagen bestaan uit het maken van game drives en genieten wat flora en fauna te bieden hebben.

Eenmaal in het drogere Savuti treft u weer een geheel ander landschap aan. Tijdens de vele game drives zult u ongetwijfeld dieren zoals de olifant, nijlpaard, buffel, leeuw en ander klein wild als verschillende soorten antilopen tegen komen. Met een beetje geluk zelfs een luipaard of wilde honden.

Dag 9 Makgadikgadi Pans
Via Maun verlaat u Moremi en reist door richting de Makgadikgadi Pans. Wanneer de regens komen veranderen de eindeloze witte zoutvlaktes van Makgadikdagi dramatisch in grasvlaktes waar wildebeesten en zebra’s migreren en zich van het verse groen tegoed doen terwijl flamingo’s het algenrijke water opzoeken. Allemaal voorwaarden voor een prachtige zonsondergang.

Dag 10 en 11 Chobe NP
U rijdt verder richting het noorden naar naar Chobe River Front. Chobe Nationaal Park staat bekend om de grote kuddes olifanten die hier dagelijks naar de rivier trekken. Net als de vele andere soorten dieren die hier leven. Een game drive en een bootcruise over de Chobe rivier staan op het programma en in de namiddag wordt een bootcruise gemaakt op de Chobe rivier. Een mooie kans om de dieren vanuit een geheel ander perspectief te zien. V ol op genieten dus van de grote hoeveelheid dieren.

Dag 12 Victoria Falls – Zimbabwe
U verlaat de Chobe regio en rijdt naar de Victoria watervallen voor een verblijf van twee nachten nabij het stadje Victoria Falls.

Dag 13 Victoria Falls – Zimbabwe
Vandaag heeft u de mogelijkheid om diverse activiteiten te ondernemen. Een bezoek aan de Victoria watervallen, een van de 7 wereldwonderen of een van de vele optionele excursies zoals onder andere bungee jumpen, wildwaterkanoën, raften, of een helikoptervlucht over de watervallen.

Dag 14
In de loop van de dag vliegt u terug vanaf de luchthaven van Victoria Falls.

Klik op onderstaande link voor een uitgebreide omschrijving en om te zien welke accommodaties en maaltijden zijn inbegrepen het Engelstalig reisschema voor het jaar.
Botswana lodge groepssafari 2021.

Route kaart

Route kaart Botswana lodge groepssafari Wildparks Botswana lodge groepssafari

Praktische informatie

 • Overige informatie
 • Visum & paspoort
 • Vliegtickets

Overige informatie

Vertrek
Deze Wildparks Botswana lodge groepssafari is een groepsreis met vaste vertrektijden.

Aantal deelnemers
Tijdens deze Botswana lodge groepssafari reist u in een internationaal gezelschap van maximaal 12 personen. De Botswana lodge groepssafari kent op sommige datums een gegarandeerd vertrek (vet gedrukt bij de vertrekdatums). Voor de overige datums geldt een gegarandeerd vertrek bij minimaal 4 personen.

Boekt u met 2 personen of meer, dan ontvangt u van ons een korting ter waarde van € 75,00 p.p. op aanvullende transfers en/of accommodaties.

Uitleg local payment
Door de uitvoerende organisatie wordt deze local payment verplicht gesteld als bijdrage in de lokale uitvoerende kosten voor bijvoorbeeld entree van de parken en overige entreeprijzen afhankelijk van de reis. Deze bijdrage draagt u aan het begin van de reis af aan de gids. Hiermee komt een groot deel van de uw kosten voor de reis lokaal ten goede aan beheer van flora en fauna in het land wat u bezoekt. Ook lokale communities profiteren mee.

Gidsen
Deze groepsreis staat onder begeleiding van twee Engelssprekende gidsen/chauffeurs. Op sommige vertrekdatums reist er ook een Duitstalige vertaler mee.

Verblijf
Tijdens deze Botswana lodge groepssafari verblijft overwegend in eenvoudige middenklasse accommodaties. Tijdens uw verblijf in de Okavango Delta wordt er gekampeerd. De lokale organisatie voorziet in kampeer-equipment.

Flexibiliteit
Deze Botswana lodge groepssafari heeft vanwege sommige activiteiten en reisafstanden het karakter van een expeditie. Dit houdt in dat er onvoorziene omstandigheden kunnen zijn die het noodzakelijk maken om van de geplande route af te moeten wijken. Flexibiliteit, teamgeest en de bereidheid om de gidsen in moeilijke omstandigheden even te ondersteunen, zijn bij deze reis gewenst!

Vervoer
De reis wordt uitgevoerd in een safari bus. In de parken wordt gebruik gemaakt van een game drive auto. Zie route kaart voor deze reis. Zie route kaart voor deze reis.

Wat houdt accommodatie op basis van comfort in?
Kamperen in de Afrikaanse bush is niet voor de iedereen manier om Afrika te ontdekken. U wilt net even iets meer luxe. Een bed en en-suite douche en toilet voorzieningen. U overnacht in chalets, cabins of een hotel. Deze accommodaties voldoen aan goede budget accommodaties, comfortabel, schoon en gebruiksvriendelijk. In het algemeen heeft u een twee- of vierpersoonskamer en soms kan gevraagd worden om faciliteiten te delen.

Bagage limiet
De ruimtes in de safari auto is beperkt. Vandaar dat we u vragen alleen noodzakelijke bagage mee te nemen. Voor deze Botswana lodge groepssafari geldt een bagage limiet van 12 kilo per persoon en niet in harde koffers of tassen met frames of wieltjes.
Dit lijkt weinig maar tijdens deze safari heeft u echt niet veel meer nodig. Onderweg heeft u gelegenheid om eventueel kleine wasjes te doen.

Bovenop de reguliere bagage is het vanzelfsprekend toegestaan om ook een dagrugzakje of tas mee te nemen voor uw cameraspullen, waardevolle spullen en andere spullen die u bij u in de landrover wilt houden gedurende de dag.
Ons is uitdrukkelijk gevraagd u over bovenstaande te informeren.

Tijdens de dagen in de Okavango Delta is het meenemen van bagage beperkt tot een day pack, camera equipment en uw slaapzak.

 

Visum en paspoort

Voor Zuid-Afrika en Botswana heeft u geen visum nodig. U moet in het bezit zijn van een paspoort dat minimaal nog 2 lege, naast elkaar gelegen pagina’s bevat en dat tot 6 maanden na terugkomst in Nederland nog geldig is. Voor uw uitstap naar Zambia heeft u wel een visum nodig en gelden de zelfde eisen v.w.b. het paspoort. Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Vliegtickets

De heen- en terugvlucht naar Johannesburg en de doorvluchten vanaf Victoria Falls zijn niet bij de prijs inbegrepen.
Geadviseerd wordt om op de heenweg voor een dagvlucht te kiezen en in Johannesburg te kiezen voor een overnachting in verband met het vertrek van de safari in de vroege ochtend.
Indien gewenst regelen wij ook graag de overnachting in Johannesburg voor u.

Foto's / Video

 • Foto's
 • Video's

Video

Reviews

Evaluatie Botswana Wildlife Breakaway, Ine en Bert

Overall cijfer voor deze safari: 9
Hallo Paul, Vooraf heb je ons met zorg omringd, ik vond dat je recht had om te weten, hoe we genoten hebben… Een beetje brak van de vliegreis, dat wel. Maar onmiddellijk nadat we de A’Zambezi Lodge zagen, met de Vervet aapjes en Warthogs rond het zwembad, waren we er...
Informatie voorafgaande aan de reis: Zeer goed
Verloop van de reservering: Zeer goed
Kwaliteit van de route: Goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Goed
Hoogtepunten: De totale reis

Hallo Paul,

Vooraf heb je ons met zorg omringd, ik vond dat je recht had om te weten, hoe we genoten hebben…

Een beetje brak van de vliegreis, dat wel. Maar onmiddellijk nadat we de A’Zambezi Lodge zagen, met de Vervet aapjes en Warthogs rond het zwembad, waren we er weer: Afrika!
Hwange was het eerste park van de trip en nog voordat we er waren zagen we de eerste cheeta! Wat een schitterende locatie om te verblijven was Sable Sands aan de waterhole in de Dete Vlei: een droom! ‘s Nachts hebben we -voorzien van een warme kruik in bed- liggen luisteren naar hyena’s en leeuwen.

In Botswana was Nata de eerste stop, bij de Magkadigkadi Pans, een bijzonder gebied, waar we veel te kort waren.
Door naar Khwai, waar ons weer een mooie locatie te wachten stond: het Bedouin Camp, echt bijna omringd door olifanten. Hier maakten we prachtige game-drives naar Khwai River en Moremi. ‘s Avonds was er een emmer warm water om te douchen en stond er een smakelijke maaltijd voor ons klaar. Hoe ze dat doen, in the middle of nowhere?

Toen we door gingen naar de Okavango Delta, werd het reistempo iets lager. Een rustige dag per mokoro door dit stille gebied was een welkome afwisseling. Guma Lagoon was ook weer mooi gelegen aan het water. Dat in Afrika!

Per vrachtwagen werden we weer terug gebracht met onze bagage naar de bewoonde wereld.
Op naar Namibië, waar we bij de Mahangu Safari Lodge zelfs in (een kooi in) de Okavanga konden zwemmen, verbaasd gade geslagen door de olifanten aan de overkant. Tien minuten nadat we er uit waren dook er een knorrend nijlpaard naast dit ‘zwembad’ op!

Chauffeur Bernard en gids Ntando maakten onze tochten door Chobe National Park door hun deskundigheid tot prachtige herinneringen. Wat hebben we met onze kleine internationale groep veel gezien en genoten!

Doordat wij in Maun nog een rondvlucht maakten boven de Okavanga Delta, waar we een rhino gespot hebben, is ‘the big five’ deze reis ook nog eens compleet.
We kunnen het iedereen afraden, zo’n reis. De geuren en kleuren van Afrika gaan in je hart zitten; je wilt er namelijk steeds weer naar terug!

Met vriendelijke groet
Ine en Bert

Reactie van Going Africa Safaris:

Beste Ine en Bert,

Bedankt voor het mooie verslag. Na in beginsel naar Tanzania te willen, maar door (aangename) omstandigheden toch hebben moeten besluiten om voor een andere safari te kiezen, is het fijn natuurlijk fijn dat jullie geen spijt hebben van deze keuze en terug kijken op geslaagde safari. De big-5 zien in deze regio is niet iedereen gegeven en dan ook de cheeta in/bij Hwange, maakt het meteen qua wildlife wel een succes.

Goed om te lezen dat jullie tevreden zijn over de deskundigheid van de gidsen. Het geeft zo een Afrika gevoel wanneer je 's-nacht eigenlijk niet wilt slapen om te blijven genieten van de geuiden van de bush. In jullie geval hyena's en leeuwen. Prachtig.

Ik hoop dat jullie nog lang zullen nagenieten van deze safari door Zimbabwe, Botswana en Namibie.

Met vriendelijke groeten

Paul Janssen

Ook genieten van Botswana Wildlife Breakaway safari, neem vrijblijvend contact op.

Evaluatie Botswana Wildlife Breakaway, Hanneke en Simeiko

Overall cijfer voor deze safari: 9
Beste Paul, Een paar dagen geleden zijn we teruggekomen van een fantastische rondreis door Zimbabwe, Botswana en Namibië met een scala aan herinneringen die op ons netvlies staat en niemand ons meer kan afnemen. Chapeau voor de organisatie en het mooie programma waarvan ieder onderdeel uitstekend op elkaar aansluit. Wij...
Informatie voorafgaande aan de reis: Zeer goed
Verloop van de reservering: Zeer goed
Kwaliteit van de route: Goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Goed
Hoogtepunten: Het geheel aan ervaringen

Beste Paul,

Een paar dagen geleden zijn we teruggekomen van een fantastische rondreis door Zimbabwe, Botswana en Namibië met een scala aan herinneringen die op ons netvlies staat en niemand ons meer kan afnemen.
Chapeau voor de organisatie en het mooie programma waarvan ieder onderdeel uitstekend op elkaar aansluit.

Wij hebben voldoende variatie in de accommodaties en de gebieden ervaren en we zijn vol lof over de gids, Ntando (en ook de chauffeur) die ons gedurende de 2 weken heeft begeleid.

Hij is bijzonder geschikt, beschikt over veel kennis van de (historie van de) landen, het wild en kan bovendien goed met mensen van verschillende pluimage en uit verschillende landen omgaan.

Kortom, we zijn enorm tevreden en kunnen Going Africa Safaris zeer aanbevelen aan toekomstige reizigers en belangstellenden.

Onze dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Hanneke en Simeiko

Reactie van Going Africa Safaris:

Beste Hanneke en Simeiko,

Bedankt voor de mooie feedback en wat fijn dat jullie enorm tevreden zijn. De route heeft de laatste jaren steeds wat aanpassingen ondergaan om verder te optimaliseren.Feedback van reizigers wordt jaarlijks bekeken en waarhet kan de route hierop aangepast. Zo is besloten om deze safari in 2018 in tegenovergestelde richting te doen. Maar sommige afstanden moeten helaas overbrugt blijven worden. Ik zal de lokale organisatie doorgeven dat devering van de auto niet optimaal was. Bedankt voor het delen van deze informatie.

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over de begeleiding, de lokale organisatie en natuurlijk dat jullie ons zeer aan willen bevelen bij toekomstige belangstellenden.

Ik wens jullie veel plezier bij het nagenieten.

Met vriendelijke groeten

Paul Janssen

Ook genieten van Botswana Wildlife Breakaway safari, neem vrijblijvend contact op.

Evaluatie Wildlife Breakaway safari, familie Otten

Overall cijfer voor deze safari: 9
Voor mijn familieleden was dit de eerste kennismaking met Afrika en ze waren verrukt. Gids en chauffeur waren vriendelijk en ontzettend deskundig, waardoor zelfs de soms lange autoritten voorbij vlogen. Met name het grote aantal vogels heeft ons verbijsterd – een Britse medereiziger, fanatiek vogelaar, heeft meer dan 2/3 van...
Informatie voorafgaande aan de reis: Zeer goed
Verloop van de reservering: Zeer goed
Kwaliteit van de route: Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Goed
Hoogtepunten: barbecue aan een waterpoel met honderden buffels en aantal olifanten aan de overkant.

Voor mijn familieleden was dit de eerste kennismaking met Afrika en ze waren verrukt. Gids en chauffeur waren vriendelijk en ontzettend deskundig, waardoor zelfs de soms lange autoritten voorbij vlogen.

Met name het grote aantal vogels heeft ons verbijsterd – een Britse medereiziger, fanatiek vogelaar, heeft meer dan 2/3 van de in Botswana voorkomende soorten vogels kunnen onderscheiden (en als hij met de gids in discussie ging over wat hij met zijn kijker en de gids met het blote oog gezien had, moest hij meestal toegeven dat de gids gelijk had).

De service in de meeste lodges was grenzeloos, er werden zelfs warme kruiken in onze bedden gelegd omdat wij in de winter reisden!

Familie Otten

Reactie van Going Africa Safaris:

Beste familie Otten,

Wat fijn dat de familieleden zich nu ook meer voor kunnen stellen bij de eerdere ervaringen en dat ze net zo enthousiast zijn.
Jullie reisden inderdaad in de lokale wintermaanden en dan kan het erg koud worden. De meeste lodge bieden dan inderdaad een lekkere warme kruik aan.
De Wildlife Breakaway door Botswana is ook een geheel andere manier van safaribeleving dan de safari door Botswana van vorig jaar. Fijn dat ook deze manier goed is bevallen.
Is de Nederlandstalige Safari gids nog van pas gekomen? :-)

Ik wens jullie veel plezier bij het verdere nagenieten. Hoewel het volgende vertrek voor jezelf alweer aanstaande is.

Vriendelijke groeten

Paul

Ook genieten van Botswana Wildlife Breakaway safari, neem vrijblijvend contact op.

Evaluatie Botswana Wildlife Breakaway, Kirsi en Rodrigo

Overall cijfer voor deze safari: 9
Wij hebben Going Africa Safaris leren kennen als een zeer betrouwbare, servicegerichte en persoonlijk betrokken organisatie. Het advies van Paul heeft ons erg geholpen bij het bepalen van de landen en het soort reis die het beste bij ons zouden passen. Op zijn advies hebben wij deze zomer een rondreis...
Informatie voorafgaande aan de reis: Zeer goed
Verloop van de reservering: Zeer goed
Kwaliteit van de route: Goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Goed
Hoogtepunten: Hwange (Ivory Lodge), Khwai gebied (bedouin camp), Vlucht over Okavango Delta, Guma Lagoon Camp

Wij hebben Going Africa Safaris leren kennen als een zeer betrouwbare, servicegerichte en persoonlijk betrokken organisatie. Het advies van Paul heeft ons erg geholpen bij het bepalen van de landen en het soort reis die het beste bij ons zouden passen.

Op zijn advies hebben wij deze zomer een rondreis gemaakt door Botswana en Zimbabwe. En hij heeft niets te veel gezegd! Deze reis heeft een diepe indruk op ons gemaakt; de kleurrijke natuur, de hoeveelheid wild, de vriendelijke bevolking, de professionele gidsen, met regelmaat het avontuur, maar ook de ruimte en de rust.

Kortom, wij kunnen Going Africa Safaris en de Wildlife Breakaway safari met overtuiging aanbevelen!

Kirsi & Rodrigo

Reactie van Going Africa Safaris:

Beste Kirsi Rautiainen & Rodrigo,

Bedankt voor de evaluatie en de foto's. Het is altijd leuk om op deze manier even mee te genieten.
Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze bijdrage bij de totstandkoming van de safari en dat jullie ook tevreden zijn over de uitvoering van de safari.

Ik wens jullie veel plezier bij het verder nagenieten.

Vriendelijke groeten

Paul

Ook genieten van Botswana Wildlife Breakaway safari, neem vrijblijvend contact op.

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin