Namibië luxe begeleide lodge safari

luxe lodges met een vleugje avontuur (4 nachten luxe kamperen)
 • Reisinformatie
 • Routebeschrijving
 • Praktische informatie
 • Foto's / Video
 • Reviews

Reisinformatie

 • Algemeen
 • Vertrekdata
 • Prijzen

Luxe groepssafari Namibië - 17-daagse luxe groepssafari met een vleugje avontuur

Luxe groepssafari Namibië – 17-daagse luxe groepssafari met een vleugje avontuur.

Deze zeventiendaagse luxe groepssafari Namibië combineert de hoogtepunten van Namibië met een luxe kampeeravontuur van vier nachten in het ruige Damaraland en Kaokoland.

U brengt een bezoek aan de AfriCat Foundation in Okonjima en geniet van de rijke flora en fauna in het wereld beroemde Etosha National Park alvorens u avontuurlijke en luxe gaat kamperen in de vallei van de Hoanib rivier alwaar u op zoek gaat naar de woestijnolifanten in Purros en de Palmwag Concessie.

Na een bezoek aan de rustieke Palmwag Lodge, ontdekt u de romantische kuststad Swakopmund, de kale vlaktes van de Namib woestijn en de abrikoos gekleurde duinen van Sossusvlei. Een prachtige rondreis door Namibië voor de reiziger die van kwaliteit houdt.

Boek deze luxe groepssafari Namibië bij Going Africa Safaris.

Vertrekdatums

Deze luxe groepssafari Namibië is voor het jaar 2021 alleen maar als privé safari te boeken. Vandaar dat er voor 2021 geen vaste vertrekdatums zijn en deze lodge safari op elk gewenst moment kan beginnen.

Prijs per persoon

PRIJSINDICATIE PER PERSOON T/M OKTOBER 2021

De prijs vanaf € 4.085,00 (bij 4 personen of meer) tot € 5.865,00 (bij 2 personen).
Single Supplement is op aanvraag.

Going Africa Safaris kiest er voor om voor deze luxe groepssafari Namibië de prijs als indicatie weer te geven. Dit doen we omdat de prijzen in de regel afhankelijk zijn van een of meerdere factoren zoals bijvoorbeeld:
# Koers ZAR/EURO
# Aantal deelnemers 2 of 4+
# # Etc…..

Heeft u belangstelling voor deze luxe groepssafari Namibie, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we sturen u graag een passend voorstel met de juiste prijs zoals deze voor u en uw (misschien aanvullende) wensen wordt.
Desgewenst kunt u deze safari ook privé of als selfdrive (zonder gids) boeken.

Inbegrepen

Inbegrepen bij deze luxe groepssafari Namibië.

 •  Maaltijden, vervoer en transfers volgens reisschema
 • Accommodatie in lodges, resorts en tented camps
 • Activiteiten en game drives volgens reisschema
 • Engels- en Duitstalige gids.
 • Mineraalwater enroute
 • SGR
 • Calamiteitenfonds

Niet inbegrepen

Niet inbegrepen bij deze luxe groepssafari Namibië.

 • Maaltijden niet volgens reisschema
 • Optionele activiteiten
 • Drankjes
 • Wasgoed
 • Verzekeringen
 • Noodzakelijke vluchten.

Routebeschrijving

 • Dag tot dag
 • Kaart

Routebeschrijving

Luxe groepssafari Namibië – 17-daagse luxe groepssafari met een vleugje avontuur.

Dag 1: AfriCat Foundation
Aankomst op Hosea Kutako (Windhoek International) Airport, waar u wordt opgewacht door uw gids. Daaropvolgend rijdt u via Windhoek, de hoofdstad van Namibië, in noordelijke richting en via Okahandja naar Okonjima Lodge.

Okonjima Lodge is de thuisbasis van de AfriCat Foundation, een non-profit organisatie die zich inzet voor het behoud en de bescherming van Namibische wilde katten, in het bijzonder luipaard en cheeta.

Maak van de mogelijkheid gebruik om deze roofdieren van dichtbij te zien en te fotograferen.
Overnachting: Okonjima Plains Camp, volpension incl. activiteiten.

Dag 2 en 3: Etosha NP

U vertrekt vanaf Okonjima via Otjiwarongo, Otavi en Tsumeb naar Mushara Bush Camp. Mushara ligt op slechts 8 km van de von Lindequist Poort aan de oostelijke rand van het Etosha National Park. Ontdek de geheimen van de Afrikaanse bush in Etosha National Park.

Wij besteden de dagen met game drives in het park en bezoekjes aan de vele waterholes, dat een grote verscheidenheid aan dier- en vogelsoorten weet aan te trekken. De gids weet feilloos de mooiste plekjes in Etosha te vinden. Overnachting: Mokuti Lodge, halfpension

Dag 4 en 5: Etosha NP
U reist van oost naar west door Etosha NP. Langs Fort Namutoni en Halali Camp leidt de route naar Okaukuejo Camp in het Park.

Okaukuejo is gelegen op 17 km van de zuidelijke ingang van het park en beroemd om zijn verlichte waterhole, waar bezoekers van dichtbij het gedrag van de wilde dieren goed kunnen observeren.
Overnachting: Etosha Safari Lodge, halfpension

Dag 6: Dolomite camp
Vandaag, is uw eindbestemming Hobatere Lodge welke is gelegen bij de gate aan de westkant van Ethosha met een rijke bioversiteit. Een ongeëvenaarde wildernis beleving in termen van privacy en landschap. Overnachting: Hobatere Lodge, halfpension

Dag 7: Khowarib
De route gaat door het natuurgebied naar de Khowarib Gorge, een smalle kloof in de droge Hoanib rivier en de thuisbasis van een aantal Damara en Herero gezinnen. Het kamp wordt opgezet op de Khowarib gemeenschap camping.

De camping ligt aan de oever van de rivier Khowarib. Geniet van de eerste nacht van uw luxe kampeer avontuur. Namibisch spectaculaire natuurschoon en kleurrijke vogels en wilde dieren en tevens de geluiden van de Afrikaanse nachten, terwijl u rond het kampvuur zit.
Een luxe kampeer overnachting, volpension incl. lokale dranken

Dag 8 en 9: Hoanib River
Na een stevig ontbijt vertrekt u in noord-oostelijke richting naar Purros. U brengt een kort bezoek aan Sesfontein, voordat u de droge vallei van de Purros rivier volgt. Het kamp wordt opgezet op het terrein van Purros community welke is gelegen aan de rivier de Hoarusib.

Een geweldige plek van waaruit de landschappelijke schoonheid en de diversiteit aan wild in hun natuurlijke omgeving te ervaren. De droge rivierbedding van de Hoanib wordt bezocht door olifanten, giraffen, kudu, zebra’s, struisvogels en andere soorten.
Twee nachten luxe kampeer overnachting, volpension incl. lokale dranken

Dag 10: Palmwag Concessiegebied
U vertrekt via Hoanib rivier in zuidelijke richting met als einddoel de Palmwag-concessie. Tijdens de komende twee dagen rijdt u in zuidelijke richting, volgen de wilde dieren en bezoeken de verschillende verborgen bronnen. Slechts een paar plaats en op de planeet biede n het niveau van de privacy en wildernis gevoel, als de geschatte 5000 vierkante kilometer private Palmwag Reserve.

Dit woestijn reservaat heeft een aantal zoetwater bronnen dat gezonde populaties van dieren, inclusief de voor woestijn aangepaste zwarte neushoorn en olifant, alsmede grote populaties van de hartmann’s berg zebra’s, giraffen, oryx, springbok en kudu.

De roofdieren populatie is de grootste buiten het Etosha National Park met meer dan 100 leeuwen, cheeta’s, luipaarden, bruine- en gevlekte hyena. Verder is er een rijk vogel leven met het grootste deel van Namibia’s inheemse soorten aanwezig.

De Concessie ondersteunt ook bijna 70% van ‘s werelds grootste loslopende populatie van zwarte neushoorns en fungeert als het cruciale kerngebied in de regio. De unieke flora en fauna binnen het concessiegebied dienen ook als een nationale, regionale en mondiale aantrekkingskracht.
Een luxe kampeer overnachting, volpension incl. lokale dranken

Dag 11: Palmwag
Na een laatste bush ontbijt, vertrekt u naar Palmwag lodge, een paradijs op de Uniab rivier en een van de oudste en meest populaire toeristische rendez-vous van Namibië.
Overnachting: Palmwag Lodge, halfpension

Dag 12: Swakopmund
Onderweg naar Swakopmund bezoekt u Twyfelfontein wat lijkt op een kunstgalerij. Deze schatkamer van rotstekeningen achtergelaten uit de tijd van het stenen tijdperk wordt beschouwd als een van de rijkste verzamelingen van rotstekeningen in Afrika.

Ten zuiden van Twyfelfontein is de Burnt Mountain, een panorama van verlatenheid met gekleurde rotsen contrasterend tegen de grijs-zwarte omgeving. De Organ Pipes, een massa van basalt platen in een ravijn gekerfd door een rivier, is een andere geologische nieuwsgierigheid in het gebied.

U komt in de namiddag aan in Swakopmund. Overnachting: Beach Lodge, logies/ontbijt

Dag 13: Swakopmund
Vanmorgen maakt u een dolfijn cruise in de Walvis Bay Lagoon. Vanmiddag heeft u een vrij programma. Lekker winkelen in het gezellige Swakopmund of er is tijd voor het maken van optionele excursies in de buurt van Swakopmund. Overnachting: Beach Lodge, logies/ontbijt

Dag 14: Namib Desert
Vertrek uit Swakopmund. Na het ontbijt rijdt u in zuidelijke richting door het Namib Naukluft Park en via de Kuiseb-en Gaub Passes naar Desert Homestead en Horse Trails gelegen in de lage vlaktes van de Namib Desert. Overnachting: Desert Quiver Camp, halfpension

Dag 15: Namib Desert
Vroeg in de ochtend brengt u een bezoek aan de Sossusvlei . Sossusvlei is een klei-pan omringd door waarschijnlijk de hoogste zandduinen van de wereld. In de jaren met veel regenval vult de pan zich met water. Een zeer uitzonderlijke en apart gewaarwording. Verder bezoekt u Sesriem Canyon.
Overnachting: Desert Quiver Camp, halfpension

Dag 16: Windhoek
Via de Remhoogte Pass en Rehoboth keert u terug naar Windhoek. Er is nog genoeg tijd om de hoofdstad van Namibië verder te verkennen. Overnachting: Galton House, in Windhoek, logies/ontbijt.

Dag 17: Vertrek:
Afhankelijk van uw vertrektijd, is het mogelijk Windhoek in te gaan om nog wat te winkelen voor nog wat last minute inkopen. U wordt op tijd naar Hosea Kutako Airport gebracht om op tijd in te kunnen checken voor uw vlucht terug naar Nederland.

Boek deze luxe groepssafari Namibië bij Going Africa Safaris.

Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?

Dat is mogelijk. Door op onderstaande link te klikken, maakt u de luxe groepssafari Namibië al een klein beetje mee. U treft dan meer foto’s, informatie over de accommodaties en gebieden aan. Veel plezier en neem bij vragen gerust contact op met ons.

17-daagse luxe groepssafari Namibië

Route kaart

Voor deze luxe groepssafari Namibië hebben we een route kaart opgenomen bij de online informatie welke we ter inspiratie hebben opgenomen onder het kopje “Wilt u dat uw zintuigen nog meer geprikkeld worden?”

Praktische informatie

 • Overige informatie
 • Visum & paspoort
 • Vliegtickets

Overige informatie

Belangrijk om te weten
Er kunnen altijd onvoorziene omstandigheden zijn waardoor het noodzakelijk is om van de geplande route af te wijken. Hiervoor vragen we uw begrip. Voor mensen met een gezonde teamspirit, flexibele houding en die niet te beroerd zijn om een keer een helpende hand uit te steken, is dit een prachtige safari.

Aantal deelnemers
Deze luxe groepssafari Namibië kent een minimum aantal deelnemers van 2 en maximaal 12. Wij zijn doorlopend op de hoogte van de boekingen. Het soort vervoer is ook afhankelijk van het aantal deelnemers.

Vertrekdatums
Deze luxe groepssafari Namibië is voor het jaar 2021 alleen maar als privé safari te boeken. Vandaar dat er voor 2021 geen vaste vertrekdatums zijn en deze lodge safari op elk gewenst moment kan beginnen.

Eigen groep en vertrekdatum
Wilt u deze luxe groepssafari Namibië met uw eigen groep en met eigen startdatum maken? Dat kan.
De safari kan ook als privé lodge safari door Namibië geboekt worden. Voor een privé safari zijn de prijzen op aanvraag.

Vervoer
Het vervoer is afhankelijk van de groepsgrootte en kan bestaan uit een comfortabele (verlengde) Landcruiser/Land Rover, Mercedes Benz Sprinter of Toyota Qauntum.

Hoe kampeert u de 4 nachten
Tijdens deze luxe groepssafari Namibië kampeert luxe op dag 7 t/m 10. In het kamp staan de een gids en tevens een camp assistent/kok tot uw beschikking.

Het camp wordt door voor u opgezet. De tenten zijn tweepersoons koepeltenten met de volgende afmetingen (L:250 cm x B:250 cm x H:180 cm).

U slaapt op stretchers met een matras van foam en een kussentje. Verder zijn er twee inklapbare stoeltjes bij elke tent aanwezig en is er een marquee (5 x 5 meter) aanwezig om tijdens de heetste dagen schaduw te creëren.

familie kampeeersafari Namibie

Visum en paspoort

Voor Namibië heeft u geen visum nodig. U moet in het bezit zijn van een paspoort dat minimaal nog 2 lege, naast elkaar gelegen pagina’s bevat en dat tot 6 maanden na terugkomst in Nederland nog geldig is. Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.

Vliegtickets

Er is een rechtstreekse vlucht van Frankfurt naar Windhoek met gunstige aankomst en vertrektijden. Verder is het ook mogelijk om vanaf Amsterdam via Johannesburg naar Windhoek te vliegen. Deze vluchten zijn niet inbegrepen.

Foto's / Video

 • Foto's
 • Video's

Video

Reviews

Evaluatie Zuid-Afrika self drive, familie Stroo

Overall cijfer voor deze safari: 9
Het voelde na onze reis van Nairobi naar Vicfalls vorig jaar weer als thuiskomen in Afrika. De reis van Cape Town via Namibie, Botswana en Zimbabwe was weer fantastisch. Zeer veel gezien. Leuke internationale medereizigers ontmoet die al gauw als 1 familie optroken onder begeleiding van de deskundige gids/kok en...
Informatie voorafgaande aan de reis: Goed
Verloop van de reservering: Goed
Kwaliteit van de route: Goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Zeer goed
Hoogtepunten: Ethosha, Okavango Delta, Great Zimbabwe Ruins,Sossus Vlei

Het voelde na onze reis van Nairobi naar Vicfalls vorig jaar weer als thuiskomen in Afrika. De reis van Cape Town via Namibie, Botswana en Zimbabwe was weer fantastisch. Zeer veel gezien. Leuke internationale medereizigers ontmoet die al gauw als 1 familie optroken onder begeleiding van de deskundige gids/kok en chauffeur.

Gezien de afstanden die per dag gereden moesten worden was het wel een werkvakantie d.w.z lange dagen in de truck en vroeg op pad. Maar dat weet je van tevoren.

Familie Stroo

Reactie van Going Africa Safaris:

Beste familie Stroo,

Bedankt voor de mooie evaluatie van de safari die we regulier niet aanbieden en op jullie verzoek hebben geregeld via een lokale aanbieder waar we normaal gesproken geen safari's regelen.

Extra fijn dus dat alles naar wens is verlopen. Inderdaad zijn er vaak lange afstanden te overbruggen bij deze reis. Dat kan niet anders met een dergelijke route en tijd die ter beschikking staat. Maar gelukkig wisten jullie dat van te voren en kwam dat niet als verrassing.

We hopen dat jullie nog lang nagenieten van jullie ervaringen.

Met vriendelijke groeten

Paul Janssen

Evaluatie guided lodge safari Namibië, Janine, Sabine, Greet, Marc, Antwain en Wilco

Overall cijfer voor deze safari: 9
Tja, Paul, Wat te noemen; de onvergetelijke vergezichten die een onuitwisbare indruk achterlieten. Met name het gebied aan de Oranjerivier aan de grens met Zuid-Afrika, het gebied bij Klein-Aus Vista en bij farm Nambtib. Adembenemend mooi. Koude nachten, dat wel. Who cares?! Uitstekende accommodaties, de ene nog mooier gelegen dan...
Informatie voorafgaande aan de reis: Zeer goed
Verloop van de reservering: Zeer goed
Kwaliteit van de route: Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Zeer goed
Hoogtepunten: Veel, maar wat eruit sprong was voor ons het zien van de desert adapted lions in de Hoanib

Tja, Paul, Wat te noemen; de onvergetelijke vergezichten die een onuitwisbare indruk achterlieten. Met name het gebied aan de Oranjerivier aan de grens met Zuid-Afrika, het gebied bij Klein-Aus Vista en bij farm Nambtib. Adembenemend mooi. Koude nachten, dat wel. Who cares?! Uitstekende accommodaties, de ene nog mooier gelegen dan de andere.
Voor ons was het hoogtepunt toch wel het kamperen in Palmwag en de Hoanib. Vooral de droogliggende Hoanibrivier deed ons echt een beetje denken aan Mana Pools. Prachtig diffuus licht. Helemaal alleen kamperen daar is echt het summun. Voor ons dan. 😉 Dat we daar behalve de desert adapated olifanten ook nog eens 1 van de 5 musketeers (desert adapted lions) hebben gezien was echt ongelooflijk (https://vimeo.com/108120470)

Vooraf hoop je heeel voorzichtig, jezelf steeds voorhoudend dat die kans toch wel heel erg klein is…………….en kijk dan gebeurt het toch. 😉 Fantastisch! Het feit dat we een topgids hadden heeft er echt aan bijgedragen; heel veel kennis had deze man in huis. Geografisch, historisch, geologisch en vooral biologisch. Kortom, ook nu weer een topper aan onze zijde.

Gelukkig ook nu enkele keren te voet neushoorns (black) heel voorzichtig benaderd. Met de huidige stand van poachingzaken is dat dan toch wel een heel emotioneel moment als je moeder en kalf ziet. Tranen in onze ogen. Wat ons persoonlijk toch wel een beetje tegenviel was Etosha. Het waterhole bij Okaukuejo was leuk (s’nachts 5 neushoorns in de plas) Met ons chaletje ernaast is het leuk kijken. Kalkheuvel was ook wel een feestje. Maar verder; het blijft raar. Gamedriven op een asfaltweg. Dat zijn we niet gewend.

Beste accommodatie daar Mushara! Aanrader van jewelste. Laat Okaukejo maar links liggen. Veel te groot naar onze smaak.. Voor de rest zouden we een volgende keer Etosha overslaan en extra tijd nemen in Hoanib.
Aanrader is en blijft Okanjima (Africat Foundation) Super accomodatie, fijne gamedrives, veel kennis opgedaan. Uitsmijter was de nightdrive waar we de zo lang stiekem gehoopte bruine hyena zagen. Wat een kado! En passant ook nog een porcupine , genet en luipaard. O ja, vergeet ik nog de aardwolf die we onderweg 2x zagen.

Je merkt het wel weer; we zitten vol met prachtige herinneringen en er rest ons nu maar weer 1 doel; sparen voor een volgende trip naar dat geweldige continent!

Janine & Antwain (ook names de vier medereizigers)

Reactie van Going Africa Safaris:

Tja Janine en Antwain en medereizigers,

Wat, kan er nog aan toevoegen dan dat ik blij ben dat jullie zo enthousiast zijn terug gekomen. Zeker voor doorgewinterde Afrikareizigers. Wat een mooi verslag en wat hebben jullie veel gezien aan bijzondere dieren naast de zo mooie natuur. Natuurlijk hebben jullie veel en veel vaker leeuwen gezien. Echter de omgeving en de wetenschap dat het niet een vanzelfsprekendheid is maakt het zeer bijzonder. Ik heb natuurlijk jullie mooie woorden en complimenten ook doorgegeven aan de lokale organisatie.

Ja, voor de ervaren Afrikareiziger met veel voetstappen in Botswana en Zimabwe is het natuurlijk met Etosha wel een heel ander verhaal. Maar het is denk ik ook goed om gezien te hebben en de keuze dat het ook meteen de laatste keer was, kan ik wat betreft jullie goed begrijpen.

Het was me een genoegen om voor jullie opnieuw een safari te mogen samenstellen. Het blijft overigens bijzonder dat zes Going Africa Safaris reizigers (3 stellen) elkaar zo gevonden hebben. Erg leuk.

Vriendelijke groeten

Paul

Ook genieten van een Namibië safari, neem vrijblijvend contact op.

Evaluatie guided lodge safari Namibië, Familie Linders

Overall cijfer voor deze safari: 9
De eerste keer Afrika! Spannend voor ons beiden. Daarom kozen we voor het veilige Namibië, in groepsverband en een lodgereis. Graag ook nog inclusief het zuiden en drie nachten in/rondom Etosha. Veel eisen? Ja. Onmogelijk? Nee. Going Africa Safaris bood precies aan wat we zochten. De reis heeft onze verwachtingen...
Informatie voorafgaande aan de reis: Zeer goed
Verloop van de reservering: Zeer goed
Kwaliteit van de route: Zeer goed
Verhouding prijs/kwaliteit: Zeer goed
Hoogtepunten: Cheeta's van dichtbij kunnen zien, de oneindige landschappen, luipaard en leeuwen minutenlang kunnen fotograferen, boottochtje bij Swakopmund met daarna quad rijden, prachtige fotografie bij Kolmanskop en tijdens gamedrives en.. en.. en... Okonjima Bush Camp (vanwege prachtige huisje met uitzicht, vogeltjes etc), Grootberg Lodge (ivm himba- en olifantactiviteiten)

De eerste keer Afrika! Spannend voor ons beiden. Daarom kozen we voor het veilige Namibië, in groepsverband en een lodgereis. Graag ook nog inclusief het zuiden en drie nachten in/rondom Etosha.

Veel eisen? Ja. Onmogelijk? Nee.
Going Africa Safaris bood precies aan wat we zochten. De reis heeft onze verwachtingen overtroffen! Het was wel wennen in Namibie. Daar waar je een cultuurshock verwacht, kreeg je juist een omgekeerde cultuurshock; men spreekt vloeiend Engels en/of Duits, de wegen zijn goed onderhouden, overal goede bewegwijzering, schone toiletten, warm water is dankzij zonnepanelen ook geen probleem en het eten is zelfs westers te noemen door de Duitse invloeden.

De reis bood ons een scala aan overnachtingsmogelijkheden: van intiem guesthouse tot groot hotel, van lodges met geweldige uitzichten tot een heus bungalowpark (Okaukuejo is groot maar je moet het waterhole echt meemaken!), van permanent tent met alle luxe tot heus Afrikaans huis met een riant uitzicht.
Mede dankzij de goede gids en de goede lokale organisatie konden wij rustig achterover leunen en genieten van alles wat Namibië ons bood. Onze gids was zeer flexibel en zeer kundig qua knowhow over de vogels, andere dieren, het land, maar ook de bezienswaardigheden.

Elke dag had wel een hoogtepunt: de modderbadende olifanten in Etosha, het zoeken naar fotogenieke hoekjes in het oude mijnwerkersdorpje Kolmanskop, het knuffelen met de zeehond aan boord tijdens de boottrip bij Swakopmund, het uitzicht na het beklimmen van de duin naast Deadvlei, overstekende olifantenfamilie en drinkende leeuwenfamilie in Etosha, het wandelen naar de cheeta’s en niet te vergeten het poserende luipaard en dat in een mooi afwisselend landschap met een overeenkomst: oneindig!

Al met al een prima reis met prachtige herinneringen en vele foto’s! We gaan graag nog een keer terug naar Namibië om wederom te genieten van spannende gamedrives, mooie landschappen en nog een stukje van Damaraland (Himba’s) te zien.

groetjes familie Linders

Reactie van Going Africa Safaris:

Beste Miranda en Roland,

Bedankt voor de mooie evaluatie en het korte verslag.

Fijn dat de eerste keer Afrika jullie verwachtingen heeft overtroffen en dat jullie terug zijn gekomen met prachtige herinneringen en veel foto's.
Het was fijn dat het vertrek al gegarandeerd was bij twee personen. Zo werd een groepsreis voor jullie een privéreis.
Ik ben er blij mee dat jullie de gids en de accommodaties erg kunnen waarderen. Telefonisch gaf je al aan de afwisseling in de type accommodaties prettig te hebben gevonden.

Ik wens jullie veel plezier bij het verdere nagenieten en misschien wel de nieuwe voorbereidingen. Wie weet.... ;-).

Vriendelijke groeten

Paul

Ook genieten van een Namibië safari, neem vrijblijvend contact op.

Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin