Okavango Delta wandelsafari

The best way to experience the Okavango Delta
 • Reisinformatie
 • Routebeschrijving
 • Praktische informatie
 • Foto's / Video
 • Reviews

Reisinformatie

 • Algemeen
 • Vertrekdata
 • Prijzen

Okavango Delta wandelsafari - 8-daagse voorbeeld wandelsafari

Okavango Delta wandelsafari

Deze voorbeeld Okavango Delta wandelsafari start in de heerlijke diepe wateren van de Okavango op een mooi met palmen bezaaid eiland. Chao Island is bereikbaar per boot vanuit Maun. Na 2 nachten vliegt u per helikopter naar het zuidoosten naar het volgende kamp gelegen op een privé concessie. Een gebied dat rijk is aan wildlife en een gevarieerd in landschap. De komende 5 nachten verkent u dit gebied te voet, met een 4×4 en twee keer per kano. Een werkelijk unieke ervaring, het beste voor de avontuurlijke reiziger en mensen die op zoek zijn naar een safaribeleving buiten de gebaande paden.

We werken samen met een kleine onafhankelijke lokale organisatie die is gespecialiseerd in privé wandelsafari’s in onder andere de Okavango Delta. De focus bij deze Okavango Delta wandelsafari ligt op de kwaliteit van de begeleiding met als ethos ‘een goede gids maakt een goede safari’.

Deze voorbeeld Okavango Delta wandelsafari is ontworpen om de diversiteit van de Okavango Delta te benadrukken, met een mix van activiteiten en ervaringen op drie verschillende locaties. Maar het programma kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeur. Deze voorbeeld Okavango Delta wandelsafari is bedoeld om u een idee te geven van wat u kunt verwachten van een safari met deze professionele gids en zijn team en is dus beslist een vaststaand programma.

De dagen worden flexibel ingevuld en zijn mede ook afhankelijk van de omstandigheden op dat moment. We proberen daarmee om het meeste uit uw Okavango Delta wandelsafari te halen.

Tijdens deze Okavango Delta wandelsafari zijn alle kampen privé in afgelegen gebieden en voor exclusief gebruik. Er zijn drie niveaus van luxe waar u uit kunt kiezen om aan uw budgetvoorkeur tegemoet te komen. Bij alle drie de niveaus zijn de maaltijden en drankjes inbegrepen.

Wanneer van belang, is het ook mogelijk dat we van een meer permanent kamp gebruik maken. Maar alles is dus maatwerk.

Boek uw Okavango Delta wandelsafari bij Going Africa Safaris.

Going Africa Safaris geeft terug.

Travel for impact
Travel for Impact

Duurzaam reizen
Duurzaam op safari

CO2 Footprint
CO2 Foot-print

Lokale projecten
Local projects

Trees for All
Trees for All

Boekt u deze safari bij Going Africa Safaris, dan dragen we gezamenlijk bij aan één of meerdere van deze projecten.
Meer informatie over wat Going Africa Safaris terug doet, leest u op onze pagina’s over “duurzaamheid” en “waarom wij”.

Vertrekdatum Okavango Delta wandelsafari

Deze Okavango Delta wandelsafari in Botswana kan, afhankelijk van beschikbaarheid, op elke gewenst moment beginnen.

Seizoen en waterpeil kunnen invloed hebben op locaties waar overnacht wordt.

Prijs per persoon Okavango Delta wandelsafari

PRIJSINDICATIE PER PERSOON 2021

De “vanaf” prijs voor deze “Okavango Delta wandelsafari” is afhankelijk van het aantal deelnemende personen, de accommodatie keuze en periode waarin u reist. Bekijk ook onze pagina “Beste reistijd Botswana”.

De prijs vanaf € 0,00 (laagseizoen) (momenteel is de prijs nog op aanvraag)
De prijs vanaf € 0,00 (hoogseizoen) (momenteel is de prijs nog op aanvraag)

Single Supplement is op aanvraag.

Going Africa Safaris kiest er voor om voor deze Okavango Delta wandelsafari de prijs als indicatie weer te geven. Dit doen we omdat de prijzen in de regel afhankelijk zijn van een of meerdere factoren zoals bijvoorbeeld:
# Koers USD/EURO
# Reisperiode
# Aantal deelnemers
# Gewenste aanpassingen
# Etc…..

Heeft u belangstelling voor deze Okavango Delta wandelsafari, neem dan vrijblijvend contact met ons op en we sturen u graag een passend voorstel met de juiste prijs zoals deze voor u en uw (misschien aanvullende) wensen wordt.

Inbegrepen bij deze Okavango Delta wandelsafari

Inbegrepen bij deze Okavango Delta wandelsafari Botswana

 • Alle transfers per auto en/of helikopter.
 • Alle maaltijden
 • Lokale drankjes
 • Alle activiteiten zoals omschreven in de reisbeschrijving en onder begeleiding van professionele wandelgids.
 • SGR garantie
 • Calamiteitenfonds

Niet inbegrepen bij deze Okavango Delta wandelsafari

Niet inbegrepen bij deze Okavango Delta wandelsafari

 • Vluchten niet vallende onder het reisschema
 • Aanvullende activiteiten
 • Persoonlijke uitgaven
 • Annulering- en/of reisverzekering (waaronder bagage/ziektekosten)
 • Premium geïmporteerde wijnen, champagnes, spirits en likeuren waar de drankjes inclusief zijn.

Routebeschrijving

 • Dag tot dag
 • Kaart

Routebeschrijving Okavango Delta wandelsafari

Okavango Delta wandelsafari

DAG 1 – CHAO ISLAND
Bij aankomst in Maun wordt u opgewacht door uw gids en maakt u een korte rit door de stad naar de aanlegsteiger vanwaar u met de boot naar de Okavango Delta vertrekt (als het waterpeil het toelaat). Hier ontmoet u ook de rest van de begeleidende staf tijdens uw Okavango Detla wandelsafari. Is het waterpeil te laag, dan wordt u eerst dieper de Delta ingereden.

De eerste 40 minuten van de boottransfer brengt u langs lokale dorpjes en biedt een fascinerende inkijk in het lokale leven in en rond de Okavango Delta.

Eenmaal voorbij de buffalo fence wordt het landschap ruiger naarmate u verder het hart van de Okavango Delta in gaat totdat u bij Chao Island aankomt. Hier verblijft u de eerste twee nachten van de safari. De hele transfer duurt ongeveer 3 tot 4 uur, afhankelijk van de waarnemingen onderweg en u wordt van drankjes en snacks voorzien.

Aangekomen op de plek waar het kamp wordt opgebouwd, verlaat u direct het kamp voor een eerste wandeling in de omgeving. Terwijl u op pad bent wordt het kamp opgezet en verkent u het eiland te voet.

Dit is een eerste rustige wandeling waarbij u meer te weten komt over het Okavango landschap en om te zien welke dieren de laatste tijd in het gebied zijn geweest. Hierdoor krijgt de gids een idee wat voor soort wandelaar u bent en of er ook interessante verse sporen van dieren zijn.

Na terugkomt in het inmiddels opgebouwde kamp is het tijd voor een sundowner drankje terwijl de Afrikaanse lucht oranje/roze begint te kleuren en de nachtdieren ontwaken. Het diner wordt geserveerd onder de sterrenhemel waarna u zich gereed maakt voor een eerste nacht in de overweldigende Okavango Delta.

DAG 2 – CHAO ISLAND
Een vroege start van de dag. Dit is de meest productieve tijd van de dag nog voordat de hitte van de zon de dieren (en u) terug in de schaduw dwingt. Net voor zonsopgang staat u op en na een vluchtig ontbijt gaat u op pad voor een wandelavontuur. Misschien zijn de nachtelijke geluiden een indicatie voor welke kant de gids op gaat. U vertrekt vroeg om het meeste uit de wandeling te halen en om zoveel mogelijk kans te hebben om interessante dieren op te sporen.

Naarmate de dag vordert en de temperatuur stijgt, keert u terug naar het kamp voor een heerlijke lunch en om even wat uit te rusten voordat u in de loop van de middag weer op pad gaat. Dit keer geen wandeling, maar verkent u de waterwegen per boot. Veel dieren bezoeken de waterwegen in de vroege avond om te drinken en dit biedt mooie mogelijkheden om ze te ontmoeten.

Tegen zonsondergang wordt een mooi plekje op of aan het water uitgekozen om te toosten op een eerste fraaie dag en te genieten van de zonsondergang boven het water.

De tweede, tevens laatste nacht, op Chao Island start na het diner en een borrel bij het kampvuur. De volgende ochtend kunt u aan de sporen in het kamp zien of we de afgelopen nacht nog bezoek hebben gehad van een nijlpaard, jackhals of stekelarken.

DAG 3 – ZUID-OOST OKAVANGO DELTA – CAMP 1
Net als gisteren en de komende dagen staat u vroeg op om te genieten van het ontbijt rond het kampvuur voordat u op pad gaat voor een korte wandeling. De staf van kamp breekt tijdens uw wandeling het kamp af en pakt de boot in. Het kamp wordt achter gelaten alsof het er nooit gestaan heeft en u hier niet gestaan heeft. Tijdens de wandeling verkent u het gebied rond het kamp verder op zoek naar verse sporen.

Zodra de boten zijn geladen krijgt u het signaal om terug te komen en vertrekt u naar onze volgende bestemming in de Okavango Delta. Via de Okavango Delta waterwegen bereikt u na paar uur bereikt u de buffalo fence en neemt u afscheid van de rest van het team.

Voor u begint een mooi avontuur. Per helikopter wordt u naar het volgende kamp gebracht. Een spectaculaire ervaring om vanuit dit perspectief de adembenemend Okavango Delta te zien. Dit zal beslist een onvergetelijke herinneringen bij u achterlaten.

Aangekomen in het nieuwe kamp in het zuidoosten van de Okavango Delta krijgt u uw tent toegewezen en niet veel later maakt u een korte game drive om de omgeving te verkennen en vertrouwd te raken met deze nieuwe hoek van de Okavango. U geniet van een sundowner in de bush voordat u terugkeert naar het kamp. Het kampvuur wacht op uw gezelschap en onder het genot van een drankje en het delen van de ervaringen geniet u van de geluiden van de bush. Na het heerlijke diner en een drankje is er nog een zeer korte wandeling naar uw bed en maakt u zich vannacht gereed om de volgende dag veel te wandelen.

DAG 4 – ZUID-OOST OKAVANGO DELTA – CAMP 1
Inmiddels bent u vertrouwd met het ritme van safari en word u wakker in afwachting van de avonturen die u vandaag te wachten staan. Een snel warm drankje rond het kampvuur en u vertrekt terwijl de zon opkomt. We halen het meeste uit deze kostbare tijd van de dag. Tijdens de ochtendwandeling stopt u voor een bush-ontbijt dat door de staf van het kamp is opgezet op een schilderachtige plek in de wildernis. Een geweldige ervaring.

U keert terug naar het kamp voor een siësta of om gewoon te genieten van de stilte van kamperen in de wildernis van de Okavango Delta. Lekker uitrusten in uw tent of gewoon even lekker in de schaduw van de bomen en kijken wat voor dieren er eventueel voorbij komen. Je weet het nooit.

Later die middag, als de heetste momenten van de dag zijn verdrongen, vertrekt u voor een middagwandeling. Mocht de ochtendwandeling daar aanleiding voor hebben gegeven, gaan we terug naar dat gebied.

Terug in het kamp is het tijd voor een vroeg diner waarna u vertrekt voor een night gamedrive. Vanuit de 4×4 is eenvoudiger om roofdieren van nog dichterbij te benaderen dan u ooit te voet zou doen.

Roofdieren zijn nachtdieren en als de zon ondergaat, komen ze in beweging. Het meest actief zijn ze wanneer de nacht valt en andere dieren het meest kwetsbaar zijn. U gaat op zoek naar deze roofdieren in de hoop een glimp op te vangen tijdens het jagen. Daarbij vergeten we natuurlijk niet om op zoek te gaan naar de andere “nocturnal” dieren.

DAG 5 – ZUID-OOST OKAVANGO DELTA – CAMP 1
Na het ontbijt in het kamp vertrekt u voor een ochtend gamedrive. Misschien aansluitend op de ervaringen van gisteravond of de route wordt bepaald door de geluiden van de nacht of verse sporen in het diepe zand.

U keert voor uw lunch terug naar het kamp gevolgd door een korte siësta voordat u weer op pad gaat voor een wandeling of gamedrive. Aan u de keuze.

Morgen wordt het kamp verplaats en zal er weer volop gewandeld worden, dus de kans op een middag gamedrive is vandaag beschikbaar. De zonsondergang wordt vanuit het kamp genoten, gevolgd door drankjes rond het kampvuur en diner.

DAG 6 – ZUID-OOST OKAVANGO DELTA – CAMP 2
Vandaag wordt het kamp verplaats naar een ander deel van de concessie. Tijd voor een stevig ontbijt, want u heeft een drukke dag voor de boeg. U bent vandaag de hele dag op pad. De staf van het kamp breekt het kamp af en verplaatst het kamp per mokoro of per auto naar de nieuwe locatie. Het waterpeil van de Okavango Delta op dat moment is daarvoor bepalend.

Uw bagage wordt door de staf van het kamp vervoerd. U heeft alleen een “day pack” nodig om uw water en lunchpakket te mee te nemen. Een volle dag wandelen staat op het programma. Een geweldige ervaring waarbij het tempo niet al te hoog zal liggen. Maar tevens een kans om u volledig onder te dompelen in de natuur en op plekken waar nauwelijks eerder voetsporen van mensen zijn achtergebleven.

Een kans om te genieten van de rust van een vredige wandeling door de wildernis waarbij al uw zintuigen worden aangesproken. Onderweg wordt op een schaduwrijke plek gestopt voor de lunch. Een paar hangmatten worden, waar mogelijk opgehangen om tijdens de hetere uurtjes heerlijk te ontspannen.

De verwachting is dat we halverwege de middag ons nieuwe (verplaatste) kamp bereiken. U tent staat alweer klaar om u te ontvangen en heet water staat tot uw beschikking om te genieten van een heerlijke en welverdiende douche. Wilt u liever eerst van een drankje genieten, dat kan natuurlijk ook. Maar hoe dan ook, de beentjes gaan (spreekwoordelijk) in de lucht om ontspannen te genieten van de zonsondergang.

DAG 7 – ZUID-OOST OKAVANGO DELTA – CAMP 2
De laatste volle dag in de Okavango Delta. Vanmorgen wordt uw voeten rust gegund na al het wandelen van gisteren. Tijd om de omgeving te verkennen per kano. Dit zijn eenpersoonskano’s en u volgt de gewapende gids behoedzaam. We beseffen dat dit misschien niet voor iedereen is weggelegd. Dit is dan ook een optionele activiteit en indien gewenst kunt u kiezen een game drive te maken of om te wandelen.

Een kanotocht kan ook afhankelijk zijn van het waterpeil op het moment van reizen. Tijdens een kanotocht peddelt u door het netwerk van rivieren en lagunes. Voor de lunch stopt u aan de oever. De hangmatten worden meegenomen om na de lunch heerlijk in te ontspannen.

Halverwege de middag keert u terug naar het kamp voor een warme douche en is het tijd om uit te rusten voor een vroeg diner. Na het diner staat er nog een night gamedrive op het programma waarbij u op zoek gaat naar de roofdieren en enkele van de kleinere nachtdieren die overdag zijn gemist. Een laatste kans om dieren te spotten die u nog niet heeft gezien.

DAG 8 – EINDE VAN SAFARI
De laatste ochtend in de Okavango is alweer aangebroken. Geniet van de geluiden van de bush terwijl u wakker wordt tijdens zonsopkomst. U zult gretig zijn om nog even het beste uit het moment te halen. Met een laatste gamedrive of wandelsafari neemt u afscheid van de Okavango Delta.

Tijdens deze activiteit wordt het kamp afgebroken en ingepakt. Niets anders dan uw voetsporen, zal eraan doen herinneren dat u in de Okavango Delta bent geweest. U keert terug naar Maun met misschien nog wat waarnemingen onderweg en op tijd voor uw vlucht of mogelijke verlenging van uw safari.

Dit met het besef dat er maar weinig mensen op deze aardbol zijn die een vergelijkbare herinnering aan de Okavango Delta hebben zoals u.

Boek uw Okavango Delta wandelsafari bij Going Africa Safaris.

Geef u over aan ……..

Bovenstaande reisschema van de Okavango Delta wandelsafari is een voorbeeld. Het best is om u over te geven aan de kwaliteiten van de gids en diens inschattingen wat, gegeven de omstandigheden, het beste is om op dat moment te ondernemen.

Een enkel geluid of een enkel spoor kan voorde gids aanleiding zijn om af te wijken van een eerder geplande activiteit of route. Juist deze flexibiliteit maakt dat u meer uit uw Okavango Delta wandelsafari haalt.

Welke vormen van kamperen zijn er bij deze Okavango Delta wandelsafari

Okavango Delta wandelsafari – Avontuurlijk kamperen
Dit is het meest eenvoudige niveau met koepeltenten voor twee personen (3 mx 3 m) met een comfortabel schuimmatras op de vloer. De badkamer is privé maar niet en-suite. De badkamers bestaan ​​uit een privé openluchtdouchetent met bucket shower (warm water aanwezig) en een apart bush-toilet.

Okavango Delta wandelsafari – Semi-luxe kamperen
Dit is het midden niveau met koepeltenten voor twee personen (3 mx 3 m) met een matras van schuimrubber. U ligt van de grond voor extra comfort en warmte. Een ruime en-suite badkamer is aan uw tent bevestigd, wat zorgt voor gemak en extra privacy. U doucht onder de sterren in een het met canvas omheinde gedeelte voorzien van bucket shower (warm water aanwezig) en een apart bush-toilet.

Okavango Delta wandelsafari – Luxe kamperen
Bij het meest luxe niveau overnacht u in ruime walk-in Meru-tenten met goede bedden en luxe linnengoed, extra kussens en een staande kledingkast. Grote muskietengaas vensters zorgen voor veel lucht en uitzicht. Aan de tent is een ruime en-suite badkamer bevestigd met een bucket shower, een degelijke houten bush-wc en een wastafel met stromend water. Voor in de tent staan een tafel, stoelen en een kaptafel met een wasbak en stromend water. Maaltijden en drankjes zijn van een extra hoge standaard.

Geef bij de vraag om een offerte voor deze Okavango Delta wandelsafari aan welke kampeervorm u wilt gebruiken.

Routekaart Okavango Delta wandelsafari

Omdat er tijdens deze Okavango Delta wandelsafari wisselend gebruik wordt gemaakt van diverse plekken om in het wild te kamperen is er geen kaart beschikbaar. Onderstaand wel een video over de diverse seizoenen en waterstanden per maand van de Okavango Delta.

Zie ook de beste reistijd voor Botswana.

Praktische informatie

 • Overige informatie
 • Visum & paspoort
 • Vliegtickets

Botswana en een wandelsafari

Er zijn veel manieren om van een safari te genieten, maar wandelen geeft je de mogelijkheid om je aan het tempo van de natuur aan te passen. Een wandelsafari vereist dat je het omgevingsgeluid van het stadsleven weggooit en je afstemt op de geluiden van bush en diens geuren, texturen, temperatuur en kleuren: zo overleven ook de dieren.

Wandelen in de bush dwingt je niet alleen om de rommel in je hoofd weg te werken, maar ook om je zodoende te kunnen concentreren op de wereld om je heen welke vol verrassingen zit. Groot en klein. Zintuigen die moeten wennen om weer aangesproken te worden. Tijdens de wandelsafari is stilte tussen medewandelaars essentieel voor de veiligheid en het succes van de wandeling zelf. Niet vaak wordt op diverse plekken of tijdens activiteiten van u verlangt dat u zwijgt!

Botswana staat momenteel niet zo bekend om haar wandelsafari’s. Sommige lodge bieden zogenaamde “bush walks” aan. Daarbij gaat het meer om de kleine elementen in de bush en wordt groot wild vaak ontlopen. Onvergelijkbaar dus met bijvoorbeeld Zimbabwe en Zambia.

Botswana werkt er echter hard aan om dat te veranderen!

Op internationaal niveau wordt voor wandelsafari’s aanbevolen dat uw wandelgids bewapend is in geval van een ongelukkige gebeurtenis. In Botswana is het niet eenvoudig om kwalificaties te behalen om een ​​geweer te mogen dragen. Het heeft dus wel een oorzaak waarom we in Botswana eerder spreken over een bush walk, in een directe omgeving van een lodge, dan over een echte wandelsafari. Weinig gidsen in Botswana zijn in staat om wandelsafari’s met gasten in een natuurgebied te maken.

Een wandelsafari is een actieve en veel intensere stijl van safari. Tegelijkertijd biedt het een gevoel van vrijheid dat je misschien nooit op een andere manier zult ervaren. Vrijheid op een van de wildste plekken ter wereld. Het wordt beschouwd als de puurste safarivorm die kunt ervaren en stelt je in staat om in de voetsporen te treden van de eerste ontdekkingsreizigers in Afrika.

Na meer dan 25 keer Botswana te hebben bezocht, voelden we ons verplicht om ook deze fraaie safarivorm actief aan te bieden. Echt iets voor de ervaren Afrikaganger die meer uit een safari wil halen.

Going Africa Safaris heeft deze wandelsafari speciaal in samenwerking met onze lokale partner ontwikkeld. Deze wandelsafari wordt niet beschouwd als zomaar een “walk in the park”. Met deze wandelsafari volgen we de sporen van (roof)dieren om ze uiteindelijk proberen te vinden. Daarbij is de kans dat u moeilijk terrein moet doorkruisen groot om de gestelde doelen voor die dag te bereiken.

Ons gezamenlijk doel is om tijdens deze wandelsafari in de Okavango Delta in gebieden te zijn waar u niet voorgegaan bent door andere mensen. Geen voetsporen of sporen van auto’s. Elke wandelsafari die we samenstellen, wordt op maat gemaakt op basis van uw loopvaardigheid en aanvullende safariverzoeken. We gaan daarbij uit van drie wandelcategorieën:

Okavango Delta wandelsafari – Stroller: U bent geïnteresseerd in een ontspannen wandelingen van maximaal 1 à 2 uur per dag. Verder die dag maakt u game drives en worden u andere activiteiten aangeboden. De wandelsafari omvat een wandeling langs een waterweg of naar een waterpoel waarna u terugkeert naar het kamp of stopt bij een aangewezen ophaallocatie.

Okavango Delta wandelsafari – Hiker: U bent een toegewijde wandelaar die in staat is om minstens één keer per dag 3-4 uur te wandelen. Verder die dag maakt u game drives en worden u andere activiteiten aangeboden. Het hiken geeft u de mogelijkheid om sporen van dieren te volgen en meer afstand te overbruggen. U keert te voet terug naar het kamp of u wordt met de game drive auto op een nadere te bepalen plek opgehaald om in het kamp van uw lunch te genieten.

Okavango Delta wandelsafari – Explorer: U bent een enthousiaste en fitte wandelaar, die indien nodig tot 6-7 uur per dag kan wandelen. Onderweg zullen er diverse pauzes worden genomen en pas aan het einde van de dag keert u terug in het kamp. Als explorer bent u op transferdagen in staat om van het ene kamp naar het andere kamp te lopen. De voorbeeld wandelsafari waarbij de helikopterroutes zijn inbegrepen is voor u samengesteld. Er zijn minimale tot geen gamedrives inbegrepen in deze Explorer wandelsafari, tenzij specifiek geregeld. Een night gamedrive kan worden geregeld, afhankelijk van het gebied waarin u zich bevindt.

De Okavango Delta wandelsafari op de website is dus een voorbeeld wandelsafari. We gebruiken de bovenstaande categorieën om alle routes voor onze gasten op maat te maken omdat elk gebied, waarin gelopen wordt, geschikt is voor een specifiek type wandelaar en safariganger.

Bijkomende activiteiten zoals varen, game drives en kanoën bepalen ook de gebieden die we selecteren. Tijdens al onze op maat gemaakte wandelsafari’s wordt gebruik gemaakt van een mobiele safarikamp wel of niet met de toevoeging van 1 of 2 nachten in een geselecteerde lodge die past bij de geplande route.

Algemene informatie Okavango Delta wandelsafari

Uw gids
De gids tijdens deze Okavango Delta wandelsafari is zeer ervaren en hooggewaardeerd. Wandelsafari’s zijn niet toegestaan ​​in de nationale parken en daarom zijn wandelsafari’s als deze gepland in de rustige privé concessiegebieden of gemeenschapsconcessies die grenzen aan de reservaten waardoor de gidsen gewapend kunnen lopen.

Drie vormen van accommodatie.
Voor deze Okavango Delta wandelsafari zijn er drie verschillende mogelijkheden om te overnachten. De niveaus variëren van avontuurlijk via semi=luxe tot luxe kamperen.
Meer informatie over de drie kampeervormen.

Reisadvies Botswana

Visum en paspoort

Voor Botswana heeft u geen visum nodig. U moet in het bezit zijn van een paspoort dat minimaal nog 2 lege, naast elkaar gelegen pagina’s bevat en dat tot 6 maanden na terugkomst in Nederland nog geldig is.

Vliegtickets

De heen- en terugvlucht naar Johannesburg en de doorvlucht naar Maun zijn niet bij de prijs inbegrepen. Geadviseerd wordt om op de heenweg voor een dagvlucht te kiezen en in Johannesburg te kiezen voor een overnachting dicht bij het vliegveld.

De vlucht richting Maun heeft meestal niet een ruime aansluiting waardoor de kans op achterblijven van bagage reëel is. Heeft de nachtvlucht naar Johannesburg een redelijke vertraging, dan is de kans om de aansluitende vlucht te missen aanwezig. We verwachten niet dat u uw safari zonder bagage wilt beginnen.

Foto's / Video

 • Foto's
 • Video's

Video

Reviews

Er zijn geen reviews gevonden
Deel op social:
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin