Zoeken


Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.

Vertrek

Deze groepssafari naar Tanzania heeft vaste vertrekdatums.

Aantal deelnemers

Dit is groepssafari met maximaal 7 personen (window seat garantie) en een gegarandeerd vertrek.

U kunt de safari ook prive boeken met eigen familie of groep.

Vertrekdatum ~ prijs in USD p.p. 2019

12-10 ~ $ 1.875,00
26-10 ~ $ 1.875,00
09-11 ~ $ 1.770,00
23-11 ~ $ 1.770,00
14-12 ~ $ 1.825,00
21-12 ~ $ 1.875,00
28-12 ~ $ 1.875,00

Single toeslag
op aanvraag

Kerst en Nieuwjaar suppl.
24, 25 en 31-12
$ 30,00 p.p.p.n.

Pasen supplement
$ N/A

Vertrekdatum ~ prijs in USD p.p. 2020

25-01 ~ $ 2.125,00
01-02 ~ $ 2.125,00
15-02 ~ $ 2.125,00
29-02 ~ $ 2.125,00
06-06 ~ $ 2.125,00
20-06 ~ $ 2.125,00
04-07 ~ $ 2.125,00
18-07 ~ $ 2.125,00
01-08 ~ $ 2.125,00
15-08 ~ $ 2.125,00
29-08 ~ $ 2.125,00
12-09 ~ $ 2.125,00
26-09 ~ $ 2.125,00
10-10 ~ $ 2.125,00
24-10 ~ $ 2.125,00
07-11 ~ $ 2.125,00
21-11 ~ $ 2.125,00
19-12 ~ $ 2.125,00

Single toeslag
op aanvraag

Kerst en Nieuwjaar suppl.
24, 25 en 31-12
$ N/A p.p.p.n.

Pasen supplement
$ N/A

Inbegrepen bij deze safari

Alle transfers, vervoer, accommodatie, maaltijden, entrees tot de parken en activiteiten volgens reisschema. Vervoer in 4x4 landrover of landcruiser tijdens de safari. gedurende de hele safari en eigen Engelstalige chauffeur/gids, gegarandeerde window seat, mineraal water tijdens game drives, lokale VAT.

Niet inbegrepen bij deze safari

Internationale vliegtickets, visum, verzekeringen, drankjes, maaltijden die niet hierboven vermeld staan, optionele activiteiten, fooien en persoonlijke aankopen.

Notes

In het geval een accommodatie niet beschikbaar is, vervangen we deze voor minimaal een gelijkwaardige accommodatie.
Verder behouden we het recht voor om in geval van overmacht (natuurgeweld of opgelegd door authoriteiten) van de route af te wijken. Is hier sprake van is dit ook altijd beter v.w.b. de veiligheid.

Vliegtickets

De intercontinentale vluchten zijn niet inbegrepen. Vluchten met een aankomst in Kilimanjaro en vertrek van Klimanjaro zijn aan te bevelen. Dit kan via verschillende maatschappijen.
Graag verwijzen we ook naar onze policy voor vliegtarieven op deze site.

Indien gewenst regelen wij ook graag de vluchten voor u.

Visum en paspoort

U hebt een visum nodig aan te vragen bij de Ambassade of aan de grens. Voor de aanvraag bij de ambassade hebt u een geldig paspoort, een reisbevestiging, één pasfoto en het bewijs van inenting tegen gele koorts nodig.
Koopt u een visum aan de grens, dan heeft u alleen een geldig paspoort nodig.
Uw paspoort dient nog 6 maanden geldig te zijn na terugkomst uit Tanzania.

Deze bepalingen wijzigingen regelmatig.Printen | E-mail

7-daagse groepssafari naar de hoogtepunten Noord Tanzania.

Tanzania groepssafari.

Deze groepssafari maakt u in een kleine groep van maximaal 6 personen en geeft u de garantie van een zitplaats bij het raam van de safariauto. U bezoekt de hoogtepunten van Noord-Tanzania zoals Lake Manyara NP, de Serengeti NP, de Ngorogoro Crater en Tarangire NP. U overnacht in goede middenklasse lodges en tented camps. Deze groepssafari heeft een gegarandeerd vertrek. Met uw gids maakt u gamedrives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in grote aantallen in de parken voorkomen.

Korte beschrijving

Dag 1 (zaterdag) Arusha
U arriveert op de luchthaven van Kilimanjaro International Airport en wordt verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger waarna u naar uw accommodatie wordt gebracht. In de meeste gevallen arriveert u in de loop van de avond met KLM.  Na aankomst in de accommodatie kunt u nog even realaxen.
Overnachting: African View Lodge

Dag 2 (zondag) Lake Manyara NP
Na uw ontbijt rijdt u in alle rust in ongeveer 3 uur naar Lake Manyara NP. Na aankomst maakt u een game drive in Lake Manyara NP met een picknick lunch in het park. Olifanten treft u hier zeker aan. Verder leven hier onder andere giraffes, leeuwen, nijlpaarden, buffels, veel antilopensoorten en aan de rand van het meer veel watervogels.
Overnachting: Country Lodge. (volpension)

Dag 3 (maandag) Ngorongoro Crater/Serengeti
Na het ontbijt vertrekt u via het Ngorongoro krater gebied naar de Serengeti te rijden. Eenmaal in het kratergebied aangekomen zult u merken dat hoe hoger u komt, ook de vegetatie veranderdt. Aan de top heeft u een fraai panoramisch uitzicht in de krater. U daalt de kraterwand af om van een game drive te genieten. Met een doorsnee van 20 kilometer is het leefgebied relatief klein. Toch zult u versteld staan van het aantal dieren dat hier leeft. Roofdieren maken hier jacht op zebra's, gnoes en antilopen en het sodameer biedt flamingo's een goede voedingsbodem. Ook heeft u hier grote kans om de neushoorn te zien. Na de game drive en de lunch vervolgt u de weg naar de Serengeti. Via een game drive rijdt u naar uw accommodatie.
Overnachting: Thorn Tree Camp (volpension) 

Afhankelijk van de tijd van het jaar brengt u de meeste tijd door in de onderstaande gebieden.
december - maart: volle dag gamedrive zuidelijk Serengeti
april - mei: volle dag gamedrive centraal Serengeti
juni: volle dag gamedrive west Serengeti
juli - oktober: volle dag gamedrive noord Serengeti
november: volle dag gamedrive centraal Serengeti

Dag 4 (dinsdag) Serengeti NP
Uw camp is een permanent tented camp in centraal Serengeti en staat garant voor een waar “Out of Africa” gevoel om uw beleving in de Serengeti nog completer te maken. Serengeti NP is het beroemdste park van Tanzania en één van de wildrijkste van Afrika. Kenmerkend voor de Serengeti zijn de granieten rotsformaties ofwel kopjes die vaak als uitkijkposten worden gebruikt door de cheeta's en leeuwen. Vanaf hier hebben de roofdieren een goed uitzicht over de omliggende vlaktes. Vandaag staat in het teken van een volle game drive en het verder ontdekken van de Serengeti.
Overnachting: Thorn Tree Camp (volpension) 

Dag 5 (woensdag) Karatu

Na het ontbijt en een ochtend game drive verlaat u de Serengeti richting de Ngorongoro Crater. U gebruikt onderweg uw lunch en er is gelegenheid om een Masai boma te bezoeken. Met de 4x4 landcruiser beklimt u opnieuw het plateau van het Ngorongoro krater gebied. Nog eenmaal is er gelegenheid om op de lippen van de krater van het vergezicht in de krater te genieten. Vervolgens rijdt u door naar Karatu waar u overnacht.
Overnachting: Marera Valley Lodge (volpension)

Dag 6 (donderdag) Tarangire NP
Vanmorgen vertrekt u naar Tarangire NP. Het landscha p van Ta rangire NP kenmerkt zich ook door de vele Baobab bomen. Verder leven er veel olifanten, naast de andere diersoorten zoals leeuwen, luipaarden, veel antilopensoorten en wildebeesten. Na aankomst maakt u een gamedrive. U gaat natuurlijk op zoek naar het grote wild en de vele vogels. Na de lunch vervolgt u de gamedrive. De zonsondergang steekt prachtig af tegen De vele baobab bomen.
Overnachting: Sangaiwe Tented Camp  (volpension)

Dag 7 (vrijdag) Vertrek
Na het ontbijt vertrekt u naar Arusha voor uw vlucht terug naar Nederland of misschien u verlenging naar een van de eilanden Zanzibar, Mafia of Pemba of misschien wel het Kilimanjaro gebied.

Boek uiterlijk 6 maanden voor aanvang van de safari.

Boek uiterlijk 6 maanden voor datum van vertrek en de lokale organisatie biedt u het volgende gratis aan.

* 1 extra nacht bij African View Lodge in Arusha op basis van volpension.
* halve dag game drive en wandelsafari in Arusha NP op de extra aangeboden dag voorafgaande aan de reguliere aanvang van de groepssafari (deze game drive/wandelsafari wordt gezamenlijk gemaakt met andere vroegboekers).

Verlenging

Wij adviseren u graag hoe u deze safari kunt verlengen met een verblijf op het "spice eiland" Zanzibar of de nog minder ontdekte en bezochte eilanden Pemba of Mafia. Alle eilanden hebben fraaie stranden en staan bekend als snorkel- en duikbestemmingen. « Terug naar het overzicht

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap