Printen | E-mail

Tanzania, reizen door een land van de superlatieven met unieke, ultieme en avontuurlijke safari mogelijkheden.

Ervaar Tanzania met Going Africa Safaris.

Een lodge safari of kampeersafari in Tanzania! In Tanzania vindt u niet alleen de hoogste berg van Afrika, de Kilimanjaro, maar dit land bezit bovendien de drie grootste Afrikaanse meren. Deze drie meren zijn Lake Victoria in het noordwesten, Lake Malawi in het zuiden en Lake Tanganyika in het zuidwesten. Hoewel dit land minder bekend is dan het buurland Kenia bezit Tanzania de grootste wildconcentraties ter wereld. Tanzania ligt in oostelijk Afrika net onder de evenaar. Zanzibar en Pemba zijn twee idyllische eilanden en een prachtige uitwijk mogelijkheid voor een paar dagen relaxen na uw kampeersafari of lodge safari.

Het gevarieerde landschap van Tanzania bestaat uit hoogvlaktes en dalen die elkaar onverwachts afwisselen. Bij uitstek is Tanzania dé bestemming voor uw lodge safari of kampeersafari. Adembenemende wildreservaten en natuurparken zoals onder andere het erg bekende Serengeti National Park, de adembenemende Ngorongoro Crater, het Kilimanjaro National Park en in het zuiden de ruigere parken Mikumi, Ruaha en Selous. Maar Tanzania bezit veel meer kleinere en minder bezochte parken. Veel reservaten in Tanzania zijn zo groot, dat u regelmatig het gevoel heeft alleen in het park te zijn. U kunt Tanzania op verschillende manieren bezoeken. U kunt kiezen uit verschillende safari reizen per 4WD. Het op maat maken van lodge safaris of kampeersafaris is onze specialiteit. Met name het Zuiden van Tanzania maken we voor de meeste transfers bij de lodge safari's gebruik van kleine charter vliegtuigjes.

Een unieke en complete safari naar Tanzania start bij Going Africa Safaris. Of het nu om een kampeersafari, luxe lodge safari reizen of een beklimming van de Kilimanjaro in Tanzania gaat.

Kaart Tanzania safari
 

 

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap