Printen | E-mail

Tarangire National Park, Tanzania

Tarangire National Park

Tarangire National Park ontleent de naam aan de rivier die zich een weg baant door het National Park dat bekend staat om de beroemde baobabbomen in het noorden. Verder kenmerkt het noorden zich door acacia- en palmbomen. Tarangire is anders dan andere parken. Een geheel eigen karakter en een geheel eigen verscheidenheid aan wild met vooral de grote populatie olifanten. Het zuiden kenmerkt zich weer door een geheel ander landschap. Vooral in de drogere periode is dit een aanrader. Dieren verzamelen zich bij de moeraslanden. In deze periode, tussen juni en november, trekken duizenden dieren, voornamelijk grote kuddes olifanten, wildebeesten, zebra's, gazellen en antilopen van de droge steppe naar het zuiden van Tarangire voor vers en verkoelend water. Met heel veel geluk bestaat de kans om wilde honden te zien. Verder heeft u kans om leeuwen, luipaarden, en andere roofdieren te zien die van de gelegenheid gebruik maken om de dorstige dieren te verrassen. Ook de Tarangire rivier trekt vele migranten die in de droge periode in de verre omgeving vaak geen ander water kunnen vinden. Over het algemeen trekt Tarangire minder toeristen dan de andere parken in het noorden van Tanzania.

13-daagse Tanzania Wilderness klassieke lodge safari

Deze unieke lode safari bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt niet alleen de bekende parken te zien waar er lange game drives worden gemaakt, maar ook de meer afgelegen en stillere gebieden in Tanzania worden bezocht. 


Lees meer »

11-daagse Tanzania Masai en Wildlife lodge safari

Lodge safari Tanzania naar de Masai in Kambi ya Tembo en de Serengeti, Ngorongoro Crater, Lake Manyara en Tarangire. Een uitstekende Masai en wildlife combinatie lodge safari naar Tanzania.


Lees meer »

11-daagse kampeersafari naar o.a. de Hadzabe in Tanzania

Tijdens deze avontuurlijke budget kampeersafari bezoekt u naast de Serengeti, Ngoronogoro Crater, Lake Manyara en Tarangire ook Lake Eyasi waar de Hadzabe nog als een van de weinige stammen echt traditioneel leven.   


Lees meer »

11-daagse Tanzania Wildlife en Hadzabe safari

Deze lodge safari naar Tanzania is een uitstekende keuze wanneer u wildlife wilt combineren met cultuur. We hebben voor u deze fraaie combinatie lodge safari naar Tanzania tussen Hadzabe/Datog stammen en wildlife samengesteld.


Lees meer »

7-daagse korte lodge safari Tanzania Northern Highlights

Met deze 7-daagse korte lodge safari door het noorden van Tanzania bezoekt u de hoogtepunten van Noord Tanzania en reist u met eigen partner, familie of vrienden. Deze safari is ook in groepsverband te boeken. **nieuw**


Lees meer »

10-daagse Tanzania Leisure the North lodge safari

Tanzania lodge safari. Deze luxe lodge, tented camp safari laat u op een uitgebalanceerde manier vijf nationale parken in Tanzania zien. Met uw privé gids/chauffeur maakt u uw gamedrives en gaat u op zoek naar de wilde dieren die in de parken in grote aantallen voorkomen.


Lees meer »

9-daagse Elewana safari circuit luxe upmarket lodge safari

Met deze Elewana luxe lodge safari begint uw reis na aankomst in Arusha. U overnacht in een luxe suite van het eveneens luxe Arusha Coffee lodge, welke is gelegen op een koffieplantage. Vervolgens bezoekt Tarangire National Park, Lake Manyara, de Ngorongoro Conservation Area en Serengeti National Park.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap