Botswana paardrijsafari

Botswana paardrijsafari is een ultieme mogelijkheid om de bush te ervaren

Introductie

Botswana paardrijsafari.

Een ultieme Botswana paardrijsafari in de afgelegen gebieden van de Okavango Delta voor ervaren ruiters. Een Botswana paardrijsafari als deze is spannend, maar niet uitermate vermoeiend. Een mooiere manier om dicht bij de dieren te komen is er nauwelijks.
Galopeer over de vlaktes of door het water van de Okavango Delta met misschien wel giraffes, zebra’s en wildebeesten als metgezellen. Benader andere dieren zoals olifanten langzaam tot op korte afstand en misschien krijgt u de wilde honden wel van heel dichtbij en vanuit een fantastisch perspectief te zien. Het kan allemaal met deze avontuurlijke Botswana paardrijsafari.

Wil uw partner mee, maar is uw partner geen geoefende ervaren ruiter! Geen probleem. Terwijl u te paard de wildernis verkent, gaat uw partner via een gamedrive, bushwandeling of bootsafari op pad. Natuurlijk zijn er in het programma ook momenten waarop u samen van de Okavango Delta kunt genieten. Het uitgebreide programma op de website geeft u een prima indicatie van het dagelijks programma.

De invulling is afhankelijk van het seizoen en de waterniveaus van de Okavango Delta op het moment dat u reist. Tijdens de koudere wintermaanden kan een langere dagrit de normale ochtend- en avondrit vervangen. Ook kunnen lokale weersomstandigheden van invloed zijn op de gedragingen van de wilde dieren.

Deze Botswana paardrijsafari is prima met dagen uit te breiden of in te korten en kan verder op maat gemaakt wordenmaat gemaakt worden. Ook is het mogelijk om deze paardrijsafari te combineren met andere safarimogelijkheden in Botswana. Vraag ons naar de mogelijkheden. Deze zijn namelijk onuitputtelijk.

Boek uw Botswana paardrijsafari bij Going Africa Safaris.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€

Okavango Delta paardrijsafari in Botswana. Deze Okavango Delta paardrijsafari is een ultieme beleving in bijzondere afgelegen gebieden. Wij hebben de overtuiging dat u nooit het ware gevoel van de vrijheid zult vergeten die u te paard hebt ervaren bij Macatoo Camp in de Okavango Delta.

Wij hebben de overtuiging dat u nooit het ware gevoel van de vrijheid zult vergeten die u te paard hebt ervaren tijdens uw Botswana paardrijsafari bij Macatoo Camp in de Okavango Delta.

Paardrijsafari in Botswana

Reisadvies Buitenlandse Zaken