Botswana privé kampeersafari

Een unieke manier om met familie of vrienden van Botswana te genieten.

Botswana privé kampeersafari.

Botswana privé kampeersafari – In Botswana maken we voor de privé kampeersafari gebruik van onze eigen gidsen.

Hiermee creëren we de beste en de meest brede mogelijkheden om een privé kampeersafari voor u te organiseren. Afhankelijk van uw wensen kunnen we een keuze maken welke aanbieder het best past bij uw wensen.

Voor een privé kampeersafari moet u het volgende weten.
Voor reguliere kampeersafari’s moeten organisaties vaak al meer dan een jaar tot twee jaar van te voren de campsites aanvragen. Het gaat dan om HATAB of BOGA campsites welke in de bush liggen en waar geen faciliteiten aanwezig zijn. Een pure bush ervaring dus tijdens uw prive kampeersafari in Botswana. Van deze HATAB en BOGA campsites maken we voor de privé kampeersafari in Botswana ook gebruik. U zult begrijpen dat uw privé kampeersafari in Botswana een safari is die niet op het laatste moment nog even georganiseerd kan worden. Hoe later we met de organisatie van de privé kampeersafari moeten beginnen, des te meer kans dat de beschikbaarheid van de avontuurlijke campsites in de bush niet meer of lastiger gerealiseerd kan worden.

We zijn bij een te late voorbereiding afhankelijk van campsites die alsnog vrij komen omdat organisaties een campsite vrij moeten geven omdat ze voor de betreffende safari geen klanten hebben of we moeten in het slechtste geval uitwijken naar een public campsite. Maar zeker tijdens het hoogseizoen ligt er ook een druk op de beschikbaarheid van deze public campsites waar veel self drives gebruik van maken.

Begin dus op tijd met uw voorbereidingen voor uw privé kampeersafari in Botswana.

Boek uw Botswana privé kampeersafari bij Going Africa Safaris.

Ook in de landen Tanzania en Namibië bieden we fraaie privé kampeersafari’s aan. Onderstaand een overzicht van de privé kampeersafari’s welke we als voorbeeld aanbieden.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen

Kampeersafari Tanzania – Deze avontuurlijke budget privé kampeersafari in het noorden van Tanzania kenmerkt zich door de speciale avontuurlijke manier van kamperen.

Tanzania kampeerreis. Tijdens deze avontuurlijke budget Tanzania kampeerreis bezoekt u naast de Serengeti, Ngorongoro Crater, Lake Manyara en Tarangire ook Lake Eyasi waar de Hadzabe nog als een van de weinige stammen echt traditioneel leven.

Deze privé kampeersafari Namibië – is een comfortabele en avontuurlijke kampeersafari waarbij u Etosha, Kaokoland, Cape Cross, Swakopmund en Sossusvlei bezoekt.

€€

Familie kampeersafari Namibië – 17-daagse Namibië luxe kampeersafari  U bezoekt de hoogtepunten van Namibië in het ruige Damaraland en Kaokoland. “Kwaliteit en eigen vriendengroep of familie (max 6 pers.)”

€€€

Botswana privé kampeersafari. Een vorm van safari die veel mensen tot de verbeelding spreekt. Onder begeleiding van een professionele gids een eigen route en eigen tempo om maximaal te profiteren van wat de bush in Botswana te bieden heeft. “Aantrekkelijk geprijsd”