Kampeer groepsreizen - kleine groepen

Kampeer groepsreizen in een kleine groep van maximaal 12 personen

Introductie

Kampeer groepsreizen

Going Africa Safaris biedt veel kampeer groepsreizen aan naar diverse landen in Afrika aan. Daarbij hebben we een selectie gemaakt van lokale aanbieders die in onze ogen de beste prijs/kwaliteit garantie bieden voor deze kampeer groepsreizen.
We letten daarbij natuurlijk op de kwaliteit van de route en de prijs. Maar bij kampeer groepsreizen is het te gebruiken kampeermateriaal ook belangrijk en blijft de lokale organisatie ook investeren in onderhoud en aanschaf van kampeermateriaal en auto’s.

Ook binnen onze geselecteerde lokale partners is hierin wel weer een gering verschil aan te brengen. We hebben zo onze favorieten. Echter is de kwaliteit minimaal als goed te beoordelen. Dit kunnen we alleen maar beoordelen door zelf ook veel ervaring te hebben met de betreffende lokale organisaties.

Voor de route vinden we het van belang dat zoveel mogelijk in de parken wordt overnacht. Ons uitgangspunt voor de route is dat we het van belang vinden dat zoveel mogelijk in de parken wordt overnacht en er zoveel mogelijk uit uw reis gehaald wordt zonder bijkomende lokale kosten.

Groepsgrootte
Voor de kampeer groepsreizen kiezen we ervoor om geen kampeer groepsreizen aan te bieden waarbij meer dan 12 personen in een internationale groep meegaan. Een bewuste keuze omdat het reizen met meer personen onherroepelijk gevolgen heeft voor de kwaliteit welke willen behouden in het aanbod van de kampeer groepsreizen.

Kiezen we voor kampeer groepsreizen voor grotere groepen, dan zouden we al snel te maken krijgen met het inleveren van de kwaliteit in routes en materiaal.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

Kampeer groepsreis Botswana. Een unieke en zeer complete en avontuurlijke kampeer groepsreis door Botswana met Central Kalahari als prominent reisdoel. Natuurlijk ontbreken de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe niet.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Botswana kampeerreis. Een korte maar mooie safaribeleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibie.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Kampeersafari Botswana. Populaire visarend kampeersafari naar de hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savuti en Chobe met deze korte kampeersafari Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Groep kampeerreis Botswana. Een korte maar krachtige safari beleving van Moremi via Khwai en Savuti naar Chobe River Front in Botswana. Een pure wildlife kampeersafari experience en goede combinatie met bijvoorbeeld een selfdrive in Namibië. “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

€€

Botswana kampeer groepsreis. Dit is een speciale kampeersafari door Botswana welke 1 keer per jaar vertrek en alleen via Going Africa Safaris te boeken is. Tijdens deze Botswana kampeer groepsreis bezoekt u in een rustig tempo de mooiste wildgebieden van Botswana. “Beste keuze met meerdere nachten op een plek”

€€

Groep kampeersafari Botswana. Deze leeuw groep kampeersafari Botswana is een veelzijdig avontuur naar de belangrijkste wildgebieden in het noorden van Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Botswana kampeersafari. Deze Botswana kampeersafari staat helemaal in het teken van Central Kalahari en haar bewoners. Beleef de vlaktes, sta oog in oog met de black maned Kalahari lion en bezoek de bosjesmannen in Botswana.  “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

€€

Kampeer groepssafari. Met deze avontuurlijke olifant kampeersafari door Botswana en de Caprivi in Namibië bezoekt u het noorden van Botswana. Een rondje Okavango Delta waarmee u alle belangrijke parken bezoekt. “uitstekende keuze en beste prijs/kwaliteit”

Voordelige Zimbabwe Botswana kampeersafari waarbij u zeker twee keer goede kans heeft om de neushoorn te spotten. U reist in een kleine groep van maximaal 12 personen.

€€

Deze populaire “Groepsreis Namibië Botswana – 21-daagse Desert and Delta is een kampeersafari met een vertrek en einde in Livingstone Zambia. U bezoekt hoogtepunten in zowel Namibie en Botswana met een kleine groep tot maximaal 12 personen.

Voordelige Botswana budget kampeersafari. Deze avontuurlijke Wildside kampeersafari naar Botswana start in Johannesburg. Via Khama Rhino Sanctuary en de noordelijke parken van Botswana eindigt de safari bij de Victoria Watervallen.

 

Gegarandeerd vertrek
Veel van de kampeer groepsreizen kennen een gegarandeerd vertrek. Zelfs wanneer u de enige bent die geboekt heeft. Andere kampeer groepsreizen garanderen het vertrek bij minimaal vier personen of hebben een aantal vertrekdatums waarop er sowieso een vertrekdatum gegarandeerd wordt. We vermelden dit bij de betreffende groepsreis.

Tenten
In de meeste gevallen gaat het om een canvas koepeltent. Standaard slaapt u op de grond op een matrasje dat is inbegrepen. Vaak kan bij een kampeersafari een slaapzak gehuurd worden. Echter is het geen probleem uw eigen slaapzak mee te nemen. Er wordt van u verwacht dat u zelf uw tent opzet en weer afbreekt.

Douche en toilet
Afhankelijk van de groepsreis en de route maakt u gebruik van wisselende voorzieningen. In de bush is de tent niet en-suite zodat u gebruik maakt van gedeelde voorzieningen zoals een bush douche en toilet. Bij een verblijf buiten de bush wordt doorgaans gebruik gemaakt van de voorzieningen van de plak waar u overnacht. Deze kunnen privé of gedeeld zijn.

Gids
De kampeer groepsreizen staan allemaal onder begeleiding van een professionele gids. Op de meeste kampeer groepsreizen is ook een assistent gids en/of kok aanwezig. Beiden hebben hun eigen verantwoordelijkheid tijdens de kampeer groepsreis.

Eigen ervaring
Jarenlang reisden we zelf via deze reisvorm door Afrika. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een uitstekend lokaal netwerk en even goede prijs/kwaliteit verhouding.
Door de jarenlange ervaringen met kampeer groepsreizen, kunnen wij u goed adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Tot slot
Going Africa Safaris heeft voor u, een niet geringe, selectie gemaakt van de groepsreizen die we u graag aan willen bieden. Deze groepsreizen zijn ook bij de betreffende landen op onze website te vinden. Daarbij hebben we nog niet eens alle groepsreizen van de lokale organisaties voor u op een rijtje gezet. Waar er meer groepsreizen van de betreffende organisatie zijn, geven we die opgesomd weer onder aan de pagina van de specifieke groepsreis.

Let dus bij een keuze van een groepsreis naar Afrika op de effectieve route en wat u daadwerkelijk te zien krijgt. Goedkoop is vaak een teken dat u in de praktijk het e.e.a. gaat missen of extra lokale kosten krijgt om alsnog volop te genieten. In de regel wordt het dan alleen maar duurder.

Unieke en complete kampeer groepsreizen starten bij Going Africa Safaris.

Bekijk ook onze luxe kampeer groepsreizen of lodge groepsreizen.