Kano safaris - avontuurlijk op pad

Avontuurlijke kano safaris

Introductie

Kano safaris

Kano safaris naar en in Mana Pools NP in Zimbabwe spreken veel avontuurlijke reizigers tot de verbeelding. En terecht natuurlijk.

Langs en op de Zambezi rivier komt u op de meest oorspronkelijke manier onmiddellijk in contact met de flora en fauna en waant u zich als de ontdekkingsreiziger die per kano de oevers van de Zambezi en Mana Pools ontdekt.
Beleef hoe u te midden van de natuur dicht bij olifanten, buffels maar ook leeuwen en wilde honden kunt komen. Besef dat er meer ogen van dieren op u zijn gericht, dan u ogen van de dieren ziet. U leeft midden in de natuur.

We hebben voor u diverse Zambezi kano safaris geselecteerd. De Zambezi kano safaris starten in Kariba, Chirundu of in Mana Pools en eindigen in Chirundu, Mana Pools, Chewore of Kanyemba. Met deze diverse vertrek- en aankomstplaatsen kunnen we een zestal Zambezi kanosafari’s aanbieden.

Begint of eindigt de Zambezi kano safari in Mana Pools, dan is dat natuurlijk een uitstekende mogelijkheid om daaraan een wandelsafari in Mana Pools NP te koppelen.

Let op: Zambezi kano safaris zijn voor avontuurlijke en sportieve mensen die er geen probleem mee hebben om even zonder luxe te kamperen in vaak rustieke mobiele kampen. Wilt u iets meer luxe, dan kunnen we ook een variant van de Zambezi kano safaris aanbieden.

Wilt u toch nog meer luxe? Tijdens een lodge safari in Mana Pools wordt een kanosafari ook als activiteit aangeboden. Een goed, maar vaak wel duurder alternatief. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Boek uw Zambezi kanosafari in Mana Pools National Park bij Going Africa Safaris.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen

Luxe Zambezi kanosafari. In vier dagen verplaatst u zich op een sportieve manier langs de oevers van Mana Pools. U overnacht in luxe tenten met bedden. Deze luxe Zambezi kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.

Mana Pools kanosafari in vier dagen op een sportieve en avontuurlijke manier van Chirundu naar Mana Pools in Zimbabwe. Deze Mana Pools kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.

Zimbabwe kanosafari in tien dagen op een avontuurlijke en sportieve manier van Kariba naar Kanyemba per kano over de Zambezi rivier.

Zambezi kanosafari. Tijdens deze avontuurlijke Zambezi kanosafari vaart u op een sportieve manier in zes dagen van Kariba naar het wildrijke Mana Pools in Zimbabwe. Deze Zambezi kanosafari is eenvoudig te verlengen met een wandelsafari in Mana Pools.