Lodge groepsreizen in kleine groepen

Lodge groepsreizen in kleine groepen tot maximaal 12 personen

Introductie

Lodge groepsreizen

Going Africa Safaris biedt veel lodge groepsreizen aan naar en door diverse landen in Afrika. Daarbij hebben we een selectie gemaakt van lokale aanbieders die in onze ogen de beste prijs/kwaliteit garantie bieden voor deze lodge groepsreizen.
We letten daarbij natuurlijk op de kwaliteit van de route en de prijs. Ook binnen onze geselecteerde lokale partners is hierin wel weer een gering verschil aan te brengen. We hebben zo onze favorieten. Echter is de kwaliteit minimaal als goed te beoordelen. Dit kunnen we alleen maar beoordelen door zelf ook veel ervaring te hebben met de betreffende lokale organisaties.

Ons uitgangspunt voor de route is dat we het van belang vinden dat zoveel mogelijk in of nabij de parken wordt overnacht en er zoveel mogelijk uit uw reis gehaald wordt zonder bijkomende lokale kosten.

In de regel is het bij lodge groepsreizen zo dat er in eenvoudige middenklasse doch goede lodge, chalets of andere vorm van accommodaties wordt overnacht. Going Africa Safaris heeft voor u, een niet geringe, selectie gemaakt van de groepsreizen die we u graag aan willen bieden. Deze lodge groepsreizen zijn ook bij de betreffende landen op onze website te vinden. Daarbij hebben we nog niet eens alle groepsreizen van de lokale organisaties op een rijtje gezet. Waar er meer lodge groepsreizen van de betreffende organisatie zijn, geven we die opgesomd weer onder aan de pagina van een groepsreis.

Let dus bij een keuze van een groepsreis naar Afrika op de effectieve route en wat u daadwerkelijk te zien krijgt. Goedkoop is vaak een teken dat u in de praktijk het e.e.a. gaat missen of extra lokale kosten krijgt om alsnog volop te genieten. In de regel wordt het dan alleen maar duurder.

Unieke en complete lodge groepsreizen starten bij Going Africa Safaris.

Bekijk ook onze luxe kampeer groepsreizen of kampeer groepsreizen.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

De “rondreis Malawi Zambia” start in Lusaka in Zambia en eindigt in Lilongwe in Malawi en is een zeer afwisselende rondreis qua activiteiten voor de meer avontuurlijke reiziger.

€€€

De Botswana Wildlife Breakaway is zeer populaire comfortabele safari naar de hoogtepunten van Botswana, Hwange NP in Zimbabwe en de Caprivi strip in Namibië. U reist in een kleine groep. “populaire keuze”

€€€

Deze lodge groepssafari vormt een cirkelvormige route in het noordelijk deel van Botswana met een combinatie met Hwange NP in Zimbabwe. U overnacht in eenvoudige doch goede accommodaties. Deze lodge groepssafari begint en eindigt in Victoria Falls.

€€

Groepssafari Tanzania.  Tijdens deze korte 7-daagse groepssafari reist u naar de hoogtepunten van Noord-Tanzania. U reist in een kleine groep (max. 6 personen) met een gegarandeerd vertrek en window seat.

€€€

Tanzania groepssafari. Deze groepssafari is ontworpen door een team van safari-experts om u het beste te bieden wat het noorden van Tanzania te bieden heeft. U bezoekt de hoogtepunten van het noorden van Tanzania op een unieke en avontuurlijke manier vol met activiteiten die niet veel andere bezoekers maken en waarbij we zoveel mogelijke de drukke gebieden mijden.

€€€

Groepsreis Kenia-Tanzania. Deze unieke groepsreis Kenia-Tanzania bestaat uit pure hoogtepunten. Je krijgt de bekende parken te zien, waar erg lange of “full day” game drives worden gemaakt.

€€€€

Met deze luxe groepssafari Namibië bezoekt u de hoogtepunten van Namibië in het ruige Damaraland en Kaokoland waarbij u ook 4 nachten luxe kampeert. “Kwaliteit en kleine groep”

€€

Deze Wildparks Botswana lodge groepssafari is een goedkope en avontuurlijke “overland” safari in Botswana met vertrek uit Johannesburg en einde bij de Victoria Watervallen in Zimbabwe. U bezoekt ook Khama Rhino Sanctuary omweg naar het noorden van Botswana.

€€€€

De Great Trans-African Lodge Safari is een complete safari met een groep langs de hoogtepunten van Namibië, Botswana en Zimbabwe waarin u in middenklasse lodges, resorts en tented camp verblijft. “goedkopere lodge optie”