Lodge safaris in Afrika

Aantrekkelijke en unieke voorbeeld lodge safaris in Afrika

Introductie

Lodge safaris in Afrika

Misschien is een kampeersafari niet de manier waarop u kennis wilt  maken met de fantastische safari landen die we aanbieden. Lodge safaris zijn dan een prachtige uitkomst.

De voorbeeld lodge safaris in Afrika die we op de website hebben staan, zijn veelal gebaseerd op eigen ervaring en de vele bezoeken die we aan dit mooie continent hebben gebracht. Het is echt een kleine selectie van alle mogelijkheden en natuurlijk zijn deze lodge safaris prima naar wens aan te passen. Misschien heeft u zelf ook hele andere ideeën. Laat het ons gerust weten.
De lodges safaris zetten we dan om in zogenaamde maatwerk safarismaatwerk safaris waarbij we u graag geheel vrijblijvend adviseren.

Uitgangspunt is een juiste prijs/kwaliteit verhouding waarbij Going Africa Safaris van mening is dat een lodge of tented camp in het duurste segment niet per definitie garant staat voor een beste beleving. Met onze brede kennis helpen we u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Unieke lodge safaris in Afrika met een juiste prijs/kwaliteit verhouding starten bij Going Africa Safaris.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Fly-in lodge safari Zimbabwe. Een 12-daagse fly-in lodge safari in Zimbabwe waar u Hwange NP, Matusadona NP en Mana Pools NP bezoekt. In Mana Pools maakt u gebruik van de kennis en de kwaliteiten van de fameuze gids Stretch Ferreira eigenaar van Goliath Safaris.

€€€

Zimbabwe lodge safari. Met deze 9-daagse Focus Zimbabwe lodge safari verkent u de top gebieden van Zimbabwe met onder andere Victoria Falls, Hwange NP en afsluitend naar Matusadona NP.

€€€€

Met deze 11-daagse lodge safari Zimbabwe bezoekt u de hoogtepunten Victoria Falls, Matusadona NP (Lake Kariba), Mana Pools NP en Hwange NP op een relaxte en avontuurlijke manier. Luxe gecombineerd met het avontuurlijk bushgevoel maakt deze lodge safari Zimbabwe een uitstekende keuze.

€€€€

Zimbabwe fly-in safari. Met deze Extravaganza safari van African Bush Camps beleeft u de topparken Hwange NP en Mana Pools NP in Zimbabwe in een schitterende safari en in misschien wel de beste en meest fraai gelegen bush camps in Zimbabwe.

€€

Musekese Camp experience van Jeffery & McKeith Safaris. Musekese Camp ligt in Kafue NP langs de Kafue River met een fraai uitzicht over de vlakte tussen de rivier en het camp. Deze Musekese Camp experience is een TOP BELEVING.

€€

Lodge safari Zambia. Een avontuurlijke en enerverende 9-daagse safari waarbij u de South Luangwa NP en Luambe NP bezoekt gelegen in de prachtige Afrikaanse landschappen, de zonovergoten weidse savanna’s en de natuurlijke schoonheid van de Luangwa Valley.

€€€€

Tijdens deze Bush Camp safari ervaart u South Luangwa NP op de meest unieke en avontuurlijke manier waarbij u de gelegenheid heeft om een bijzonder groot deel van South Luangwa te ontdekken.

€€€€

Deze Zambia lodge safari is een safari waarin u South Luangwa gecombineerd ontdekt per voet en via game drives waarna u uw safari afsluit in het fraaie Lower Zambezi NP.

€€

Tusk and Mane Experience. Met de realisatie van Tusk & Mane Safaris is een droom van Luke Evans en Kyle Branch uitgekomen. Vaak typisch voor deze “owner run” safaribedrijven en accommodaties is dat ze bereid zijn die extra stapjes meer te zetten.

€€€

Een unieke luxe lodge safari Botswana en Zimbabwe waarbij u start in het Khwai Concessie/Moremi en vervolgens het Chobe gebied in Botswana en Hwange NP en Victoria Falls in Zimbabwe bezoekt.

€€€

Deze 10-daagse budget lodge safari Zimbabwe is een privé safari waarbij Victoria Falls, Hwange NP, Matobo NP en Zimbabwe Ruins in het reisschema zijn opgenomen. Een aantrekkelijk geprijsde, leuke en afwisselendebudget lodge safari Zimbabwe.

€€€€

Fly-in safari Zambia – Deze 11-daagse ultieme Zambia safari is een perfecte safari in South Luangwa NP met een mix van luxe en avontuur afgesloten met 3 nachten bij de Victoria Watervallen bij Chundukwa River Lodge gelegen buiten Livingstone

lodge safari in Afrika