Luxe kampeer groepsreizen

Luxe kampeer groepsreizen in kleine groepen tot 7 of 9 personen

Introductie

Luxe kampeer groepsreizen

Going Africa Safaris biedt een aantal luxe kampeer groepsreizen aan. Daarbij hebben we een selectie gemaakt van lokale aanbieders die in onze ogen de beste prijs/kwaliteit garantie bieden voor deze luxe kampeer groepsreizen.
We letten daarbij natuurlijk op de kwaliteit van de route en de prijs. Maar bij luxe kampeer groepsreizen is het te gebruiken kampeermateriaal ook belangrijk en blijft de lokale organisatie ook investeren in onderhoud en aanschaf van kampeermateriaal en auto’s.

Ook binnen onze geselecteerde lokale partners is hierin wel weer een gering verschil aan te brengen. We hebben zo onze favorieten. Echter is de kwaliteit minimaal als goed te beoordelen. Dit kunnen we alleen maar beoordelen door zelf ook veel ervaring te hebben met de betreffende lokale organisaties.

Ons uitgangspunt voor de route is dat we het van belang vinden dat zoveel mogelijk in de parken wordt overnacht en er zoveel mogelijk uit uw reis gehaald wordt zonder bijkomende lokale kosten.

Groepsgrootte
Voor de luxe kampeer groepsreizen kiezen we ervoor om geen kampeer groepsreizen aan te bieden waarbij meer dan 9 personen in een internationale groep meegaan. Gesteld kan worden dat bij de luxe kampeer groepsreizen elke deelnemer een gegarandeerde “window-seat” heeft. Er zijn ook luxe kampeer groepsreizen met een groepsgrootte van maximaal 7 personen. Ten opzichte van de reguliere kampeer groepsreizen levert dit dus meer ruimte en comfort op.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€

Tijdens deze klassieke groepsreis Namibië verkent u de hoogtepunten van Namibië en overnacht u  4 nachten luxe avontuurlijk mobile camp en 7 nachten in een accommodatie.

€€€

Een Botswana luxe groepskampeersafari waarbij twee nachten voorafgaande en twee nachten na deze groepskampeersafari op eigen gelegenheid extra nachten in de Okavango Delta en in Victoria Falls verblijft. “aanrader”

€€

Botswana luxe kampeersafari. De Botswana luxe kampeersafari is een perfecte korte maar intensieve en avontuurlijke luxe kampeersafari door Moremi en het wildrijke Khwai community concessie gebied. Perfect dus voor degenen die wat korter kan genieten van Botswana. Maar ook perfect om te combineren met lodges voorafgaande en na de safari en eventueel met de Victoria Watervallen.

€€€

Luxe kampeersafari Botswana. Tijdens deze luxe kampeersafari Botswana naar de hoogtepunten van Botswana overnacht u in ruime en-suite meru-tenten die voor u worden opgezet terwijl u op game drive bent en volop geniet van de natuur.

€€

Tijdes deze Botswana luxe mobile kampeersafari reist u in een groep van maximaal 9 personen en kampeert in grote 3×3 meter canvas koepeltenten midden in de bush op privé gelegen speciale kampeerplekken.

Gegarandeerd vertrek
Veel van de Luxe kampeer groepsreizen kennen een gegarandeerd vertrek bij  2 of 4 personen. We vermelden dit bij de betreffende groepsreis.

Tenten
In de meeste gevallen gaat het om een grote canvas koepeltent (3×3 meter) of een ruime Meru tent. Beiden zijn voorzien van en-suite faciliteiten. U slaapt op comfortabele stretchers of bedden voorzien van beddengoed. De tent wordt voor u opgezet en weer afgebroken terwijl u al op pad bent voor een game drive of verplaatsing. Hiervoor worden back-up auto’s gebruikt.

Douche en toilet
Afhankelijk van de groepsreis en de route maakt u gebruik van wisselende voorzieningen. In de bush is de tent en-suite en daarmee voorzien van een bush douche en toilet.

Gids
De luxe kampeer groepsreizen staan allemaal onder begeleiding van een professionele gids. Op de meeste luxe kampeer groepsreizen zijn er meerdere kamp-assistenten aanwezig. Allen met hun eigen verantwoordelijkheid tijdens de luxe kampeer groepsreis.

Eigen ervaring
Jarenlang reisden we zelf via deze reisvorm door Afrika. Hierdoor kunnen wij garant staan voor een uitstekend lokaal netwerk en even goede prijs/kwaliteit verhouding.
Door de jarenlange ervaringen met luxe kampeer groepsreizen, kunnen wij u goed adviseren bij het maken van de juiste keuzes.

Tot slot
Going Africa Safaris heeft voor u een selectie gemaakt van de groepsreizen die we u graag aan willen bieden. Deze luxe kampeer groepsreizen zijn ook bij de betreffende landen op onze website te vinden.

Let dus bij een keuze van luxe kampeer groepsreizen naar Afrika op de effectieve route en wat u daadwerkelijk te zien krijgt. Goedkoop is vaak een teken dat u in de praktijk het e.e.a. gaat missen of extra lokale kosten krijgt om alsnog volop te genieten. In de regel wordt het dan alleen maar duurder.

Unieke en complete luxe kampeer groepsreizen starten bij Going Africa Safaris.

Bekijk ook onze kampeer groepsreizen of lodge groepsreizen.