Self drive Botswana Namibië

Aantrekkelijke en unieke voorbeeld routes self drive Botswana Namibië

Introductie

Self drive Botswana Namibië.

Zijn de georganiseerde kampeersafari’s of lodge safari’s met een gids niet wat u zoekt? Bent u meer gesteld op uw privacy en wilt u meer de tijd voor u zelf hebben? Wilt u wel dat alles goed en veilig georganiseerd is en heeft u niet de tijd om uw self drive safari in Botswana of Namibië te regelen? Laat het dan aan Going Africa Safaris over. We organiseren graag uw self drive safari in Botswana en Namibië en boeken ook uw benodigde campsites en/of accommodaties.

Namibië self drive
Namibië is een land wat via een self drive safari prima zelf te ontdekken is. Zelf op zoek naar alles wat dit prachtige land te bieden heeft. In het noordwesten ligt het alleen per 4 x 4 toegankelijke Kaokoveld. Kaokoveld is misschien wel het mooiste deel van het land waar nomaden nog rondtrekken en dieren nog buiten de parken leven. De Namib woestijn en de rood gekleurde duinen geven Sossusvlei haar schoonheid.
Etosha herbergt veel diersoorten en laat ongetwijfeld een onuitwisbare indruk bij u achter. De op een na grootste canyon ter wereld ligt in het zuiden van Namibië. Fish River canyon met haar voortdurende stroom aan water. Welk land kan zomaar eigenaar zijn van een vergelijkbaar rijtje hoogtepunten. En de lijst is nog niet eens compleet. Namibië is vooral geschikt om met een huurauto te bereizen. Een 4 x 4 raden we u aan. De kwaliteit van de wegen is goed. Het aanbod van campsites en accommodaties in Namibië is nog steeds beperkt waardoor alles snel is volgeboekt.

Botswana self drive
Een self drive safari door Botswana is voor veel mensen het ultieme avontuur. Alleen door het ruige landschap rijden in een eigen tempo is de grote uitdaging voor mensen die graag zelfstandig reizen. Het diepe zand of in de regentijd het vele water zijn vaak verzwarende omstandigheden waardoor er al snel aanspraak wordt gemaakt van uw zelfredzaamheid. Toch zijn er voldoende redenen om te kiezen voor een self drive in Botswana. Het avontuurlijke gevoel, tijdens deze self drive reizen zelf je weg te moeten vinden door de bush en zelf te kunnen bepalen via welke route je richting je volgende campsite wilt rijden of hoelang je op zoek wilt gaan naar de dieren zijn er daar een paar van. Ondanks dat het voor iemand die zelf rijdt en diens bijrijder moeilijker is om wild te spotten en het lastig is om de weg te vinden over soms moeilijke wegen, is het voor iemand die niet van groepsreizen houdt een avontuurlijke manier van reizen en om van Botswana te genieten. U overnacht in de parken op public campsites. Denk er aan dat deze campsites snel volgeboekt zijn. Wilt u dus een self drive safari in Botswana maken, dan is het wel verstandig om vroeg met uw voorbereidingen te beginnen.

Self drive safari’s in Namibië of Botswana met betrouwbare auto’s starten bij Going Africa Safaris.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen

Met deze West-Kaap en Noordkaap rondreis bezoekt u Kaapstad, West-Kaap, Noord-Kaap met Cederberg en Kgalagadi Transfrontier Park via een self drive.

Met deze Zuid-Afrika rondreis maakt u een combineert u natuur, wilde dieren én lekker eten in één rondreis? Misschien is deze voorbeeld Zuid-Afrika rondreis wel uw ideale reis.

€€

Deze 11-daagse fly-drive Zuid-Afrika safari combineert wilidfe in Madikwe Game Reserve, met Kaapstad en de wijnlanden. U start met een luxe verblijf in het Big-5 reservaat Madikwe.

Tijdens deze rondreis Zuid-Afrika maakt u kennis met onder andere de meest noordelijke provincie van Zuid-Afrika, zijnde Limpopo. Limpopo is een provincie die rijk is aan diverse wildlife gebieden, leuke en sfeervolle accommodaties en uiteenlopende landschappen. Tevens is er een rijke cultuur.

€€

Tijdens deze Malawi reis geniet u van een combinatie van een actieve vakantie in Thyolo en Zomba Forest met de nodige wildlife in Majete GR en Liwonde NP.

€€

Rondreis Namibië – Tijdens deze rondreis Namibië bezoekt u in een rustig tempo de meeste hoogtepunten van Namibië.  Een compleet fly-drive rondreis Namibië.

Deze self drive Namibië richt zich met name op centraal Namibië met belangsrijkste hoogtepunten Hardap Dam, Duwisib Kasteel, Sossusvlei, Cape Cross. de Himba’s, Etosha en Waterberg. “een top self drive door Namibië”

Namibië selfdrive – Deze 14-daagse hoogtepunten Namibië selfdrive is een fantastisch self drive avontuur naar de hoogtepunten van Namibië. “Een uitstekende keuze”

Deze Namibië self drive – 28-daagse self drive Allround Namibië is een complete self drive door Namibië waarin bijna alle hoogtepunten van Namibië zijn opgenomen. Na uw bezoek kent Namibië geen geheimen meer voor u. “U ziet het allemaal”

Deze self drive Namibië Botswana – 28-daagse self drive Cross Border is een self drive langs de hoogtepunten van Namibië en eindigend bij Chobe in Botswana met de mogelijkheid om Victoria Falls in Zimbabwe te bezoeken. “Een prima self drive combinatie”

Self drive Botswana met voorgereserveerde campsites in de nationale parken. Zelf rijden naar de hoogtepunten van Botswana, Chobe, Savuti, Khwai, Moremi en Central Kalahari. “gratis self drive advies, satelliettelefoon en GPS”

€€

4×4 Botswana self drive – diverse self drive routes voor geaccommodeerde self drives in Botswana met ook uitstapjes naar Zimbabwe en de Caprivi in Namibië.

Lokale ondersteuning
Tijdens uw self drive bieden wij u lokale ondersteuning aan. Mocht u onverhoopt problemen ondervinden, dan kunt u lokaal op hulp rekenen. Naast alleen maar de huur van de auto bieden wij u dus veel meer. We hebben voor u een aantal voorbeeld self drive routes op de website staan die als uitgangspunt voor uw self drive in Botswana of Namibië kunnen dienen. Een combinatie van deze landen is natuurlijk ook mogelijk.

Maatwerk self drive Namibië en Botswana.
Net als bij de self drive routes op onze website, zullen we ook bij routes die we als maatwerk samenstellen altijd uw veiligheid in acht nemen. Rijden in een ander continent en onder andere omstandigheden mag niet onderschat worden. Zeker niet nadat u net een lange vlucht achter de rug heeft. Als geen ander zijn we op de hoogte van lokale omstandigheden en een te gehaast reisschema heeft onmiddellijk gevolgen voor uw veiligheid.