Wandelsafaris in Afrika

Avontuurlijke wandelsafaris

Introductie

Wandelsafaris in Afrika

Wandelsafaris spreken vooral veel avontuurlijke reizigers en Afrikafielen tot de verbeelding. En terecht natuurlijk. Een wandelsafari in bijvoorbeeld Mana Pools NP is zowat de meest ultieme safari beleving in Afrika. Nergens in Afrika zijn de omstandigheden zo mooi en ultiem als in Mana Pools in Zimbabwe.
Maar ook in andere gebieden van Zimbabwe en ook in Zambia zijn uitstekende wandelsafaris te maken.

U voelt zich als een ontdekkingsreiziger die te voet de oevers van de Zambezi in Mana Pools NP, de afgelegen gebieden in Hwange NP in Zimbabwe ontdekt. In Zambia zijn de parken Lower Zambezi NP, Kafue NP, South Luangwa NP en North Luangwa NP uitstekende mogelijkheden om wandelsalaris te ondernemen.
Maar ook in Tanzania bieden we uitstekende opties om in Arusha NP, Lake Manyara NP, het Ngorongoro Krater gebied en in de speciale wandelzone’s in Serengeti NP om via een wandelsafari wildlife gebieden te ontdekken.

Beleef hoe u te midden van de natuur dicht bij olifanten, buffels maar ook leeuwen en wilde honden kunt komen. Besef dat er meer ogen van dieren op u zijn gericht, dan u ogen van de dieren ziet. U leeft midden in de natuur.

Let op:
Ons aanbod aan wandelsalaris is wat anders dan bijvoorbeeld een wandelactiviteit die in diverse safarilanden bij diverse accommodaties wordt aangeboden. Daar gaat het meer om zogenaamde “bushwalks” waar het minder gaat om wildlife encounters, maar om u kennis te laten maken met wat de bush nog meer te bieden heeft en wat vaak aan ons og ontsnapt tijdens een reguliere game drive.

We kunnen u uit eigen ervaringen uitstekend adviseren bij het maken van een juiste keuze.

Bestemming

Prijsindicatie

Aantal dagen

7 dagen30 dagen
€€€€€

Deze wandelsafari Ruaha NP is voor de “Africa lover” en de romantische avonturier die met bravour en hartstocht wil genieten van mogelijk het beste wat Afrika te bieden heeft. **NIEUW**

€€€

Tijdens deze 8-daagse Okavango Delta wandelsafari bezoekt u de delta op een unieke manier weg van de gebaande paden. Privé met professionele wandelgids. **NIEUW**

Hwange wandelsafari – Tijdens deze fully backed-up Hwange wandelsafari van Leon Varley overnacht u in grote comfortabele tenten met bush en-suite voorzieningen en goede bedden en beddengoed.

Zambezi wandelsafari in Mana Pools NP. Een vierdaags wandelavontuur waarbij u vanuit Camp Zambezi te voet Mana Pools NP verkent.

Deze Mana Pools wandelsafari is een avontuurlijk en sportieve wandelsafari met verblijf in mobile camps langs de Zambezi rivier in Mana Pools. Deze wandelsafari is goed te combineren met de Luxe Zambezi kanosafari.

Chitake wandelsafari in het afgelegen zuiden van Mana Pools NP staat garant voor uitstekende en unieke wandelsafari mogelijkheden.

€€€

Zambia wandelsafari. Deze Zambia wandelsafari is een safari waarin South Luangwa uitvoerig bezocht wordt in kleinschalige bush camps en met veel aandacht voor wandelsafari’s.

€€€€€

Luangwa wandelsafari. Deze Luangwa wandelsafari in South en North Luangwa is het ultieme wandelavontuur om beide wildrijke gebieden te voet te verkennen.

€€€€

Robin Pope wandelsafari in South Luangwa NP in Zambia. Deze mobile wandelsafari is door National Geographic Traveller in 2015 verkozen tot “Tour of a live time”.