Printen | E-mail

Udzungwe Mountains National Park, Tanzania

Udzungwe Mountains National Park

Ten westen van Dar es Salaam liggen de Udzungwa Mountains.  De Udzungwa Mountains biedt de bezoeker een kans om tijdens de diverse trails die er gelopen kunnen worden verschillende soorten primaten en bedreigde diersoorten te zien in een prachtig Afrikaans regenwoud. De vijf trails, met ieder een eigen moeilijkheidsgraad, laten u de mooiste plekjes van Udzungwa Mountains zien. Via de kronkelende en avontuurlijke paden loopt u langs prachtige watervallen en vergezichten. Het park biedt u een perfecte afwisseling tijdens de safaris in bijvoorbeeld Ruaha en Selous. De wandelingen vinden onder begeleiding plaats. 

15-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.

Met recht wordt dit een highlight fly-in lodge safari genoemd. Deze prachtige fly-in lodge safari brengt u naar de beste maar ook nog weinig bezochte gebieden in het midden en zuiden Tanzania, t.w. Mikumi, Udzungwa Mountains, Southern Highlands, Ruaha en Lazy Lagoon.


Lees meer »

15-daagse West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha, Katavi en Swahili coast.

West en Zuid Tanzania fly-in lodge safari. Met deze prachtige fly-in lodge safari bezoekt u de nog niet drukbezochte parken in het westen en zuiden van Tanzania met een afsluiting bij Swahili coast. "The Best Kept Secret" is een passende naam voor deze geweldige fly-in lodge safari.


Lees meer »

11-daagse Fly-in lodge safari naar Zuid en West Tanzania naar Mikumi, Udzungwa Mountains, Ruaha en Katavi.

Met recht wordt dit ook wel een de ultieme safari genoemd. Deze prachtige en avontuurlijke fly-in lodge safari brengt u naar de beste maar nog weinig bezochte parken zoals Mikumi, Ruaha en Katavi NP in west en zuid Tanzania. Deze exclusieve fly-in lodge safari laat u de best bewaarde geheimen van Tanzania zien.


Lees meer »

11-daagse Zuid Tanzania luxe fly-in lodge safari

Deze "bush and beach" luxe fly-in lodge safari naar Zuid-Tanzania is een uitstekende combinatie voor het ontdekken van de nog weinig bezochte parken en misschien wel het meest rustige strand van Tanzania.


Lees meer »

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap