Printen | E-mail

Vluchten naar Tanzania

Hoe komt u in Tanzania?

Voor safari’s in noordelijk Tanzania wordt het meest aangevlogen op Kilimanjaro International Airport. Helaas vliegt alleen KLM vanaf Schiphol rechtstreeks op dit vliegveld. Op de terugweg heeft u dan wel een tussenstop in Dar es Salaam. Verder zijn er diverse combinatie vluchten met bijvoorbeeld British Airways, Emirates, Gulf Air, Swiss Air, Egypt Air, Ethiopian Airlines, Alliance Air, Air Tanzania en Precision Air. Vaak zijn deze goedkoper, maar u moet dan wel rekening houden met één of meerdere overstappen en ongunstige tijden bij aankomst of vertek. Boekt u uw vlucht op tijd, dan is KLM nog gunstig geprijsd. E.e.a. wel afhankelijk van beschikbaarheid en periode van reizen. Een vertrek vanaf Düsseldorf of Brussel kan mogelijk goed- koper zijn. Echter moet u dan wel overstappen.

Met KLM loopt u het minste risico op vertragingen, het missen van uw doorvlucht of het niet meekomen van uw bagage. Vliegt u bijvoorbeeld vanwege de prijs toch liever met meerdere overstappen, zorg er dan voor dat al uw tickets in één ticket geboekt is. Dan loopt u de minste risico’s.

Voor een safari in het zuiden van Tanzania vliegt u met KLM rechtstreeks op Dar es Salaam met een tussenstop op Kilimanjaro International Airport. Vanwege de late aankomst overnacht u in Dar es Salaam om de volgende ochtend met uw safari te starten. Ook hier is het mogelijk om voor andere maatschappijen te kiezen. Maar ook hier gelden gelijke aandachtpunten als bij het vliegen op Kilimanjaro.

Boekt u ook binnenlandse vluchten, let dan goed op aansluitingen met uw intercontinentale vlucht. Plan ruime overstaptijden. Niet KLM vluchten passen na boeking zeer regelmatig hun aankomst- of vertrektijden aan waardoor te krappe aansluitingen problemen kunnen veroorzaken.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap