Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Vluchten naar Zambia

Hoe komt u in Zambia?

Afhankelijk van de plaats van aankomst, is een goede vliegroute naar Zambia soms een uitdaging. Zeker als er aansluiting moet worden gevonden met een vlucht van Lusaka naar bijvoorbeeld Mfuwe (South Luangwa). Vliegt u op Lusaka, dan is bijna altijd een vlucht via Nairobi of Dubai nodig. KLM/Kenya Airways vliegt op Nairobi waar u of overstapt of kiest voor een overnachting in Nairobi. Bij het niet overnachten in Nairobi, komt u na middernacht aan in Lusaka voor een korte noodzakelijke nacht in Lusaka. Goedkopere maatschappijen vliegen in de regel op ongunstige tijdstippen en helaas willen andere maatschappijen dan KLM, na boeking nog weleens met ongewenste aanpassingen in vertrek-, overstap- of aankomsttijd komen. Zeker met aansluitingen op een eventuele transfervlucht naar een Nationaal Park kan dat risicovol zijn voor u en uw bagage.

Vliegt u op Livingstone, dan is in bijna alle gevallen een vlucht via Johannesburg in Zuid-Afrika de betere optie. De vlucht naar Johannesburg kan per nachtvlucht met KLM vanaf Amsterdam. U heeft dan een overnachting in Johannesburg nodig voordat u doorvliegt naar Zambia. Ook is het mogelijk om met een nachtvlucht naar Johannesburg te vliegen. Zaak is dan om vroeg in de ochtend in Johannesburg aan te komen. We adviseren namelijk om in Johannesburg 2,5 tot 3 uur overstaptijd te creëren. De nachtvlucht naar Johannesburg is niet rechtstreeks. Afhankelijk van de vlucht is er bijna altijd een overstap in Frankfurt, München, Londen of een andere luchthaven noodzakelijk. Het is ook mogelijk om uw vlucht in Brussel of Frankfurt te beginnen.

Vliegt u bijvoorbeeld vanwege de prijs toch liever met een nachtvlucht en dus met meerdere overstappen, zorg er dan voor dat al uw tickets in 1 ticket geboekt is. Dan loopt u de minste risico’s.

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap