Zoeken
Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Going Africa Safaris? Vraag dan onze nieuwsbrief aan.


Printen | E-mail

Vwaza Marsh Wildlife Reserve, Malawi

Vwasa Wildlife Reserve is 1.000 km² groot en ligt aan de grens met Zambia ten noordwesten van Mzuzu.

Vwasa Wildlife Reserve bestaat uit een gebied van moerassen en vlaktes met enkele rotspartijen. Vwaza Marsh Wildlife Reserve heeft een prachtige mix aan vegetatie. Bossen en grasvlaktes worden afgewisseld met gebieden met struiken en moerassen.

Het is deze rijke habitat in Vwaza Marsh Wildlife Reserve die een prachtig scala aan vogels aantrekt. Bijna 300 soorten vogels zijn er in Vwaza Marsh Wildlife Reserve geregistreerd. Vogels die je er onder andere aantreft zijn de ooievaar, reiger en de white-faced whistling duck.

Kuddes van dertig of veertig olifanten zijn regelmatig te zien en er zijn in Vwaza Marsh Wildlife Reserve grote aantallen nijlpaarden te vinden. Vlakbij de hoofdingang van het Vwaza Marsh Wildlife Reserve ligt Lake Kazuni wat als thuisbasis dient voor de nijlpaarden.

Ook buffels zijn aanwezig in Vwaza Marsh Wildlife Reserve echter de gewoonte van de buffels zijn nog steeds lastig te voorspellen. Hierdoor zijn ze soms lastig te vinden. Verder leven er in Vwaza Marsh Wildlife Reserve tal van kleinere zoogdieren.

Vwaza Marsh Wildlife Reserve is nog niet zo ontwikkeld en een bezoek aan Vwaza bevelen we aan om alleen met een georganiseerde safari te ondernemen.

Bezoek Vwaza Marsh Wildlife Reserve met Going Africa Safaris

  Calamiteitenfonds  

 

FOLLOW OUR
AFRICA TRACKS ...
Volg Going Africa Safaris op Twitter
                  Volg Going Africa Safaris via Facebook
Volg Going Africa Safaris via Youtube
                 

Powered by Internet 1-2-3 | Sitemap