Waarom Going Africa Safaris

Overwegingen om uw safari bij Going Africa Safaris te boeken.

UW SAFARI EXPERTS
U beleeft meer dankzij onze reiservaringen.

Paul Janssen

Waarom wijPaul is oprichter en tevens eigenaar van Going Africa Safaris.
Oorspronkelijk werkzaam in de Human Resource in 2007 besloten om de vanaf 1996 opgebouwde reiservaringen in te zetten om het roer om te gooien.

 

Ellen Janssen

Ellen Janssen De eerste reiservaringen waren in 1996 voor het vieren van ons 12,5 jarig huwelijksjubileum. Direct betrokken bij de oprichting van Going Africa Safaris door Paul, ondersteund en adviseert Ellen waar nodig en is ze samen met Paul op reisbeurzen te vinden.

 

Waarom Going Africa Safaris?

We hebben van onze passie en hobby ons beroep gemaakt. De passie is ontstaan door onze jarenlange (vanaf 1996) reiservaringen naar dit prachtige continent. Reiservaringen en passie die we nu inzetten met Going Africa Safaris voor u als (toekomstige) klant.

Met Going Africa Safaris zetten we onze jarenlange reiservaringen naar Afrika in om u te helpen bij een juiste keuze voor uw reis naar Zuidelijk of Oostelijk Afrika. Met onze ervaringen bieden wij u een juiste safari aan met een goede prijs/kwaliteit verhouding.

We begrijpen dat u tijdens uw zoektocht naar een mooie reis in Afrika, “door de bomen het bos niet meer ziet”. Iets wat we vaak horen wanneer we een aanvraag ontvangen. Er is ook zoveel aanbod, dat we nu al erg blij zijn dat u Going Africa Safaris op het “World Wide Web” gevonden heeft.

Natuurlijk begrijpen we ook dat u bij meerdere organisaties een prijsopgave vraagt. Dit wel met het gevaar dat appels met peren worden vergeleken.

Maar uiteindelijk gaat het er om dat U zoveel mogelijk waar voor UW geld krijgt en gaat het er niet om dat UW reisorganisatie zoveel mogelijk geld verdient aan UW safari. Al sinds onze oprichting in 2007 leven we deze lange termijn filosofie na.

Zijn we dan altijd de goedkoopste? Nee, niet altijd.
Bieden wij de beste prijs/kwaliteit? Ja, daar gaan we zeker voor.

Waarom bieden we soms niet het goedkoopste prijsvoorstel?

We schreven het al. De reiziger ziet soms door de bomen het bos niet meer. Reden voor veel reisorganisaties te zoeken naar de goedkoopste mogelijke aanbieding. U raad het waarschijnlijk al,….. Vaak gaat dit ten koste van uw ervaringen. Op een wijze, die niet de onze is, worden kosten niet opgenomen in het voorstel. Kosten welke u uiteindelijke lokaal toch zult moeten maken en vaak per saldo toch duurder uit bent.

De prijs matchen!
We zijn ervan overtuigd dat we altijd en meteen een faire en competatieve prijs offreren. Dit maakt onderhandelen over een prijs, in de regel, niet meer mogelijk.
Soms bereikt ons de opmerking dat een andere reisaanbieder onze prijs wel wil matchen. Besef dat ze dan, in eerste instantie, aan U teveel hebben gevraagd. Een kwestie van vertrouwen dus.

Onze stelling is dat wanneer een exact vergelijkbare safari/reis aan u veel goedkoper wordt aangeboden, u waakzaam zou moeten zijn!

Waarom bij ons boeken en niet direct bij een lokale organisatie of accommodatie?

We zien het vaker. Reizigers denken goedkoper uit te zijn, wanneer ze direct bij een lokale organisatie of accommodatie boeken. Niets is minder waar.
De huidige/recente Corona periode, heeft wel duidelijk gemaakt dat een pakketreis boeken bij een reisaanbieder als de onze, veel meer (financiële) zekerheden biedt. Zeker omdat we aangesloten zijn bij de SGR.

Maar ook qua prijs bent u vaak 5% tot 10% goedkoper uit wanneer u niet rechtstreeks boekt, maar via Going Africa Safaris. Dit heeft alles te maken met onze gunstige afspraken met lokale aanbieders. Aanbieders welke we zorgvuldig hebben uitgekozen en waar we langdurig, op basis van onderling vertrouwen, mee samenwerken. Iets waar we veel tijd in hebben geïnvesteerd en trots op zijn.

Uiteindelijk blijft u degene die de juiste keuzes moet maken om op basis van vertrouwen op safari te gaan.

Een goede prijs/kwaliteit verhouding vinden we dus belangrijk en we werken alleen maar met betrouwbare lokale organisaties met wie we zelf ervaring hebben opgedaan.
Deze betrouwbare partner willen we ook voor u zijn. Onze persoonlijke benadering, kleinschalige aanpak, kennis van de lokale omstandigheden en de behoefte om u een onvergetelijke Afrikaanse reiservaring aan te bieden zijn hiervoor een goede basis.

Kiest u voor Going Africa Safaris, dan kiest u voor een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dag en nacht houden we voor u een oogje in het zeil om dit te garanderen. Een relaxte safari voor u, is een zorg voor ons. Onze ervaringen zetten we in om ook van u enthousiaste en verslaafde reizigers naar dit prachtige continent te maken. Net als wij. Afrika verdient het en u ook!

Ook Going Africa Safaris vind fair, eco en duurzaamheid erg belangrijk. Maar we vergeten niet om ook fair naar u, als reiziger, te zijn. Lees de reacties van onze reizigers die u voor zijn gegaan.

“De enige persoon waar we jaloers op zijn, is de persoon die nog niet in Afrika is geweest.
want deze persoon heeft nog zoveel om naar uit te kijken”. (Richard Mullin)

Going Africa Safaris staat voor u klaar en bij ons heeft u altijd een streepje voor.

Paul Janssen
Going Africa Safaris

Een paar van onze lokale collega's

Naast ons eigen kantoor, werken we natuurlijk lokaal ook samen met diverse fijne en betrouwbare collega’s. Veelal werken we al vanaf de start van Going Africa Safaris met dezelfde lokale partners samen. Dit zegt iets over de kwaliteit, de betrouwbaarheid en vooral ook het vertrouwen naar elkaar toe.

Daarbij gaan we uit van kwaliteit en werken we graag samen met de lokale bevolking om deze als eerste te laten profiteren van het toerisme. Lukt dat niet direct, dan lukt dat wel indirect omdat onze lokale partners lokale gidsen, managers en/of kantoorpersoneel van werk en inkomen voorzien.

De meeste van onze lokale partners ondersteunen ook lokale projecten welke direct ten goede komen aan de lokale bevolking.

partner
Ursula
partner
Tendai
partner
KST
partner
Silvia
partner
Keba
partner
Emma
partner
Anderea