WAYO Africa Safaris, Tanzania

De ultieme manier om het noorden van Tanzania te bezoeken.

WAYO Green Camps en Safari's

WAYO Africa safaris

WAYO Africa Green Camps en Safaris krijgt niet voor niets speciale aandacht van ons. WAYO Africa biedt fantastische safari- en excursie- mogelijkheden aan. Het is de manier om de drukte in het noorden van Tanzania te mijden. Regelmatig krijgen we de opmerking, “We willen graag naar het noorden van Tanzania, maar niet naar de drukte”.

Met WAYO Africa Green Camps hebben we de beste oplossingen voor u gevonden. WAYO Green Camps beschikt verder over de beste (wandel)gidsen en is het opleidingsinstituut voor de Rangers. Bij WAYO Green Camps bent u dus in uitstekende handen en onder de beste omstandigheden. Een manier dus om het noorden van Tanzania op een historisch authentieke manier te ervaren.

Op speciale plekken in Manyara en de Serengeti, weg van de drukte en toch volop in de natuur. Het kan dus wel!! De keuze van accommodatie voor uw safari is zeer gevarieerd. Maar als u Tanzania op een authentieke en unieke manier wilt ervaren, midden in de natuur, dan zijn de Green Camps midden in de parken de ultieme plek om te verblijven.

WAYO AFRICA, natuurvriendelijke safari activiteiten

WAYO Africa is de enige organisatie die u verschillende excursies en activiteiten kan aanbieden en zich dus niet beperkt tot alleen game drives. Zo worden er ook meer milieuvriendelijke activiteiten aangeboden zoals kanosafari’s, fietsen/mountainbiken of wandelsafari’s. Een wandelsafari is echt aan te bevelen om op een geheel andere manier van dieren en natuur te kunnen genieten.

Bekijk de mogelijkheden voor activiteiten. De WAYO Green Camps zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig zijn op te zetten en met zo weinig mogelijk impact op de natuur. Zo wordt er gebruik gemaakt van zonnepanelen voor de verlichting en is er een eigen systeem om water te filteren.

Er wordt geen gebruik gemaakt van luidruchtige en diesel verslindende generatoren en plastic afval wordt gemeden. Geen gebruik van duizenden plastic flessen per jaar, maar het gefilterde water wordt in aluminium waterflessen aan de gasten gegeven. Dit alles om ook de CO2 uitstoot te verminderen.

WAYO Africa, wandelsafari en trekking

WAYO Africa biedt zowel wandelsafari’s als trekkingsafari’s aan van 2 dagen tot een hele week. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de eco-vriendelijke WAYO Green Camps. Het is niet mogelijk om op een meer CO2 neutralere manier een week in de bush te verblijven.

Deze wandelsafari’s in de Serengeti kunnen alleen maar gemaakt worden in de zogenaamde Serengeti wandelzones.

WAYO AFRICA, camping

WAYO Africa beschikt over diverse Green Camps die de migratie volgen in de Serengeti NP de migratie volgen. Daarnaast is er ook een Green Camp in de afgelegen sector van Lake Manyara NP. Alle Green Camps zijn uniek gelegen. Met de Green Camos verblijft u midden in de natuur en beschikt u over een stijlvolle tent.

De tent is 4,5 meter doorsnee en is voorzien van echte bedden en beddengoed bestaande uit een goed matras, dekbed en kussen. Vanuit de tent of vanuit de stoeltjes voor uw tent kunt u volop genieten van de unieke en rustige omgeving. Doelstelling is om zover mogelijk weg te blijven van het massatoerisme. Achterin de tent zijn en-suite voorzieningen bestaande uit een “open-air” bushdouche, wasbak en bushtoilet.

Tijdens uw verblijf in de Green Camps ontbreekt het u aan niets. De heerlijke maaltijden worden door de chef in de speciale mess-tent (of op verzoek op een andere veilige plek) opgediend met daarbij water, frisdrank, bier of wijn naar keuze. Zittend rond het kampvuur en de geluiden van de bush sluit u de dag af onder het genot van een drankje en de verhalen van de dag.

WAYO Africa biedt teven tal van activiteiten aan welke we optioneel op kunnen nemen in uw reisprogramma.

Reisadvies Tanzania.

WAYO Africa kaart

WAYO Africa SafarisWAYO Africa Safaris